ma6inata1 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Ама нашето бъфче от 10 % се измества от дк/меле шаман. ако не се лажа то тяхното е прок, и не се измества а просто не се стаква, и колкото и да седи то се маха а нашето буфче остава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Мене пък ми спряха акаунта тая вечер Таман разчистих време за паламуда да левълвам и айде, резнаха ме Близ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 ако не се лажа то тяхното е прок, и не се измества а просто не се стаква, и колкото и да седи то се маха а нашето буфче остава Напротив, точно това е хем е проц хем измества. Близзард story broah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Искат за доставката 18-19 еврото на аутеникатора..то 3 пъти по-скъпо да ти дойде от самия продукт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 (edited) Знам кой е, не знам паролата му. Алтернативният ми емайл е от сорта dsadasdasd... За такова важно нещо не е трябвало да си правиш такъв акаунт. Edited October 17, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Какво ми говориш, тогава съм си го знаел ама сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Видяхте ли новата LFG система ? Мале, мале ... http://wow.incgamers.com/blog/comments/ptr...tool-available/ /чао на съмон стоуновете - няма да ми липсвате със сигурност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Мале, мале - аз и сега си я използвам системата, но с тези нови благинки ще си я ползвам още повече, а и този голд + Emblems of Frost, които ще раздават - още по-добре. Страхотно са я намислили и много ме радва идеята, че ще сетва на хероик и директно ще ни телепортира в инстънса. Но както са казали хората - ще поживеем и ще видим Мерси за линка mortimus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 (edited) С Еврокомски модемен интернет съм и имам много висок пинг и ме дисконектва. Направих един трейс към техните сървъри и умира на 12ти хоп. Някой да има подобни проблеми? Edited October 25, 2009 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Аре бе кога ще идва 3.3 Дейба тоя педал Артас да дава лоот вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Аре бе кога ще идва 3.3 Дейба тоя педал Артас да дава лоот вече Още един месец ще може да се играе на Тест сървърите, така че луут ще има, ама по коледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Значи експанжъна може да отече за към март ? Натам май вървят нещата. А на Артас откога му се каня...., кажи речи откакто почнах да играя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Дам, аз мисля, че ще се гмурнем в ескпанжъна към Март, ако не и Май месец. Трябва да пуснат бета, да я поиграем малко, да пооправят малко бъгове и тогава - а на хоризонта такова нещо не се е задало все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Дам, аз мисля, че ще се гмурнем в ескпанжъна към Март, ако не и Май месец. Трябва да пуснат бета, да я поиграем малко, да пооправят малко бъгове и тогава - а на хоризонта такова нещо не се е задало все още. Кат са сетих за бета това къртеше http://www.youtube.com/watch?v=vzeXreRwKXQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Евроком си забиха последния пирон. Викат ми знаем за проблем, ама не можем да го оправим. Живи здрави тогава. В края на месеца - Здравей Ентри! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Нерф мейдж плс.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Мейджовете ??? Нърф. Те и така са супер зле. Колко още нърф. Имам чуството че играеш в някой сървър с начинаещи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) @Crazy ако можеш мини на гигабит,да почти същите са,но нямат модем и не губят толкова пакети,че чак да те киква. ПС:AC_milan дали аз като начинаещ мейдж ще мога да те бия ? Edited November 7, 2009 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ентри ще ме вържат края на месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) Мейджовете ??? Нърф. Те и така са супер зле. Колко още нърф. Имам чуството че играеш в някой сървър с начинаещи Едва ли. Щом уар ми казва, че маге са зле начи в твоя серв нещо не са у ред. Все пак не е нормално да получаваш 10к в фрост нова от един фрост болт и исе ланс. (при 850 реси). И да имаш кънтерпсел, sheep, 20 % мортал стрике, ебати кроуд контрола, евокатион и кво ли още не. Нерф фрост мейдж плс. Ще ги еба и класата всичко имат.. Edited November 7, 2009 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Все едно Лока няма СС и лееч.А пък за Хънтъра да не говорим Иии килера има предвид че са лесни за убиване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Все едно Лока няма СС и лееч.А пък за Хънтъра да не говорим Иии килера има предвид че са лесни за убиване. Влез в арена и сравнявай аффл лок/пък и дестро с Хънтер. Ако хънтера убие 2 пъти пета на лока, ок ама ако имаш добър хеалер, и лока е кординиран.. знаеш никога няма да стане.. А и има 3 мин цд ще съммоне втори. Само хънтера няма такава магия да си съжиявава пета, ония деат кнайти през 30 секунди си дигат пет аз ми зима супер много мана, и никои няма да ме остави 10 сек да си съживя пета.За хънтера няма какво да се говори от с5 са развалени в арена, тоя сезон се държат ама са зле, другия ще са в средата. Маге и Лок в момента сцепват мрака Нерфнаха малко лока ама още трябва. На деструктион. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Аз пък имам 3 стъна, 2 сайлънса и спел рефлект Ти ми кажи кой клас е зле и кой не е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Аз пък имам 3 стъна, 2 сайлънса и спел рефлект Ти ми кажи кой клас е зле и кой не е. 2 силенса - единия докато го кастнеш.. да сложиш шиелд да минеш на прот ала бала.. другия и тои така да минеш в берсерк станс.. та като нормално си 80 % от игрите в арена ж батле. Тоз спел рефлект няма ти помогне особено ако маге/лока е добър. А пък аз като хънтер като правя фире дмг нищо не ти помага тук :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Първо, аз каст нямам. Всичко е инстант. Второ, не излизам от прот Трето, говорех за меджове. Мейдж кога ме бие, ела ми се обади Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts