mortimus Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Извинявам се ако това е вече пускано, но не мога да се сдържа: хахах, лудница. МАЛЕ ! Много добро мерси че го сподели Ето едно старо от мен: http://www.youtube.com/watch?v=x5L4WwM3RoE For The Horde ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Истината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Toq Nymph trqalo da si smeni nicka 6toto stanal mn izvesten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Някой може ли да ми каже ефективен начин да се боря срещу отровите на Rogue, защото направо ми лазят по нервите, а не може да няма начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ти какво си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 http://wow.allakhazam.com/db/item.html?witem=5634 Иначе ако си шаман/друид/паладин спокойно можеш да си се диспелваш, (но предполагам че не си за да шиташ) Това е единственото, за което се сещам в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ти какво си? Хънтър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Хънтър. Няма начин освен ако не си beastmaster имаш един талант дето те прави имунизиран към стънт,слол и т.н. Друг вариант е с бинтове ама, той ще ти налепи нови с всеки нов удър - демек прецакан си. Предполагам най-голям проблем ти е slow пойзъна единствения начин е disengage (не му помня точно името на спела дето скачаш назад) и таланта. Всъщност роговете не са голям проблем в момента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Роуга е лесен. Само да не те спипа в стелт, че тогава става трудно. Иначе съвет за рогуе е преди Disengage ползваш Wing clip и ако пета ти е рак (Най-добрия и небалансиран пет в момента) имаш Pin, който го държи на едно място 4 sec и прави dmg. А аз като джудже имам и стонеформ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacred1 Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Искам да попитам в близз на кой реалм има БГ гилд и дали е алли или хорд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Na burning legion sa allyta nz to4no kak se kazva no na emeriss sa hordi ima kum 5-6 bulgarski gildii. BPEMETO XAHOBE i dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 По-хубаво да питаш къде няма реалм дето няма бг гуилд В Нептулон и хорде и алиансе В Бурнинг легион има, не съм сигурен дали алита или хорди ама имам познати на бурнинг легион, които са ми казали че са само Майни там и са алианси. Хорди в Емерис колкото искаш БГ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Хора помагите как да дигна репутация Alliance Vanguard - Exalted четох по нета а ма нещо не схванах как се дига това е обеденена рпутация от следните фракци ли е Explorers' League The Frostborn The Silver Covenant Valiance Expedition тези четерте ли е дигат ари някои запознат да даде точни напътствия или обясненния какво точно да направя за да е дигна .мерси много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Първо и единствено мнение и смея да кажа, че това е НАЙ-НЕГРАМОТНОТО, което някога съм чел в този форум...... Боже..... Въпреки сложния изказ, който имаш и след 3 пъти прочитане на писаниците от теб мога да ти кажа, че репутацията с Alliance Vanguard можеш да си я ВДИГНЕШ до Exalted, ако си левъл 80 и НЕ НОСИШ табард на 4-те фракции: Kirin Tor, Knights of the Ebon Blade, The Wyrmrest Accord и Argent Crusade. Остани със здраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Някой към БТК да има проблеми с лаг в последните дни ? И в Burning Legion и в Maelstrom имам 700+ ms... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Някой към БТК да има проблеми с лаг в последните дни ? И в Burning Legion и в Maelstrom имам 700+ ms... Лага е отвратителен в последните дни, мислех си че е само от сървъра.Явно БТК ще ги отписвам скоро, само да ми изтече договора, защото просто не може да се играе нормално вече, под 500ms лага не пада.Btw играя в Nagrand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Не е само при нас,всички мои приятели на БТК имат проблеми Днес се обадих на HelpDesk-a,обясних какъв е проблема и получих предложение да си изтрия cached memory на browser-a...просто no comment Кофтито при мен е,че си поднових WoW account и инсталирах BTK ADSL съвсем наскоро,ей това се нарича преебавка Ако забележа подобрение,ще пиша Edited March 7, 2009 by HBK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 От повече от месец при мен вечер лагва непоносимо. Не мога да райдвам, нищо. Изтича ми договора през май месец и ги махам. Чакам N3 през семптември. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Кажете къде да си вдигам скила на herbalism след 150 някъде в kalimdor Edited March 8, 2009 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Кажете къде да си вдигам скила на herbalism след 150 някъде в kalimdor Както винаги гуугъл е най-добрият ти приятел. http://www.almostgaming.com/wowguides/wow-...guide-with-maps Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Ето тука. Гугъл не става http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13121383&pageNo=1&sid=1#13 ://http://forums.wow-europe.com/thread...1&sid=1#13 ://http://forums.wow-europe.com/thread...1&sid=1#13 ://http://forums.wow-europe.com/thread...1&sid=1#13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 В Nepluton също имам адските проблеми с БТК, от няколко дни под 650ms не е падало, само жълто червено стои. Снощи цяла вечер съм "играл" на 1200-1300ms. Отначало си помислих, че някой съсед прекалява с торентите, но като прочетох темата ми стана ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 (edited) Днес един друг приятел им звъня във връзка с лага,казали му да си провери комп-а за вируси...Аз забелязах,че от 0.00 до 13.00 наобяд connection-a е добре,имам 160-260 ms.Във времето извън този диапазон обаче нещата са трагични,според мен има някакво натоварване на мрежата Дано да го оправят бързо,защото в сегашните условия ми трябват 4 секунди,за да cast-на един instant cast DoT Edited March 9, 2009 by HBK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 ... Дано да го оправят бързо ... нема как да го оправят щото те проблем в мрежата НЕМАЛИ страх ма е да ида в брд с тоя лаг (без танк всички останали умират ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 [offtopic]Извинявам се за offtopic-а, не знам автора на темата дали чете още, но предложените цитати в заглавния пост са неприлично бъкани с фрапиращи правописни грешки. За подобна тема, това си е чиста подигравка...[/offtopic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts