Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

фикснах го, но не е кой знае какво като сайт, най - добре е да четеш тези в първия пост.

Само един въпрос имам - защо си сам, нямаш ли си пет, който да танква и държи мобовете и ти отстарани само да опъваш тетивата?? То идеята на хънтъра е да си има пет, който да му е основен помощник. Още едно нещо се сетих - ти подреждаш ли си талантите?? Какъв хънтър си решил да бъдеш докато левълваш, моя скромен опит е, че за вдигане - най-добре е Beast master. Как те пуска в дънджъни сам, то ако не се съберат 5 души - не ти излиза прозорче, за да те телепортира в инстанса. Май нещо не правиш както трябва. Колкото до това, че няма никой - най-вероятно хората левълват из другите територии за този левъл - Hillsbrad Foothills, Duskwood. Трябва едно да запомниш - wowhead е като google - отиваш и търсиш, информацията е в тонове. Аз снощи райдвах и от 7 часа бях онлайн, така че нещо си ме объркал при аддването, защото тук ако си ме адднал и аз се появя - веднага ти изписва, ако изчезна - пак ти съобщава. Няма как да ме пропуснеш. Седях до 1 онлайн, както и да е пак ти пиша имената - Pagane, Ahinora.

Има настройки на камерата, за да не ти навива. Ти що не вземеш да си сложиш руския езиков пакет, така няма ли да ти е по-удобно???

Днес само ще влезна за малко, че в 7 пътувам и няма да ме има до Вторник.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да поясня по-нагледно (naman - на снимката се вижда името на героя):

wowscrnshot091010121417.th.jpg

Ето го панела с приятели. Любо, както виждаш съм добавил твоите герои - нещо сгрешил ли съм? Между другото това е и максимума, на който може да се завърти камерата, след това и тигъра завива.

Относно жУвотното, точно се сетих да питам и за него. За момента съм с това:

wowscrnshot091010125731.th.jpg

Много съм доволен от него, но все пак кажете с оглед на бъдещото развитие да оставам ли с него?

С тая снимка:

wowscrnshot091010121544.th.jpg

бих желал официално да обявя за тотален малоумник този, който е решил на шарен гарван с крила на папагал да сложи еленови рога и задница на пони. Уникат просто...

ЕДИТ: Любо, дънджъна се казва BLACKFATHOM DEEPS. Там изтръшках нагите и козлите, в дъното влизам в някакъв инстанс, но там ме смилат просто сам. Имам 2 куеста долу. Между другото дори начина на влизане в дънджъна е краден от входовете на катакомбите в Линеажа...

Ще се въздържа да не те обидя за изказването ти относно Хипогрифите.... предлагам ти преди да обиждаш ;), да хвърляш един поглед в wowwiki - конкретно за тези древни създания На теб ти е простено, защото си промит от сорейците. Наистина ще ти помогне много, ако прочетеш книгите.

Отново казвам, че настройките на камерата могат да се направят от Interface-а, но няма да ти е толкова удобно като играеш. Ама то пък на вкус и цвят.... ти си знаеш края.

Колкото до хънтъра ти - първо на пета таунта (Growl) не ти е включен - като почнеш да стреляш и дърпаш агрото, а пета може да ги държи далеч от теб, после е гладен и прави по-малко dmg. Според мен трябва да станеш beast master - взимаш си мечка или прасе - за да издържа малко повече, макар че това не е чак толкова важно и така докато станеш лвл 51+ - от Un'Goro кратера ще си опитомиш един от тези динозавърчета, заради големите цифри, които правят.

Ето ти един сайт за петовете - клик, за да прочетеш коя фамилия за какво е предназначена, да разгледаш и да си набележиш някое петче, което ще ти е приятно да гледаш до Радост и да видиш как да нареждаш точките в дървото на пета си.

Като те гледам с тези торби и ми се реве...

То не се ходи така соло като теб, това е мморпг все пак ;) Онова зеленкото оченце до компютърчето долу в центъра виждаш ли го - натискаш го и там четеш какво да правиш - като се събере група от 5 за инстанса - ти излиза един прозорец, че ще си DPS в еди-кой-си инстанс и като се съгласиш - те праща там (телепортирва) и си правите инстанса както си е редно - танк, хийлър и 3 DPS-та.

Между другото дори начина на влизане в дънджъна е краден от входовете на катакомбите в Линеажа...

WoW е анонсирана още през 2001-ва година. Разработката е стартирана около 2 години по-рано. Лайнажа излиза 2003 година след около 2.5 години разработка. Евала на Близард че са предвидили корейците какво ще измислят за да го имплементират в играта си. Даже съм сигурен, че опцията героите да скачат, са я копирали и нея от корейците.

Какво става момци :laughing: :laughing: :laughing: за хънтар на малък лвл се дига на бист мастер взима се котка или мечка. ако си елф по добре котка защото има стелт, ако си дорф мечка много добър танк и яде всичко :bgrin: както винаги е кавал Mashinata и пак ще повторя е :

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

FOR KHAZ MODAN

и не ми е ясно защо сравнявате WOW с някви корейски игри :confused :confused :confused кой къде е бил направил първи и кой къде еди кво си. Има много сайтове каде може да се прочете историята на играта много горещо препоръчвам да се погледне този сайт http://www.wowwiki.com. Поздрави на всички от висшата раса :devil :beer: :beer: :beer: :bgrin: :bgrin: :bgrin: слабаци хаххааха :lol: :lol: :lol: Ако мен питаш направо се махай от тия теретории където си се забутал и отиди на другия континет там не само ще срещаш повече нард а и куестовете са по добри и е по забавно (мое мнение). Ето на този линк можеш да видиш къде да ходиш и да дигаш лвл там където те пращам аз http://www.wowhead.com/zones=0#0-2+1 . Успех на всички и ако има някакви въпроси към играта и специално към хънтарите питай мен :P а не тия Елфи тука :lol: в рилма който играеш съм с ник Mashinata аре успех. И с всеки дигнат лвл става все по забавно и по яко.

Edited by ma6inata1

Нормално ли е да удрят толкова бавно в първите нива герой? Че пробвам играта с моя 10 дена траял. И едно на 5 цъкания замахва - предполагам трябват ъпгрейди.

Ох.. Атаката не работи с цъкване. Цъкваш един път с десния бутон, за да почнеш да атакуваш, от там нататък героят ти си млати самичък и зависи от скоростта на атаката ти (на това ниво най-вероятно тя се определя само от статистиките на оръжията ти) колко бързо ще удряш и по-нататъшно цъкане не е нужно, така че можеш да се съсредоточиш върху използването на различните умения.

Раптор, от опциите можеш да си включиш notification при появяване на приятел или член на гилдията. Камерата се върти като задържиш ЛЕВИЯ бутон на мишката и въртиш. Ездитните животни с една и съща цена се различават само по външен вид, не се притеснявай, това, което имаш е идеално :) За pet ти трябва или нещо с много демидж или нещо с много живот.. макар че левелването е толкова лесно вече, че можеш и по външен вид да си го избереш. Само гледай да го държиш щастливо и се научи да го командваш добре.

Иначе играта има тооооооооооооооооооолкова дълбок и пълен lore, че е смешно да говорите за крадене от други места. Повечето елементи на историята и света са заети директно от WarCraft серията, която започва през 1994. А сукюбуси пък специално има във всяка втора игра :laughing:

Edited by Legop4o

Това го схванах, Все пак до тук опита ми с този тип игри включва 2 дена на пиратски Lineage 2, дето нямаше кой да те напсува и си обикалях самичък. и сега това. То тука 1000 милиона работи - професии скилове сякви неща. Даже не знам от къде да почна да гледам да се ориентирам. Ще видим 10 дена какво ще стане. Мога ли герой от една реалност да го пускам в друга? Че сега съм в някаква дето пишеше New Player.

WoW е анонсирана още през 2001-ва година. Разработката е стартирана около 2 години по-рано. Лайнажа излиза 2003 година след около 2.5 години разработка. Евала на Близард че са предвидили корейците какво ще измислят за да го имплементират в играта си. Даже съм сигурен, че опцията героите да скачат, са я копирали и нея от корейците.

Пак си в грешка, Lineage е от 1998г, като дори и Lineage II излиза преди WOW, но да не се отклоняваме. Близард че са крали, крали са, защото откак има L2 играя, като повече от 4 години официално. Така че наблюденията ми не са случайни. Така или иначе не ми пука - просто споделям впечатления от двата свята.

Току що се прибирам, довечера може да влезна за малко ако не ме домързи. Пет-а го смених по съвет на Naman с паяк, че повече носи на бой и освен това оплита врага.

Благодарности на Любо за армаганите, които ми е пратил, ще ги вкарам в употреба моментално като вляза beer.gif

Добре де ! Търкаля ми се тука едно ДВД 14 дена-траял..., та като изтече това време..., какво точно се прави ??

Или си купуваш wow или ти умира акаунта.Сега мисля 1 батъл чест е към 120 лв.И след това по 45 лв за 2 месеца.Принципно ако тръгне да се гринди зверски можеш и да си ги избиваш тия пари.

Едит:батълчеста е 140 + бонус геймкарта за 60 дена. и от инсталацията още 60 и си айляк

Edited by kotora

Ако прочетеш назад ще видиш. 14 дена my ass. На 20 лвл спираш да вдигаш ХР, аз го стигнах на третия ден. Оттам нататък отиваш в Пулсар, даваш 20 лева и си купуваш пъвата част, която е до 60 лвл - в нея имаш месец игра. Изтече ли - по 23 на месец.

Това PvP на Burning Legion значи, че може да се бият играчи помежду си ли?

ТРаиз вечер направих една елфка 5 левел в този сървър.

Това PvP на Burning Legion значи, че може да се бият играчи помежду си ли?

ТРаиз вечер направих една елфка 5 левел в този сървър.

Да,въпреки ,че на твоя етап на играта пвп-то е като български мач...

invasion нещо правите ;) лошо няма - като сте повече, по-весело ще ви е. А ако си разпределите и ролите и си направите едно парти - левълването ще ви се стори песен.

малко бета скрийнове - снощи си проверявах компа и реших да кача тези скрийнове, които съм правил на бетата. Май повечето са от Vashj'ir и като гледам доста са в образа ми на нага ;) много весел чейн куест. Специално за Машината има една снимка как се прекланям пред Светлината на Светлините, Дъщерята на Луната, Цветето на Живота, Визията на Перфектност - Кралица Азшара :laughing:

Дано ви харесат.

Ако някой иска помощ, торби - нека да пише на някой от героите ми в Сряда вечерта, като се появя онлайн.

invasion нещо правите ;) лошо няма - като сте повече, по-весело ще ви е. А ако си разпределите и ролите и си направите едно парти - левълването ще ви се стори песен.

малко бета скрийнове - снощи си проверявах компа и реших да кача тези скрийнове, които съм правил на бетата. Май повечето са от Vashj'ir и като гледам доста са в образа ми на нага ;) много весел чейн куест. Специално за Машината има една снимка как се прекланям пред Светлината на Светлините, Дъщерята на Луната, Цветето на Живота, Визията на Перфектност - Кралица Азшара :laughing:

Дано ви харесат.

Ако някой иска помощ, торби - нека да пише на някой от героите ми в Сряда вечерта, като се появя онлайн.

Почнах с Елфка warrior. Не знам дали е удачно за тая раса и има ли значение, ама като съм решил да пробвам. Още съм на куестовете около първия град. Да натрупам малко левел.

Каквото и да си почнал, на по-късен етап ще пробваш друго - докато не решиш кой клас най-ти приляга и най-ти доставя удоволствие като играеш. Дано те грабне играта с историите и възможностите си, макар че вие ще оцените играта, когато стигнете висок лвл. Нещото, което може да направиш преди да си се захванал сериозно с този твой warrior, е това да почетеш малко за всеки един клас, да се ориентираш кое най-много ти приляга. Аз все си мисля, че всеки човек си има даден клас, който най-му пасва на същността и характера. Информация можеш да намериш от доста места, аз моге да ти посоча такава - само на английски обаче. Най-важните сайтове, които са задължителни и които ще използваш доста - било то за разглеждане на луута, било то за разрешаване на някой заплетен куест или просто да инфо са wowhead и Thottbot.

Разбира се винаги можеш да питаш и тук, все ще се намери някой от нас - който ще ти отговори на въпросите.

Успешно левълване.

kotora относно reqruit a friend - има пречки от страна на законодателството на Република България и за това тази опция не е разрешена за нашата страна, същото важи и за Дания и още една страна от Европа. Трябва акаунта да не ти е регнат с адрес в България, за да може да си поканиш приятел. Това е и причината аз да не мога да си взема ракетата :angry: Разговарях по телефона и с Близз, но нищо не се получи, макар че дамата бе много отзивчива.