Tomahawx Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 А тия Worgen аз даже май не съм ги срещал. От къде се взеха?! Мисля, че трябва да привлечем вниманието на lil`stenly към тази тема. Може да се изживява като върколак в света на Warcraft. Аз бих предпочел Пандите пред тия Worgen. Естествено аз чакам само Пандите и Пандариа ИСКАМЕ ПАНДИИИИИ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 В моя пиратски сървър ли е проблема или тия паладини са непобедими? Един ме преби за по-малко от 4 секунди и то защото беше със сайлънс, иначе щеше и по-бързо да ме пребие. 4 удара по 2000+ демидж и през това време бях стъннат. 71 левел беше. Аз бях 70 с хънтър. Някой може ли да ми предложи как да се продиводейства, щото тва на нищо не прилича. Не стига, че не му правя демидж заради Plate-а, ами и прави невероятен демидж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Taka sa si paladinite sega. Pravqt mnogo dmg i trudno umirat. Vyprosa e shto si go ostavil da te udrq. Bi trqbvalo da mojesh da go dyrjish na razstoqnie. Ako ne moje da te dokopa, moje i da go ubiesh. Ili pone shte umresh trudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Taka sa si paladinite sega. Pravqt mnogo dmg i trudno umirat. Vyprosa e shto si go ostavil da te udrq. Bi trqbvalo da mojesh da go dyrjish na razstoqnie. Ako ne moje da te dokopa, moje i da go ubiesh. Ili pone shte umresh trudno Стънна ме. Като се отскубнах с Insignia-та, пак ме стънна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Панди няма да има заради китайците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Стънна ме. Като се отскубнах с Insignia-та, пак ме стънна. De da znam az retry palamudite mnogo gi lekuvam. Drugite ne sym gi probval, ama predpolagam protection paladin nqma da ima trepane. I predpolagam tochno takyv paladin te e bil. Retry vkarva mnogo dmg ako go ostavq da izlezne ot stun ili silence Ama obiknovenno ne ostavqm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Retry май беше. Просто са най-разпространени, защото явно са най-бъгясани в тоя сървър. Роуговете се превърнаха в Паладини. Направо им се чудя на тия хора. Играят с най-лесния клас, просто защото искат да побеждават. Вместо да играят с един клас и да си седят с него, независимо от обстоятелствата. Комплексарщина в пълният им блясък. А ти какъв герой играеш? Warrior ли беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Podpisa mi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Играе смешник Аз му виках да не предава катедралата, но уви.... А колкото до това, че хората искат винаги да побеждават - това винаги си е било така, определено няма да изпитваш голямо удоволствие постоянно да те трепят. Да не захващаме и темата, че комплексите си ги избиват някой индивиди точно на такива места, защото IRL са едно нищо, а там са понякога всесилни. А и нека не забравяме, че това си е частен сървър и там нещата са малко по-различни. Има ли експлойт или по-бъгаво бъфнат клас и хората веднага се хващат за него - то като си помисля и на Близз сървърите си е така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 То и идеята на близард е такава, за това постоянно променят героите за да те карат (ако си такъв) постоянно да сменяш героя си. Едно време роговете бяха машини, всички подобни комплексари играят рог. След това по едно време уаруоците бяха, всичките смениха на уаруоци. Мисля че почти всеки клас е бил на върха на хранителната верига, макар и някои за по кратко. Това според мен си е политика на фирмата. Въпреки това, ако играше това, което ти харесва, като те утрепе някой подобен паладин - ресваш се и продължаваш с усмивка на лице (защото знаеш, че е бил на 10 години особенно с име "paladinftw" , "palapower" или "ipuwnyou") . Едно време хънтарите бяха този клас, който се играеше предимно от деца заради лесното качване на левели и тоталната доминация в батълграунди. След като вкараха промените на паладина и ДК, децата се преквалифицираха. Винаги ще е така. Така се подържа интерес. А пък с тея новите БоА (дето си ги пращаш на алтовете) предмети направо ... машина за пари Lok'tar ogar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Играе смешник Аз му виках да не предава катедралата, но уви.... А колкото до това, че хората искат винаги да побеждават - това винаги си е било така, определено няма да изпитваш голямо удоволствие постоянно да те трепят. Да не захващаме и темата, че комплексите си ги избиват някой индивиди точно на такива места, защото IRL са едно нищо, а там са понякога всесилни. А и нека не забравяме, че това си е частен сървър и там нещата са малко по-различни. Има ли експлойт или по-бъгаво бъфнат клас и хората веднага се хващат за него - то като си помисля и на Близз сървърите си е така. Koga pyk warriorite sa bili smeshnici ne razbrah. Katedralata da bara mecha, dostatychno vreme i otdelih na neq Prot warriora e jivotnoto koeto me kefi i nego igraq. I arms syshto me kefi. Daje tiq dni mislq da probvam fury za pve dps da vidim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 ... Daje tiq dni mislq da probvam fury za pve dps da vidim. Plated rogue wonna be!!! Ще искаш да ми крадеш и оръжията, нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 То и идеята на близард е такава, за това постоянно променят героите за да те карат (ако си такъв) постоянно да сменяш героя си. Едно време роговете бяха машини, всички подобни комплексари играят рог. След това по едно време уаруоците бяха, всичките смениха на уаруоци. Мисля че почти всеки клас е бил на върха на хранителната верига, макар и някои за по кратко. Това според мен си е политика на фирмата. Въпреки това, ако играше това, което ти харесва, като те утрепе някой подобен паладин - ресваш се и продължаваш с усмивка на лице (защото знаеш, че е бил на 10 години особенно с име "paladinftw" , "palapower" или "ipuwnyou") . Едно време хънтарите бяха този клас, който се играеше предимно от деца заради лесното качване на левели и тоталната доминация в батълграунди. След като вкараха промените на паладина и ДК, децата се преквалифицираха. Винаги ще е така. Така се подържа интерес. А пък с тея новите БоА (дето си ги пращаш на алтовете) предмети направо ... машина за пари Lok'tar ogar! Ами по принцип Близард се славят с това, че имат баланс в игрите си, а тук определено стои по друг начин въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Нормано е паладин за ретри да те убие с 4 удара, след като си хънтър. Но пък за това имаш трак-ването, трапове, стрели... няма как да те изненада паладина. С хънтър много скил се иска вече, за да останеш жив. А и палата на 71 лвл в оригиналните сървари май не стига до 2к дмг... така, че привайт фтв (съкс). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) Нормано е паладин за ретри да те убие с 4 удара, след като си хънтър. Но пък за това имаш трак-ването, трапове, стрели... няма как да те изненада паладина. С хънтър много скил се иска вече, за да останеш жив. А и палата на 71 лвл в оригиналните сървари май не стига до 2к дмг... така, че привайт фтв (съкс). Е аз докато го видя и той ме преби. Само успях да го Silence за малко. Пък и бяхме във водата. А и Имам 10 000 кръв, какво като съм хънтър. Колкото до скила, старая се. Играя го тоя герой откакто съм почнал да играя на тая игра и му знам кътните зъби (Освен в BM дървото, че в нашия сървър е бъгнато в голямата си част). Не е като да помпя Auto-shot и да гледам сеир. Edited July 21, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Plated rogue wonna be!!! Ще искаш да ми крадеш и оръжията, нали? Ne pomnq ragutata da mogat da slagat po dve 2H lopati, taka che edva li shte krada tvoite oryjiq, slabak sys slabak A i az zabyrsah 2H mace-a ot Ulduar i 2H Axe-a ot Kel'Thuzad, taka che oryjiqta sa mi posledna grija A kolkoto do paladinite.... emi samo prot paladinite sa mi problem. Imat mnogo health i ne im pravish dmg. Drugite sa lesni s prot warrior. Sega e pylno s paladini deba. Vsichko paladin se pisa. S 3 kopcheta pravi mnogo dmg, ama povecheto nqmat skill, taka che ne e golqm problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Нормано е паладин за ретри да те убие с 4 удара, след като си хънтър. Но пък за това имаш трак-ването, трапове, стрели... няма как да те изненада паладина. С хънтър много скил се иска вече, за да останеш жив. А и палата на 71 лвл в оригиналните сървари май не стига до 2к дмг... така, че привайт фтв (съкс). Daje mnogo dobre si stigat .. lvl 69 pala me otpra za sekundi i mi praveshe po 3k+ kritove na moq shaman lvl71 Killer .. slabak si .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Da be az sym slabak, deto ne me healvashe snoshti v Ulduar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Паладините са глупав клас -.-, като си правиш един в началото първо те пита дали си ретард и искаш да играеш с 3 копчета, тогава те пуска в играта. Аз с моя мейдж ще е чудо ако бутна паладин. Налива ми се оставям го на малко хп => балон => убива ме. После го оставям пак на малко => loh => убива ме...еми, какво да кажа, и като си пусне hand of freedom и слол не му действа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Това са ужасна пасмина.Докато усета от къде ми идва Прас 6к , 11к крит -> бам земя...Ако го нападна аз имам някакъв шанс,ама иначе нищо не ме спасява. http://img228.imageshack.us/img228/5863/allyta.jpg За какво да си говорим,това даже е от добрите случаи,играл съм срещу отбор от 8 паладина,7 от които ретардини... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Трябва да ги бутнат малко в някой следващ пач, то това на нищо не прилича. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) Сега в новия пач уж ще ги "бутат", крусейдарската атака ще прави по-малко дмг, но пък ще и намалят куулдауна. Екзорсизмът пък ще може да се каства на плейари, но ще има каст тайм 1.5 сек., май... Но пак, тоя балон, флаш хила (8-10к хп..), лей он хендс, критикала, холи дмг-а (няма резист за него..) и прочие. Доста са бъфнати тези мерзавци. Но нали са шампионите на "Светлината"... Edited July 23, 2009 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 И като говорим за паладини,това е едно тематично клипче за "най-добрия паладин'' в сървъра ми.Enjoy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Те и в Диабло са шампионите на светлината, но имат биене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 "Га яде кифтетата не рева". Эащо ли преди 2 3 години не се мрънкаше за паладините!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts