Killerincho Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Стефане, толкова си слаб, нисък, брадат и грозен, че не трябва да се обаждаш като говорят елфи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Стигнах и подминах 24. Бързо се вдига с рейдовете. Да не дава господ обаче да влезеш с некадърници в инстанс. Вече и това ми се случи... Миро, фани земи дигни малко, че с тоя 7 лвл не можеш да ходиш с мене. Весо, аз имах предвид нещо от типа на 30 лвл Абе "Ен таро Дарнасус" бе, елфи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 (edited) Стефане, толкова си слаб, нисък, брадат и грозен, че не трябва да се обаждаш като говорят елфи забрави да кажеш рижав ния малките дорфи НЯМА да мълчим доkaто говорят Елфите ако се върнеш специално заради теб и другия елф ще си прекръстя пак пета на Elfoqdec :punk Edited September 14, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Стигнах и подминах 24. Бързо се вдига с рейдовете. Да не дава господ обаче да влезеш с некадърници в инстанс. Вече и това ми се случи... Миро, фани земи дигни малко, че с тоя 7 лвл не можеш да ходиш с мене. Весо, аз имах предвид нещо от типа на 30 лвл Абе "Ен таро Дарнасус" бе, елфи! Батка вече е 9-ти бе Взех лекуване и готовене. Сега търся рибаря и като овършея острова ще ходя на другата земя да търся и останалите. ПП Как ме видя, че съм 7л? Аз не те виждам никъде - ама то и не ви знам геройките. Ако някой ме адне, аз трябва ли да хо адвам, или само да потвърдя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Батка вече е 9-ти бе Взех лекуване и готовене. Сега търся рибаря и като овършея острова ще ходя на другата земя да търся и останалите. ПП Как ме видя, че съм 7л? Аз не те виждам никъде - ама то и не ви знам геройките. Ако някой ме адне, аз трябва ли да хо адвам, или само да потвърдя? Аднах те още одеве, даже беше онлайн, но вероятно афк и не отговаряше. Елфката ми е Radost. Натисни О, add friend и т.н. - ще се оправиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 На компа съм. Вече 11. Сега ще те адна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Айде дигай се че сам ми е скучно, освен това както съм 24 куестовете ми пак ме пращат при 26-28 и играя на кантар... ЕДИТ: Втория ми батъл, отново се записах без да искам хахахахахах Голяма веселба, успях на два пъти да спася нашия флаг и бидейки най-нисък левъл от всички успях да помеля няколко тиквеника ЕДИТ 2: Още един рай, слава богу с чудесни хора - хубав дроп и бая от него при мен - време е да полегна! Миро, имам някои работи, които ще са добре за тебе, утре като си онлайн ще се разберем какво точно да ти дам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Над реда с цифрите, какви са тия работи - бъфо-ве ли някакви или е друго? Гледам наредил си ги бая, аз имам само 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Видене, ако беше се записал на лвл 19-ти - щеше още да си спомняш за тези БГ-та. mIRCata, ако ти трябват торби и на теб, днес след 10 ще се логна, та мога да ти направя. Колкото до d0rf изказванията - Весо остави го тоз дето копае само мините като червей, алчен народ, не могат да разберат Highborne разговорите. Колкото до това, че съм или не съм искал да се логнеш - бях ти казал, че ще е супер, ако дойдеш да похийлваш малко или да потанкваш, ама ти явно си забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Това са ти скиловете на пет-а бре Миро. Любо, аз пак бях най-ниския лвл в побоищата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 ама като ги почнеш отстрани и е много весело, чакай да ти я видя Радост в арморито ΕΔΙΤ Не слушаш и това си е. Аз може да не съм толкова голям разбирач, ама ей го на оня джуджар - Стефан и той ти каза, че на Бийстмастър се вдига най-добре. За сега не ти е толкова зле положението, но скоро ще започнеш да дърпаш много агрото. Ето ти един сайт с много хубави гайдове в него - никак няма да е зле да почетеш малко. Да, знам че те мързи и не ти харесва, ама повярвай ми - ще ти е в пъти по-лесно. www.warcrafthuntersunion.com Имаш си темичка - Leveling Hunter Build, вътре ти е описано всичко - включително и кои глифове да използваш, че ти си ги игнорирал, как да си направиш талантите на пета и т.н. Този стаф дето си го боднал за какво ти е? Вярно, че ще регенваш мана малко по-бързо, ама не ти трябва такова нещо - не е за твоя клас и не ти дава хубави статсове. На теб ти трябват мечове, брадви, дори и дагери с агилити, атак пауър. Трябва да прочетеш някоя статийка, сериозно ти говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Ей ще ме накарате да муфтя от на 1 приятел акаунта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Видене, ако беше се записал на лвл 19-ти - щеше още да си спомняш за тези БГ-та. mIRCata, ако ти трябват торби и на теб, днес след 10 ще се логна, та мога да ти направя. Колкото до d0rf изказванията - Весо остави го тоз дето копае само мините като червей, алчен народ, не могат да разберат Highborne разговорите. Колкото до това, че съм или не съм искал да се логнеш - бях ти казал, че ще е супер, ако дойдеш да похийлваш малко или да потанкваш, ама ти явно си забравил. Като гледам промените по уориъра, нещо се разколебавам изобщо да почвам да играя. Ще разгледам талантите днес по някое време и ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 ама като ги почнеш отстрани и е много весело, чакай да ти я видя Радост в арморито ΕΔΙΤ Не слушаш и това си е. Аз може да не съм толкова голям разбирач, ама ей го на оня джуджар - Стефан и той ти каза, че на Бийстмастър се вдига най-добре. За сега не ти е толкова зле положението, но скоро ще започнеш да дърпаш много агрото. Ето ти един сайт с много хубави гайдове в него - никак няма да е зле да почетеш малко. Да, знам че те мързи и не ти харесва, ама повярвай ми - ще ти е в пъти по-лесно. www.warcrafthuntersunion.com Имаш си темичка - Leveling Hunter Build, вътре ти е описано всичко - включително и кои глифове да използваш, че ти си ги игнорирал, как да си направиш талантите на пета и т.н. Този стаф дето си го боднал за какво ти е? Вярно, че ще регенваш мана малко по-бързо, ама не ти трябва такова нещо - не е за твоя клас и не ти дава хубави статсове. На теб ти трябват мечове, брадви, дори и дагери с агилити, атак пауър. Трябва да прочетеш някоя статийка, сериозно ти говоря. Че аз какво съм според тебе??? Ама много странни неща чета в тоя сайт. Наред с ....The simple truth is that there isn't much you can do wrong when leveling as a hunter....... You can level in any build you want – and you can even go through and choose the absolute worst talent mix possible and still have no problems. тия господа не мога да разбера защо ме карат да вдигам баш това, което по описание куца. Ще следвам тоя гайд- давидим докъде ще ме докара... Между другото глифове не са ми попадали, а предполагам са скъпи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Видене, ако беше се записал на лвл 19-ти - щеше още да си спомняш за тези БГ-та. mIRCata, ако ти трябват торби и на теб, днес след 10 ще се логна, та мога да ти направя. Ми намерих си само 1 допълнителна с 6 места С кой герой влизаш да те адна? Това са ти скиловете на пет-а бре Миро. Ми де да знам. Аз имам 1 и няма нищо общо с жувотнуту - щот нямам такова. То си ми е от началото на играта. Днес ще ходя до пулсар-а да взема играта. Ама се чудя battle chest-a ли да взема с 1-и2 ра част на играта или само първата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Вземи си първата - с нея караш до 60. След това ще му мислиш за по-нататък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Да разбирам, че вие не сте попаднали на Auction House-а изобщо? Там има всичко, което ви трябва. mIRCata ще се логна или с Пагане или с Ахинора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Те да не разберът как се правят далавери че тогава ще стане лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Да разбирам, че вие не сте попаднали на Auction House-а изобщо? Там има всичко, което ви трябва. mIRCata ще се логна или с Пагане или с Ахинора Ами снощи погледнах в Дарнасус, беше тотална помия на сбирщина измамници и се изнесох. За лвл 18 ризка, която пада за нула време от моб да ми искаш 10 злато? И още куп предложения от сорта? Ай сиктир! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Да тия на истина са луди за едното нищо толкова пари да иска си е пълна простащина. Що не вземете да научите мининг и скининг ще падата много парички мини на всякаде, животинки за дране и те бол . Така се правят пари. А то професиите до 300 скил са почти не нужни. За хората които дигат хънтар това е билда до 40 лвл http://www.wowhead.com/talent#cxbRzxtRaz на 40 лвл взимате този талант http://www.wowhead.com/spell=38484 и вашия пет става един голям и червен и става много весело тогава. На 50 лвл е този билд http://www.wowhead.com/talent#cxbRzxtRwu0xo и получавате този талант http://www.wowhead.com/spell=34692 :devil след получаването на този талант няма сила която да ви спре до 75 лвл де единствено може да ви създава проблеми Warlock Demonology и те си имат един там пет с брадва и той прави едни лоши неща ма това е друга тема а да не забравяме Death Knight които се появяват слд 58 лвл но и те повечето играят на Unholy спек та няма проблем. Edited September 15, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Аз съм инж. миньор Току що пак ми се случи да вляза в инстанс с некадърен танк Че и на 25 ме прати на място, което не познавам без опция да си намеря трупа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Тотално извън темата - живи и здрави да сте всички играещи това. Сийдвайки последния пач на WOW в един тракер направих коефициент от 400+ на конкретния торент при свален от мен 1гб от него. Евала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) Взех новичка игра. Довечера продължавам. Виден-е ти ако така продължаваш ден и нощ да цъкаш, аз как да те настигна. Аз като стана 20-25л ти ще си избягал на 35 сигурно. С тази и от СК2 вече имам 2 талона за тест. Някой да иска кей? Edited September 15, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) кей за какво? И относно мини, риболов, копане и т.н. "професии" - има ли начин това да се върши автоматично, примерно докато спя Че... трудно ми е да приема насериозно да шия рокли, да копам въглища в компютърна игра Edited September 15, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 (edited) кей за какво? Траял за WoW 10, 14 дена Има - даваш достъп до акаунт ана друг и той ги прави тия работи докато спиш Edited September 15, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts