TAZ Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Мда моя грешка. Слабаците да не се обаждат хехе, слабак ама лапна снощи дагер А също има и един от wet lands не помня градът как се казваше но все пак там пред имаше до Auberdine но сега са го изместили да ходи в Northrend. За това говорим де - Менетил Харбър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 хехе, слабак ама лапна снощи дагер Да не е било spambush ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Да не е било spambush ? То има такава дума, със следното значение - нещото, което получаваш когато кликнеш върху линк или въведеш уебсайт и си с очакване, че ще видиш сайт, а вместо това попадаш на реклама. Не зная какво си имал предвид с това твое мнение може би, че нещо от моето изказване не е било свързано с въпросите, които ги обсъждаме? Ако пък е просто лафче - то ще те помоля да се въздържаш, защото от последнине ти две мнения тук - и двете са ей така, колкото да си видиш аватара. Едното ти мнение е повторение на мое мнение, даже не си си направил и труда да го прочетеш, просто си пльоснал две думи за някакво пристанище в Ует ландс, а второто е свързано със spambush думата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 таз я като един мастър прист сподели дали има някъв хап са спиране на ретри пала с приест или поне да оцелееш 20+ сек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 таз я като един мастър прист сподели дали има някъв хап са спиране на ретри пала с приест или поне да оцелееш 20+ сек хехе, няма приятелю. Преди години си спомням, че спирах и дори убивах такива паладини, но откакто Близз решиха да ги направят отново герои за игра - просто няма спиране. Ти го фиърнеш, той балоняса. Да тръгнеш да му точиш и малкото маничка, за да не може да си ползва скийловете - ще те утрепе. Макар че аз те гледам, че си станал уарлок, отдал си се на сянката би трябвало малко по-трудно да умираш Ех Кийл какви дуели сме си правили с теб, като беше дете на светлината - помниш ли? Както с Пагане, така и с Ахинора.... Можеш да пробваш да го майнд контролнеш - ако реагира според очакванията ни - ще си пусне балон, после ще имаш един фиър в повече на разположение и най-важното срещу паладините е да се диспелваш! Диспел и му накаствай всички дотове, които имаш - така поне има някакъв минимален шанс да стане нещо. И да - тичай, колкото и тъпо да звучи - възможно по-далеч от него. Успехи и пиши какви са резултатите, за да правим тактики, но стигнеш ли 80-ти левъл - никакви тактики не помагат срещу тази алианска пасмина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 нема балони бате - минава кат малко валяче през сянката снощи просто с един (пробвах) се бием за кулите на хелфайър пенсула ма нъцки първи път - стън, 3-4 удара изпълнени със звезди и цунах пода. втори път - зех си трупа и па паднах трети път - аз един дот, той стън и ма наля ма зех че оцелях, фиър, дот х2, шиелд, майнд бласт, майнд флей, сковаващ фиър, майнд флей, сайлънс, опитах да кастна майд бласт, той са осъзна и ма наложи със стън и чукове с което вече всико свърши. то след всичкото тва дет му го наплясках според хп-то му само го бях погъделичкал :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Не просто от sd и ambush и с малко съкращения се получава тва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 нема балони бате - минава кат малко валяче през сянката снощи просто с един (пробвах) се бием за кулите на хелфайър пенсула ма нъцки първи път - стън, 3-4 удара изпълнени със звезди и цунах пода. втори път - зех си трупа и па паднах трети път - аз един дот, той стън и ма наля ма зех че оцелях, фиър, дот х2, шиелд, майнд бласт, майнд флей, сковаващ фиър, майнд флей, сайлънс, опитах да кастна майд бласт, той са осъзна и ма наложи със стън и чукове с което вече всико свърши. то след всичкото тва дет му го наплясках според хп-то му само го бях погъделичкал :/ Познато, до болка даже Аз като видя, че са ме селектирали и ако ме нападне - само един фиър колкото да не се дам без бой, останалото е по-бързо и от това, което описваш За жалост Близз просто не дават никакви шансове на прийстовете. Аз винаги съм си бил хийлър, вдигах си прийстовете като такива, даже още един си бях направил в Бърнинг Легиона - уж да е шадоу, ама не ми харесва да го играя така и го направих дисциплин. Преди ТВС бяхме безпомощни, сега пак - има си просто класове, да не кажа повечето - които просто решават и ни затриват. На едни не излизаме от стън, на други може леко и да ги поозорим, но като цяло сме в дъното на пирамидата. Не просто от sd и ambush и с малко съкращения се получава тва ясно... е вече знаеш, че е и дума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Мда, и преди Бърнинг крусейда ме мачкаше винаги, ама то палата тогава само на уориъри и на рагута можеше да скача Помня че след промените записах две победи срещу Ахинора пред Айрънфордж и тва беше Ся прийстовете са слабички ама то е докато не решат Близард да ги бъфнат пак. То е така в тая игра. И аз преди не мислех че мога да отнеса мейдж 2 левъла над мене с мортал страйк и екзекют ама ей го на, сега се случват тия работи След месец два сигурно само ще го чеша по дреболиите като решат да ги бъфнат тях да речем Трябва да направим малко арени с тебе, щото рагу и уориър може да се окаже особено злобна комбинация по моите сметки. Ама това предстои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 Ами незнам за вас ама Дисц приестите 1 месец с рог доминират на пвп 2вс2 бракет .. ана 3вс3 репрезентацията на рмп винаги е била най-много както и сега е . Приеста атм е с 25 % репрезентация на 2вс2 много мажат на дисциплина http://www.sk-gaming.com/arena/player/all/all//all/all/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Има ли някаква програма като стеалтбот за уаркрафт3, но да е за уоу Става въпрос че стелтбот е програма~20MB която ти позволява да влизаш в канали на ВЦ3 и да чатиш с другите, да уиспваш, такова ми трябва и за уоу. Идеята ми е че