bluedog Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 кей за какво? И относно мини, риболов, копане и т.н. "професии" - има ли начин това да се върши автоматично, примерно докато спя Че... трудно ми е да приема насериозно да шия рокли, да копам въглища в компютърна игра 3rd party programs=> bannable. Свиква се Даже и забавно може да ти стане,а какви пари падат от там... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Бах маа му! Поседнал съм аз в Астранаар и чета разни щуротии, по едно време влизам да настроя някои работи и се гледам заклан посред селото... Поогледах се наоколо и какво да видя - някакъв изрод от хордата (death knight) влезнал сред колибите и убива наред - гардове, плейъри, каквото му попадне. Изрод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Това сериозно ли? Седя и кликам, или помпя даден клавиш за да копам, ловя риба, шия дрехи, пера, готвя, чистя и т.н.? Верно ли има такива г... неща в играта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Както и в Л2 и тук си ги има тия неща. Никой не те задължава да ги правиш - то си е твоя работа, друг е въпроса какво изпускаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Това сериозно ли? Седя и кликам, или помпя даден клавиш за да копам, ловя риба, шия дрехи, пера, готвя, чистя и т.н.? Верно ли има такива г... неща в играта? По думите ти сякаш си останал с впечатлението, че киснеш по цял ден, кликайки да вдигаш една професия на 1 място. Макса скил на една професия е 450 (някои 465 в зависимост от расата) и се вдига постепенно в потока на левълинга на героя. Съвсем приятно е и няма грам цикъл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 пък и след това имаш доста доходен бизнес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Току що пак ми се случи да вляза в инстанс с некадърен танк Че и на 25 ме прати на място, което не познавам без опция да си намеря трупа... Малко сме кадърните танкове на тоя сървър и някои даже не играем от сума време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 За сметка на това каква скромност от тия кадърните танкове! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Инсталвам, и ако не се запали нещо в къщи влизам и продължавам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Дълбоко в територията на Хордата съм. Дотук добре... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Мен още downloader-а ми заби с illegal operation... Май дори и трайъл няма да пробвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Баси 3 ГБ ъпдейти след инсталл.... чакането продължава + още 25-30 минути за пач 3.2, и ся ако тръгне да сваля и пач 3.3, който е кой знае колко... Edited September 15, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Стига рева, аз за нула време ги свалих - смени си доставчика Българите са навсякъде бе! : Тук ме взеха на стоп ХААХХАХАХА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Абе ако си сваля game client от някой тракер - ще мога ли да играя с trial account? Че getwow.exe всеки път ми забива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Малко сме кадърните танкове на тоя сървър и някои даже не играем от сума време Фукльо :bgrin: Серизно преблема с намирането на свястен танк е много голям Момци аднете ме и мен Mashinata когато съм на линия ще помагам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Фукльо :bgrin: Серизно преблема с намирането на свястен танк е много голям Момци аднете ме и мен Mashinata когато съм на линия ще помагам най-накрая. Тая игра и да не я играя, никога няма да е деинсталирам. Толкоз ъпдейтване .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 За сметка на това каква скромност от тия кадърните танкове! Когато фактите говорят няма място за скромност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Момци, я кажете, ако я сваля от тук - ще ми работи ли нормално с blizz сървърите? И ще мога ли да ползвам trial account? Че смотания им downloader ми крашва, пък от толкова приказки ми стана любопитно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Фукльо Серизно преблема с намирането на свястен танк е много голям Момци аднете ме и мен Mashinata когато съм на линия ще помагам Mashinata аднат! Когато фактите говорят няма място за скромност Момци, я кажете, ако я сваля от тук - ще ми работи ли нормално с blizz сървърите? И ще мога ли да ползвам trial account? Че смотания им downloader ми крашва, пък от толкова приказки ми стана любопитно. Би трябвало да успееш, то ще си каже. Не виждам причини да не стане. ----------------------------------- Подминах 26лвл и отивам да раздам на Миро. Пак ни плеснаха в дънджън - така и не разбрах защо и как. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Хубу де, ако сега си инстална ДВДто дето го имам... и го активирам с траял ключът който върви с него, после какъв е пинизът да си отключа реално играта? Просто не ми ства ясно, що аджеба трябва да купувам нещо което вече имам? Мисълта ми е, предплатена карта няма ли да направи моето копие напълно действащо (без там разните му ограничения)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Пешо гледай да е gb версия.В арената ги имаше.Аз принципно от там ги теглех,понеже цд-то на компа беше здало багажа Edited September 15, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Хубу де, ако сега си инстална ДВДто дето го имам... и го активирам с траял ключът който върви с него, после какъв е пинизът да си отключа реално играта? Просто не ми ства ясно, що аджеба трябва да купувам нещо което вече имам? Мисълта ми е, предплатена карта няма ли да направи моето копие напълно действащо (без там разните му ограничения)? Не става - трябва ти кода. Купуваш си за 20 лева него, като получаваш и 2 ДВД-та в кутийка с книжка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Хайде събирайте се сериозните хора и да правим една вървежна гилдия :Р , че с тези жалки подобия на гилдии ми е втръснало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 Вече съм в гилдия, в която ни вкара TAZ. Любо, мерси за розходката отново, беше важно да разкрия тия локации и дропа из дънджъните не е зле. Продължавам да отвършвам куестове, някои от които силно ми досадиха, но няма как. Докарах до 27.5 лвл и лягам да спя доволен. /Миро, пратил съм ти една камара стоки/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2010 Share Posted September 16, 2010 (edited) Добре. Влезнах си с трайълския ак. Сега остава да реша какво да играя. Колебая се между warlock/mage. Някой да ме светне за плюсове/минуси? Подходяща раса? Edited September 16, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts