Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

В Дарнасус няма как да не те погледнат гардовете, питаш за професии и ще ти кажат. Като натиснеш М за картата, ще ти е обозначено с червено знаменце.

В даранасус да, ама не и в града на Darkshore

Някъде по нета четох, че миньор и инженер се взимат точно от Darkshore. Ама в града нито един пазач не ще да ме погледне да даде инфо къде да ги търся тия "учители" да взема професиите. Довечера смятам да мина острова и се връщам на крайбрежието.

Иначе от морските същества минах 2 части - костенурката на дъното и онова изхвърленото на брега.

В Даркшор (по-точно селото с пристана) ковач, миньор и инженер може да станеш излизайки от доковете веднага вляво през мостчето. Отдалеч се вижда червеното платнище.

Добре дошъл, Пешо! Ще те адна след малко.

Чудя се да лягам или не. Две кафета съм пил днес, което ще рече че имам потенциал... Може да врътна някой дънджън... И да ударя 30. А тая кула как ми скъса нервите не е истина....angry1.gif

Как се взимат тия торби? И няма к'во да се ядосваш - голем праз. Аз и без т'ва играя ей-така :D Още не съм си сложил таланта никъде. И сигурно ще почакам. Супер забавно добиче тоя лок :D

Хм. Намерих си пощата, но ми я показва празна, а ми пише да я разчистя, щото била пълна... Може би защото съм Trial...

Edited by Antares

Зверско обикаляне тая нощ - точно като глуха кучка. И все пак - 30 лвл стигнат, започва се да се вършее из територията на джуджетата laughing.gif

Пешо - от пощенската кутия може да ги вземеш. Възможно е да има ограничения... Отивай си купувай играта бе - виж колко много станахме beer.gif

Видене успя да я минеш кулата, а? Колко пъти та отнесоха, по едно време те гледах как кръвта ти пада доста често? Що не намери някой наоколо и партия да ги минете? Ти упорито сам, та сам :)

ПП

На KILLERINCHO кой му е якия warrior - да го видя как е разпределил build-a?

Edited by mIRCata

Здравейте, след като почти всичко е на фарм статус в момента и не съм много зает, ако някой му трябва помощ може да ми пише в играта. Героят ми се казва Sakyto - Draenai Shaman lvl 80. Имам и друг герой Richie - Draenai Death Knight lvl 80.

Как ме е яд, че не си взех снощи лаптопа вкъщи... сега да съм 12-ти...

btw, трябва ли да се яде/пие периодично? Май имам спомени, че бях чел нещо такова...

Antares ти си лок, няма нужда да пиеш - кръвта си я правиш на мана и после дрейнваш от моба, за да се хийлнеш. Снощи яко Миро и Виден бяха благоволили да ми отговорят в гилдчата, можеше и да ми кажат, че си почнал да играеш, за да те инв и теб в гилдията, поне да сте заедно. Ама явно не им се говореше, защото аз писах, писах, взе та ми писна и отидох на бетата да вдигам археологията.

То на Весо елфката е танк, така че няма да ти е от полза май - той имаше някакви сайтове с билдове за warrior, можеше да те насочи нещо Миро, ама и той като вас - не се вяска, не отговаря.

Видене, няма такъв като теб - дадох ти точка по точка как да вдигаш, за да можеш на 51 лвл да вземеш Beast Mastery, обаче ти не - не щеш и това си е.

Antares ти си лок, няма нужда да пиеш - кръвта си я правиш на мана и после дрейнваш от моба, за да се хийлнеш. Снощи яко Миро и Виден бяха благоволили да ми отговорят в гилдчата, можеше и да ми кажат, че си почнал да играеш, за да те инв и теб в гилдията, поне да сте заедно. Ама явно не им се говореше, защото аз писах, писах, взе та ми писна и отидох на бетата да вдигам археологията.

То на Весо елфката е танк, така че няма да ти е от полза май - той имаше някакви сайтове с билдове за warrior, можеше да те насочи нещо Миро, ама и той като вас - не се вяска, не отговаря.

Къв гилд чат, като ти не си в гилдията? И кога си ни писал? Аз като умрях 4 пъти на едно място за 5 минути и съвсем не съм гледал чата, ми как да се отърва :) :) Предишния път като писах в гилд чата, ти се чудеше що не отговарям. Сега пак. Има нещо тука ;)

Edited by mIRCata

хехе, ние райдвахме до към 11 часа и след това аз суичнах на героите, които са ми в гилдията, за да ви питам какво да ви помогна. И с 3-те ви писах, на видния хънтър и уиспърнах, ама йок. Ти по едно време изчезна и той остана сам. Гледах, че сте заедно, можеше някой дънджън да врътнем, ама явно ще остане за днес много късно вечерта, ако сте на линия.

Видене успя да я минеш кулата, а? Колко пъти та отнесоха, по едно време те гледах как кръвта ти пада доста често? Що не намери някой наоколо и партия да ги минете? Ти упорито сам, та сам xmas.gif

ПП

На KILLERINCHO кой му е якия warrior - да го видя как е разпределил build-a?

Нищо не минах - няма как. Горе за 3 мага 29 с три пета 26 и винаги скачат и тримата - отказах се. Щях да викна Naman ама той беше на рейд...

Видене, няма такъв като теб - дадох ти точка по точка как да вдигаш, за да можеш на 51 лвл да вземеш Beast Mastery, обаче ти не - не щеш и това си е.

Любо, какъв ти е проблема не разбирам? Следвам гайдовете откак ги имам - омръзна ми да го повтарям. Снощи бяхме предимно в парти чат тримата и може би затова не сме те видяли да пишеш. Между другото чата на УОУ е ОТВРАТИТЕЛНО некадърен и затова се получават тези неща.

Пешо, споко - и днеска е ден. Аз няма да мога много да играя освен може би много късно довечера. Уикенда както казах няма да ме има. Прибрахте ли си с Миро стоката?

Най-после си обух страхотните Ferine Leggings +12 STRENGTH, +13 AGILITY, 96 ARMOR

TAZ, още не съм взел категорично решение дали ще я игграя играта, въпреки, че признавам - много добре е направена. Все още съм trial user. Може би днес ще направя и един mage, за да направя сравнението, въпреки, че на една пиратка имах 12-ти левъл и нещо не ме грабна особено.

За яденето и пиенето питах от друга гледна точка, дали са направили глад, тоест да почнеш да губиш статсове, ако не се храниш. Бях чувал и че има анти-ферм функция, тоест загуба на xp, ако прекалено дълго играеш, има ли такова нещо?

Лок. Сега се чудя и се мая какъв билд да ползвам на лока...

Ред: Видене, пак ще пиша - пощата ми я показва "full" и едновременно - като я отворя няма нищо. Сигурно е заради trial-а. А смятам да задържа trial до 20-ти lvl. Тогава вече ще го мисля.

Edited by Antares

Нищо не минах - няма как. Горе за 3 мага 29 с три пета 26 и винаги скачат и тримата - отказах се. Щях да викна Naman ама той беше на рейд...

Любо, какъв ти е проблема не разбирам? Следвам гайдовете откак ги имам - омръзна ми да го повтарям. Снощи бяхме предимно в парти чат тримата и може би затова не сме те видяли да пишеш. Между другото чата на УОУ е ОТВРАТИТЕЛНО некадърен и затова се получават тези неща.

Пешо, споко - и днеска е ден. Аз няма да мога много да играя освен може би много късно довечера. Уикенда както казах няма да ме има. Прибрахте ли си с Миро стоката?

Най-после си обух страхотните Ferine Leggings +12 STRENGTH, +13 AGILITY, 96 ARMOR

Днеска кумовете са ни на гости, и ако успея да играя малко преди да дойдат, добре. Иначе не не съм взел нищо от пощата. Все пак съм на работа, а да цъкам WoW в офиса не здравословно :). Довечера. Ама събота и неделя смятам да пукам яко!

Фактор глад нямаме все още, анти-ферм функция пак нямаме, то дори аз тогава щях да проплача, че понякога като ми доскучее и почна да фармя с часове. Успех с избора ти желая.

Видене, сори - аз няма повече тогава да се обаждам, ти си разбираш нещата и как да играеш хънтър, а и най-важното е че ти си плащаш акаунта, ако искаш не си слагай точки никъде. Колкото до чата - кое му е некъдърното, ако не ти харесва нещо - има тонове настройки, за да си го направиш да ти е на сърце чата, да не говорим пък, че има дори и аддони за чат, филтри и т.н. Ама то си е нормално, ти си с изкривено корейско мислене.

Колкото до чата - кое му е некъдърното, ако не ти харесва нещо - има тонове настройки, за да си го направиш да ти е на сърце чата, да не говорим пък, че има дори и аддони за чат, филтри и т.н. Ама то си е нормално, ти си с изкривено корейско мислене.

По-скоро изчезват репликите в чата. Дори аз като съм пуснал на отделен прозорец чата и репликите изчезват. И трябва да се скролира, за да се появят. Вчера му бях писал, че и той не отговаря и тогава се видя, че изчезват. То и той ми беше писал нещо и то в отделния прозорец, ама беше се скрило написаното. Та най-вероятно за това говори. Може и да има и други неща - ама за тях не знам.

Ред: Видене, пак ще пиша - пощата ми я показва "full" и едновременно - като я отворя няма нищо. Сигурно е заради trial-а. А смятам да задържа trial до 20-ти lvl. Тогава вече ще го мисля.

Ми няма да ти пращам нищо тогава tongue.gif

Видене, сори - аз няма повече тогава да се обаждам, ти си разбираш нещата и как да играеш хънтър, а и най-важното е че ти си плащаш акаунта, ако искаш не си слагай точки никъде. Колкото до чата - кое му е некъдърното, ако не ти харесва нещо - има тонове настройки, за да си го направиш да ти е на сърце чата, да не говорим пък, че има дори и аддони за чат, филтри и т.н. Ама то си е нормално, ти си с изкривено корейско мислене.

Пич, кво ти става не знам - казвам сигурно за 5-ти път че следвам инструкциите. Не знам накъде биеш и какво гледаш.

Изкривено, неизкривено - чата им там е в пъти по-добър от този. Само факта, че изчезват репликите е достатъчен, за да нправи коментара нататък излишен.

------------------------------------

В момента правя снимки на филма "Fear and carnage in Gnomeregan" devil.gif

Би ли ми обяснил какво значи - "изчезват репликите", че нещо не мога да загрея, ама то е от неграмотност май. А иначе всичко си ми е наред, не се коси. Когато се критикува нещо - хубаво е да обясниш, а не ние да гадаем. Да LE е най-добрата игра, с най-добрата графика и най-добрия геймплей и чат, ама само това не въври. Най-вече пък чата си има толкова много настройки, като и писах преди малко. Само трябва да ги направиш. Ние сме пристрастени и за това и не обръщаме чак такова значение, ама вие може да ни отворите очите, а и човек цял живот се учи. Та за това питам какво толкова е великото на чата при корейците и къде и как ти изчезват реплики?

Би ли ми обяснил какво значи - "изчезват репликите", че нещо не мога да загрея, ама то е от неграмотност май.

Пример - чат прозореца е празен. Аз му пиша - Трябва да слизам надолу по брега. Малко помощ? 1 ред. Нищо повече. След 2-3 минути или колкото е там чат прозореца е празен, няма никой. Ако сега го погледнеш все едно никой нищо не ти е писал и не чака отговор. Трябва да отидеш на скрулването за да извади лога и да се види, че съм писал нещо. Не говорим да се е скрило някъде нагоре от други съобщения. Това става в специален чат прозорец само за групата. Само с 1 написано съобщение. А аз както като почнат да ме бият някви здрави и трябва да внимавам в битката, може и да пропусна писаното като изчезне.

И после слакър :) и да търся речници кво значи :) :)

Edited by mIRCata

Това т.нар "изчезване" за нас си е нормално, да определено след време чат прозореца се изчиства и остава празен, но това, че не забелязвате че ви се пише аз - ОТ ОПИТ ви казвам, че е до свикване, защото ние дори и като райдваме някой бос - пак ще видим какво се пише или че някой е казал нещо. Вие го нямате този тренинг и това е нормално, все пак на 5 дена игра сте. Виден така се изказва, все едно той пише, чата е бъгав, той с никой не може да говори и т.н. А то излиза, че едно скролване и хоп, вижаш какво се е писало преди 5 минути. Всичко е до свикване, а и има още едно нещо - ние повечето, които играем тази игра сме на войс връзка. Дали е мъмбъл, дали е вентрило, дали е скайп - каквото ти е по душа. Така чата го използваме само в крайни случаи и то го използваме, за да линкнем нещо.

Мисля си, че след време ще свикнете и няма да ви "изчезват" изреченията ;) а може и да се потретя, но за да сте сигурни, че няма да изгубите някой уиспър - WIM (WoW Instant Messenger). Съществуват много такива подобни - Prat, SpamMeNot и SpamSentry, всичко е въпрос на вкус и нагласа.

Момчета, вдигайте лвл, че ей го на и тук ми трябва парти. laughing.gif

Любо, пак ще повторя, че вие си знаете само вашето и толкоз. Аз имам сериозна база за сравнение за разлика от вас, така че не на мене тия със свикването (да не казвам лафа за прасето). В Л2 дори когато чата е оставен само в един прозорец мога да скролна за секунди всички реплики от последните 2-3-4 часа, ако ще и да са хиляди, като всяка различна е с различен цвят - парти, личен, системен, търговия и т.н. (което ме подсеща, че в УОУ май няма пазар?!?!). Тоест ако стана да пикая, ям и прочее като се върна просто скролвам и виждам какво ми е писал Миро, Пешо, клан канала, парти канала и т.н. И това е удобно дори в един прозорец, камо ли ако взема да ги деля. Отделно като кликна в съответния прозорец няма нужда да пиша /незнамсиквоси, че да почна да пиша, а става автоматично. И т.н. и т.н. Няма какво да ми се засягаш като ти ги казвам тия работи, не го правя самоцелно, просто констатирам, както писах и оня ден. Разбери най-сетне, че УОУ далеч не е идеален и няма как да бъде. И има и други игри на тоя свят, които в определени отношения са много по-добри. Просто всяка е за себе си.

Между другото прасето ми става все по-опасен индивид, а аз задобрявам мощно с копието и ставам опасен и отблизо laughing.gif