имам 1 приятел които много цака, а да даржа 12ГБ игра за единия чат не ми се нрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Не знам дали има такова нещо като стелтбот, но само едно уточнение да направя, че не само ще трябва да държиш играта, но и ще трябва да плащаш и акаунт, ако искаш да си чатиш с него - разбира се, ако човека играе в Близз сървърите. Ако е на пиратки - разминаваш се само с инсталация на играта Успехи в търсенето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Препоръчайте ми добър PvP кастър (nuker)? Чух вече позитивно мнение за Human/Unded Mage. Ще играя във free сървъри, свалил съм WoTLK... Edited June 26, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Според мен най-добрия нюкър/кастър е лок-а. Малко трябва да си пианист, за да играеш с него, много кастове и дот-ове... но пък си е определено силен герой. Мейджа напоследък нещо го поразвалиха. Не знам аз на такива ли попадам, но дори и снощи пак 1 vs 1 убих един фрост мейдж с прийста си. Antares мога да те посъветвам само за едно - прочети малко из някой от форумите за тези класове, които си си набелязал. Виж им също и расовите скилове - щом ще го играеш PvP - това си е от значение. И не на последно място - играй това, което на теб ти харесва Ако искаш даже можеш да пробваш да вдигнеш един герой до 10 левъл, след това пробвай друг - ако се двоумиш и си избери да играеш това, което ти е забавно на теб. Успехи с избора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Препоръчайте ми добър PvP кастър (nuker)? Чух вече позитивно мнение за Human/Unded Mage. Ще играя във free сървъри, свалил съм WoTLK... идвай в WowCrack... при мен... ще те вкарам в най-добрата интернационална гилдия и т.н. rates са 8х... нито много бавно, нито прекалено бързо... доволен си е сървъра Edited June 26, 2009 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivelinka Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Препоръчайте ми добър PvP кастър (nuker)? Чух вече позитивно мнение за Human/Unded Mage. Ще играя във free сървъри, свалил съм WoTLK... за PVP кастар наи доброто за сега и завинаги си остава locka .Аз имам mage които критваше сериозно преди 3.1 pacha а сега ме е яд да играя с него.Така 4е по добре играи lock да знаеш че няма да имаш проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Препоръчайте ми добър PvP кастър (nuker)? Чух вече позитивно мнение за Human/Unded Mage. Ще играя във free сървъри, свалил съм WoTLK... в повечето private сървъри Лока е сериозно отслабен и другите класове го правят смешен... за разлика от мага, който си сериозна сила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivelinka Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 в повечето private сървъри Лока е сериозно отслабен и другите класове го правят смешен... за разлика от мага, който си сериозна сила ами незнам в пиратски сървъри но във близард е машина за убиване особено ако човека които го играе знае какво да прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 (edited) Препоръчайте ми добър PvP кастър (nuker)? Чух вече позитивно мнение за Human/Unded Mage. Ще играя във free сървъри, свалил съм WoTLK... Не отивай в WoWCrack, много дарители Идвай в WoWLegion. Rates са по-ниски и няма Donator gear. Има предмети, които да си купиш с пари, но не и такива специално правени за дарители дето правят останалите на сол. П.П. Tи имаш ли някакъв сървър на акъла? Edited June 26, 2009 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 ами незнам в пиратски сървъри но във близард е машина за убиване особено ако човека които го играе знае какво да прави хехе малък гном - кажи им какво става с твоя мейдж като го хванат Ордата Добре, че дойде Никито, че иначе с теб щяхме да си умираме докато не им омръзне на ония шапшали в Хоулинг Фиорда. Щом в пиратките е така, значи предложението ми да си вдигне един герой и после да се пробва с другия - си остава в пълна сила. Така най-добре ще може да прецени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Не отивай в WoWCrack, много дарители Идвай в WoWLegion. Rates са по-ниски и няма Donator gear. Има предмети, които да си купиш с пари, но не и такива специално правени за дарители дето правят останалите на сол. П.П. Tи имаш ли някакъв сървър на акъла? в Crack няма custom items... само в Scape има... Крака и същия като Легион, само с по-високи rates... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivelinka Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 хехе малък гном - кажи им какво става с твоя мейдж като го хванат Ордата Добре, че дойде Никито, че иначе с теб щяхме да си умираме докато не им омръзне на ония шапшали в Хоулинг Фиорда. Щом в пиратките е така, значи предложението ми да си вдигне един герой и после да се пробва с другия - си остава в пълна сила. Така най-добре ще може да прецени. дам сагласен сам с теб Елфе : Никито е мега ганкера които познавам няма спирачки тоя човек.Гледам добре си се пооблякал напоследак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 дам сагласен сам с теб Елфе : Никито е мега ганкера които познавам няма спирачки тоя човек.Гледам добре си се пооблякал напоследак Трябва да хийлвам, за това се и обличам Чакам само някой хубава шапчица да падне за красивия ми герой и да си сменя мейса и ще съм машина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivelinka Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Трябва да хийлвам, за това се и обличам Чакам само някой хубава шапчица да падне за красивия ми герой и да си сменя мейса и ще съм машина трябва ти моита шапка виж я в арморито ако искаш много е зла Никити и тои е с нея http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Ivelinka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 26, 2009 Share Posted June 26, 2009 Въпросната - Lifespark Visage, която всички cloth user-и от гилдията я имат, откакто почнах да райдвам – спря да пада. Какво да ти кажа – пусти късмет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts