Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Въпросната - Lifespark Visage, която всички cloth user-и от гилдията я имат, откакто почнах да райдвам – спря да пада. Какво да ти кажа – пусти късмет.

ами да тя е много яка шапка ама дето казваш ти с твоя касмет :unsure: ама има време да се падне :confused

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Оня ден като играх с на един приятел мага.И се отчаях.Макар че има към 360 haste и си пука мн бърз фрост болт по 5-6к пак го дубчат като лист.Ivelinkа тва ли ти е pve спека ? как оставаш с мана О.о

ПС:На free сървърите локовете са бугнати.Половината спелове не бачкат.

Edited by kotora

Оня ден като играх с на един приятел мага.И се отчаях.Макар че има към 360 haste и си пука мн бърз фрост болт по 5-6к пак го дубчат като лист.Ivelinkа тва ли ти е pve спека ? как оставаш с мана О.о

pve спека ми е fire-frost но сега искам да пробвам как е на arcane защото на frost-fire нещо ни нърфнаха.Маната не ми пада въобще пък и със раид бъф имам много мана.Ти какъв клас играеш и каде?

Ivelinka, предложиха ми да вляза в гилдията, в която си ти. Та въпросът ми е, става ли вътре, правите ли райдове и прочие? Хората учтиви ли са или са no life retards...?

http://www.wowhead.com/?talent#oZfVcbRhIuVubhcxbIccoc tova sa mi talantite na fire-frost speca i sa mnogo dobri

Btw Naman ti kade igrae6 v nashiq realm li si i koi ti main chara dai link kam armorito

Edited by Ivelinka

Ivelinka, предложиха ми да вляза в гилдията, в която си ти. Та въпросът ми е, става ли вътре, правите ли райдове и прочие? Хората учтиви ли са или са no life retards...?

Ядрото на гилдията сме 30 - 40 годишни, може понякога да действаме като, както ти ги нарече - no life retards, но това е рядко ;)

Райдваме си и държим на учтивия тон в гилдията, даже за това двама си заминаха преди ден, защото си позволиха да псуват един от гилд мембърите. Но ти сам знаеш - хора всякакви.

P.S. Кажи си името на героя, ние ще го видим в Armory-то

Dobremie :laughing: :laughing: , не ме съдете строго. Ами аз питам, понеже щях да влизам в We break for nobody, но там бяха точно ретарди, които се нервираха до неузнаваемост. Грам етика нямаше при тези хора, е не при всички, но ме разбираш.

Edited by Naman

Dobremie :laughing: :laughing: , не ме съдете строго. Ами аз питам, понеже щях да влизам в We break for nobody, но там бяха точно ретарди, които се нервираха до неузнаваемост. Грам етика нямаше при тези хора, е не при всички, но ме разбираш.

Аз откакто играя тази игра си имам мнение, че са малко добрите български гилдии, Burning Legion не е дорасъл за такова нещо все още ;)

Да играя в SS и повечето там са българи, но имаме и чужденци - колкото за цвят, което лично мен много ме радва ;)

Има хора от We break..., които аз много уважавам - повечето бяха в SS, но тъй като много хора спряхме да играем по едно време и те отидоха в We break..., за да може да райдват. Определено драмите там са били на ниво ;) пуканки и кола само да имаш и време разбира се. Той самият сървър си е концентриран с драматурзи :P

Такова нещо не се толерира, а и ти казвам - големи хора сме, пък и вече преминахме от другата страна на хардкор начина на игра. Сега се забавляваме!

Dobremie трябва малко камънчета да понасложи по дрешките ;)

Aз съм fresh плейър, уча се все още, за това ти казах да те ме съдиш строго :pirate . Но като, че ли мага не ми е героя :confused . Сега се опитвам да дигна huntar-а ми, доста по-фън е, според мен. Я си кажи експертното мнение... (знам, че е индивидуално, но все пак гледната ти точка за 2-та класа?)

ivelinka аз играя с на един приятел героя на Емерис,но имам едно дк на бърнинг(макар че е 58 лвл )

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Razzagal ей тва е героя.Arcane беше в началото,сега е фрост по 7к пука :) а на фрост-файър е първи по дпс в раида.

ivelinka аз играя с на един приятел героя на Емерис,но имам едно дк на бърнинг(макар че е 58 лвл )

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Razzagal ей тва е героя.Arcane беше в началото,сега е фрост по 7к пука :) а на фрост-файър е първи по дпс в раида.

s tozi gear nqma kak da e parvi v raida i sas tezi stats edin lock go minava pre spokoino

П.П. Tи имаш ли някакъв сървър на акъла?
Имам свален WoTLK, сървърни идеи - никакви. От няколко сайта съм си насвалил различни класации (които са толкова меродавни, колкото аз професионален WoW играч) и от там съм се оглеждал за нещо по-добре изглеждащо. По принцип бягам от българските мрежи, защото нямам много добро мнение за родните играчи (предимно като манталитет), а все пак това е online игра, тоест комуникацията с други играчи е от изключителна важност. Не искам да ме псуват някакви nolife teens, дето всичките им гаджета завършват на .com и .net и за които смисъла на живота е високия левъл и top EQ...

Aз съм fresh плейър, уча се все още, за това ти казах да те ме съдиш строго :pirate . Но като, че ли мага не ми е героя :confused . Сега се опитвам да дигна huntar-а ми, доста по-фън е, според мен. Я си кажи експертното мнение... (знам, че е индивидуално, но все пак гледната ти точка за 2-та класа?)

Според мен от двата класа хънтъра е по-приятен за игра на този етап. Имам хънтър вдигнат на 30+ левъл и мейдж пак някъде там. Няма сравнение за оцеляването - мейджа си е хартийка, докато с хънтърката си правех елитните куестове сам. Мартинчо (пета ми - прасенце от Дурота) се чарджва и аз почвам да опъвам тетивата ;)

Много ми харесваше да си я играя блъд елфката, но пак бях сам, а сам не е работа да играеш.

Колкото до това, че си нов в играта - всички сме били все някога нови в Света на военната дейност ;) Забавлявай се и играй това, което ти е на сърце.

С хънтара за ден и половина го напвавих 43 лвл. Невероятно бързо се дига с този клас...елитни куестове с препоръчителен брой хора 2-3 си ги правих без проблем. Но пък мага си е маг :laughing: , привилегия е в партито...поне с такова впечатление останах.

При нас май не е ;) Да не забравяме, че с хънтъра върви и пет, който хрупа постоянно по босовете или адовете, които излизат.

Райд сетъп-а е важен определено, но пак повтарям - играй си това, което ти доставя удоволствие.

Ехей и Ивелинка тука, много народ пука ли пука. Аз поспрях да играя. Ивелинке, аз съм бе ГаляКоут :ghost , даже мисля да си продам акаунта, че скоро като гледам работата май няма да мога да пукам а бях понасъбрал бая гиър от 25. Всъщност всичко ми е от 25 мен. Така, че като се реша, ще пусна темата в бай и сел. :)

П.С: Трябва пак да организираме една среща Бира Скара автогара.

Ехей и Ивелинка тука, много народ пука ли пука. Аз поспрях да играя. Ивелинке, аз съм бе ГаляКоут :ghost , даже мисля да си продам акаунта, че скоро като гледам работата май няма да мога да пукам а бях понасъбрал бая гиър от 25. Всъщност всичко ми е от 25 мен. Така, че като се реша, ще пусна темата в бай и сел. :)

П.С: Трябва пак да организираме една среща Бира Скара автогара.

gledam v armoryto geroq ti ne6to nqma nikvi items za6to taka?

При нас май не е ;) Да не забравяме, че с хънтъра върви и пет, който хрупа постоянно по босовете или адовете, които излизат.

Райд сетъп-а е важен определено, но пак повтарям - играй си това, което ти доставя удоволствие.

da pri nas ne e privilegiq za6toto nqma drug main mage v guilda :)

най-фън според мен са дестро лока и прот пала :)

в единия случай не е проблем да биеш червени мобс, във втория да те налази една камара нон-меджик (даже тва си е предпочитания начин да се бие, че много бавно ги сваля 1по1 :) )

за енд гейм не знам как се представят тези класове (не че знам за сега изобщо как се представя някой на 80 :D )

Edited by Heller12a

Имам свален WoTLK, сървърни идеи - никакви. От няколко сайта съм си насвалил различни класации (които са толкова меродавни, колкото аз професионален WoW играч) и от там съм се оглеждал за нещо по-добре изглеждащо. По принцип бягам от българските мрежи, защото нямам много добро мнение за родните играчи (предимно като манталитет), а все пак това е online игра, тоест комуникацията с други играчи е от изключителна важност. Не искам да ме псуват някакви nolife teens, дето всичките им гаджета завършват на .com и .net и за които смисъла на живота е високия левъл и top EQ...

WoWLegion не е BG сървър. Tова е безплатният сървър с най-голяма популация. Лимита е 6000 човека на всеки от 4-те сървъра и в определени дни се запълват до дупка. Има няколко сървъра на които играеш. Всеки с различни рейтове на вдигане на нивата, зависи как искаш да играеш.

www.scapegaming.com е сайта.

Сървърите имат отделен разработчик, който оправя проблемите на платформата и се движи доста добре по това което чета във форума. Не съм играл откакто сложиха Lich King, но то беше защото бях зает, а именно от тогава влезна и разработчика в картинката. Преди това имаше няколко месеца през които сървъра караше на самотек. В WoW е хубаво да имаш популация, иначе сам ще си седиш и ще се радваш ако видиш противников играч.

Сървърите са PvP, което означава, че противниковите играчи могат да те бият където те хванат по света, а иначе на PvE (vs Environment) сървърите можеш да си слагаш PvP таг и да участваш в World PvP само ако ти искаш. World PvP е PvP извън арените и другите подобни места за мелета.

Edit: Fixed

Edited by w00x

Ivelinke тва тряа да му е пвп геара.Иначе има 4/5 т7 и 1 част т8.Плюс 2 тринкета,които сега не са сложени.Antares като държиш десният бутон на мишката и я мърдаш си въввиш накудето искаш.Но все пак трябва да държиш и W

Edited by kotora