pazu Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Пичовееееееееееее.. само да изгледам още 2 епизода от 4тия сезон на Малкълм и пристигам и аз за нощничка Пълен формат на диска и реинстал на ОС и всички приложения винаги помага на 100% и става пъти по-бързо от колкото да се търси опростено решение на проблема . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Ник:Walleryan , Al'Akir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Ник:Walleryan , Al'Akir Това в бърнинг-а ли? 'Щото нещо не те намирам... Пазу, ти кой лвл стана и как ти е ника в играта :Р ? Edited December 13, 2009 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Al'Akir е риълма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Това в бърнинг-а ли? 'Щото нещо не те намирам... Пазу, ти кой лвл стана и как ти е ника в играта :Р ? turbodiesel ... около 60тка съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Аз вчера направих паладин и сега съм 31, но зациклих доста здраво и сега ако лоудна и ще дам син екран :Д ... бтв не е реално колко лесно се дига пала :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 А твоя ник как е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Gotinsym ^_^ е палата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 То не е реално как вече всички герои се дигат бързо,а пък и ако имаш някой да те прекара WC и другите инстанции... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Еми bluedog за това пазу и другите се преместиха на бърнинга,понеже лесно се дига пък им правят и всички лол левел инстанси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Еми bluedog за това пазу и другите се преместиха на бърнинга,понеже лесно се дига пък им правят и всички лол левел инстанси. Е да,нормално.Всеки си търси къде ще му е най-добре.В Ал'Акира имам много приятели и какво да ги права-искат да ми минават инстанции..От мен да мине. Може да направа един алт в легиона след време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Дали близард обмислят варианта за меле хънтър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Дали близард обмислят варианта за меле хънтър? Warr+combat pet? Трудно ми се вижда да направят такава промяна в ролите на героите.Аз примерно на Emerald dream (слухове,че това ще е четвъртият експанжън) бих се изкефил на един кийпър ъф дъ гроув-специализиран спелкастър,като мейдж.Малко вероятно,но все пак Edited December 13, 2009 by bluedog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Не баш warr, но както примерно е Рексар... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Вчера цял ден имах dc , вечерта чаках 1000 и кусур човека queue щото БЛ беше фул .. но все пак станах 56 и 1/2. Разчитам на някой днес след 15 часа за 1-2 ръна стратхолм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Трябва ти малко до 58, после в аут ландс ще скокнеш с лвл-а. Аз съм на мнение, че след 58 лвл се качва най-бързо ;д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Трябва ти малко до 58, после в аут ландс ще скокнеш с лвл-а. Аз съм на мнение, че след 58 лвл се качва най-бързо ;д Аз съм на мнение че след 60 се качва най-бързо щото 150% и да прекосяваш хълмовете изкосо ... друго нещо си е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Принципно като си 60-ти в аутланд мобовете не те бият толкова.Пък няма да дигнеш до 65 примерно ми 66 та даже и 67 в Hellfire.Там екс е вдигнат бая така че ще ви е по лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 (edited) Абе нещо някакъв проблем имам.Вчера като опитах да логна стигнах до съксес и заби до там и скоро след тва ДЦ.Като дам кенсъл пък не ми показва риълмовете и като Languages имам само Development Вчера го оправих като махнах всички неща на близард от файруола,само че ето сега пак така и не знам от какво може да е и как да го оправа. Идеи? Като гледам EU форума бая народ го има проблема Edited December 14, 2009 by bluedog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 пробвай в друг ррилм да се кънекнеш, или чакаме сряда нови хот фиксвове :laughing: винаги е така след големите пачове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Не мога да се свържа с каквито и да е риълмове,не само моя си,просто списъка е празен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Не мога да се свържа с каквито и да е риълмове,не само моя си,просто списъка е празен. На мен ми се получава същата простота..ама след като съм свалял някакъв торент..като го рестартирам компа и се оправя (влиза като у дома си) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Дали близард обмислят варианта за меле хънтър? Не помна кога, но в началото на УоУ Сървивал хънтер беше меле хънтер а на друидите магията lacerate беше на хънтера. Шибани друиди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Walleryan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Аз пък вече съм 60тка . Благодарско на ТАЗ че даде пари за фм . А останалите мада факас .. къде отидохте бе ? От една седмица никой не съм видял... :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts