baron Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 армори линк има в подписа ми ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Цена 1500 лева я свали 1000 лева и може да си дойдем на думата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Alliance... заради това трябва да му свалиш поне още 500 лв Btw форумът си има Buy/Sell раздел, пробвай там може да извадиш касмет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 1500лв за нещо, което мажеш да си направиш сам...и то в бг, а не в чужблина, където си позволяват да дават по принцип за такива работи...някой май иска да спре уоу и да си купи кола...да види света през прозореца как е бтв - бях виждал обяви за по 100-200-300лв, ама ти направо злоупотребяваш с хорското влечение по уоу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Е ся на всички ни е известно, че един Rogue беше продаден за 7000 евро, ама ония Rogue няма нищо общо с неговия приист, а и беше много отдавна когато не фармеха 90% от гилдиите илидан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 1500лв за нещо, което мажеш да си направиш сам...и то в бг, а не в чужблина, където си позволяват да дават по принцип за такива работи...някой май иска да спре уоу и да си купи кола...да види света през прозореца как е бтв - бях виждал обяви за по 100-200-300лв, ама ти направо злоупотребяваш с хорското влечение по уоу Автомобил си имам ... Света през прозореца го виждам също а колкото до правенето сам .. не съм много съгласен Тва не е кат да цъкаш ПвП да къташ точки и да си купуваш разни айтемки ... В един такъв герой е вложен доста труд, доста четене и доста игра При положение че WoW струва 60 кинта .. Сам си направи сметката къф герой ще си купиш за 100-200 лева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Автомобил си имам ... Света през прозореца го виждам също а колкото до правенето сам .. не съм много съгласен Тва не е кат да цъкаш ПвП да къташ точки и да си купуваш разни айтемки ... В един такъв герой е вложен доста труд, доста четене и доста игра При положение че WoW струва 60 кинта .. Сам си направи сметката къф герой ще си купиш за 100-200 лева Ъм дълго годишният ми опит ме кара да споря с теб 1) в ПВП (визирам арените) е много по - трудно да вземеш предмети равни на тиер 6 в ПВЕ. В ПВЕ спамиш 3-4 копчета и тва е. единствената причина хората да прогресират и да не прогресират е колко "Retards" има в райда, ако всеки знае какво да прави нямате никакви грижи да изчистите всичко но един да сгафи и всички си заминават с него (The fun of peeveeeee ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Ъм дълго годишният ми опит ме кара да споря с теб 1) в ПВП (визирам арените) е много по - трудно да вземеш предмети равни на тиер 6 в ПВЕ. В ПВЕ спамиш 3-4 копчета и тва е. единствената причина хората да прогресират и да не прогресират е колко "Retards" има в райда, ако всеки знае какво да прави нямате никакви грижи да изчистите всичко но един да сгафи и всички си заминават с него (The fun of peeveeeee ) И тук започва спорът ... кое е по трудно .. PvE or PvP ... тва е малко като кое е първо кокошката или яйцето ... НО .. сам ще се съгласиш че тия арена айтеми може да ги земеш само като си правиш по 3 игри с някой арена тийм .. така че невиждам нищо трудно ... PvP gear-a си е за PvP .. (като изключим оръжията) .. PvE gear-a си е за PvE .. Само да вметна ... сега е модерно Рогетата да цъкат с Т6-ците в арени ... И просто си отпарят ... Без да искам да се заяждам незнам какъв ти е дългогодишния опит, но поиграй малко на някой от босовете в SP и пак ще си говорим за 3-4 копчета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 (edited) ako iskash da znaesh baron veche nqma tiq shturotii v pvp-to da davash tam 700-800 g za 3 macha i da te vkarat v tim da zemish 800-900 tochki . a pve-to e super izmisleno za mene super rqdko go igraq osobeno i dropa me drazni i sek pat 1 i sushto mnogo e dosadno.. pone pvp-to e sq izlena s2 s honur mnogo hora se radvat i.t.n. az poprincip i az si kazvam imam 3 vengeful ama oshte zimam sega 2 merciles guardian 2 mecha s po 30 intellect za areni i.t.n. onova za hordata i allianca beshe mn zabavno da svalish 500 evro deto e alliance haha ima mnogo vqrno v tva az koga si napravq alliacne pak nqma da igarq wow D: sory za kirilica Edited July 1, 2008 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 AC_Milan bratle, ama ti i sega ne igraesh WoW .. Horde+PvP ... (shegichka) Koi kvoto iska tva da si caka .. v kraq na kraishtata seki sam si plashta po 25 kinta na mesec Keep Playing .. and Goog Luck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Прости ми боже, голям грях сторих, но си свалих малко торенти с WoW + експанжъните. Гледам списъка със сървъри от първия пост и исках да питам, 2.4.2 се равнява на Crusade + Lich King ли? Аз имам тук 3 торента, единия е WoW + Crusade, другия е Lich King, третия се казва Update 2.x.x to 2.4.2. Тия неща ще ми свършат ли работа да се боцна в някоя пиратка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 (edited) в момента текущата версия е 2.4.2.8278 т.е WoW + Crusade Lich King е 3.х.х.хххх завси от пиратката трябва там да пише кои версии поддържа сигурно е 2.4.2 но може и да не е най последната аз пък си свалих торента с диабло3 филмчетата супер е на хи-рез много яко Edited July 1, 2008 by en3rgy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Значи изобщо да не се тормозя с Лича. Ще бая на пачовете, дано да ги наглася така, че да тръгне. Повечето сървъри пишат само 2.4.2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Don't go to the dark side... Come to the light ! to the heaven salvation of the blizzard servers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Ако ми плащаш месечната такса съм супер навит! Остави тая работа, аз дори съм навит да си цикля на сървъра на Евроком, ако ще и да няма хора. Ще си намеря една дружка и двамата ще си джуркаме. В големите съвръри се... привързваш към партита и хора и става... наркотично Аз искам само да си бия гадинки и да си събирам предмети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 (edited) veche me znaqt kato Riflemancho, champion of the Naaru btw baron alliance sym i vinagi she syjalqvam zatova haha Edited July 1, 2008 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Някой иска ли да ми обясни защо всички са Хорд и защо е готино да си Хорд? Нещо материално ли е, или въпроса е принципен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 Някой иска ли да ми обясни защо всички са Хорд и защо е готино да си Хорд? Нещо материално ли е, или въпроса е принципен? Ми предпочитания , мен лично Алианса също не ме кефят , по принцип на никое РПГ или игра къде има избор между раси не обичам да играя с хора.Не че алианса е само хора де , но само нощни елфи и дренайте са ми приятни за игра , а от ордата със всичко мога да играя и то с кеф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) Alliance = gay + kids Horde = pwnage (кой не би искал да има таурен, с който да скача върху главите на нещастните гноми, които са му високо колкото копитото ) Edited July 2, 2008 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Alliance = gay + kidsHorde = pwnage (кой не би искал да има таурен, с който да скача върху главите на нещастните гноми, които са му високо колкото копитото ) И един Мармот ... Къде ги видя тия гей + кидс ? АC_Milan и аз щях да съжалявам ако Хънтърът ми беше Джудже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Прости ми боже, голям грях сторих, но си свалих малко торенти с WoW + експанжъните. Гледам списъка със сървъри от първия пост и исках да питам, 2.4.2 се равнява на Crusade + Lich King ли? Аз имам тук 3 торента, единия е WoW + Crusade, другия е Lich King, третия се казва Update 2.x.x to 2.4.2. Тия неща ще ми свършат ли работа да се боцна в някоя пиратка? Слагай 2.4.2 и идвай в WoWscape Аз искам да питам само: тия рейтинги (+13 defense rating) и +12 healing spells (примерно) какво представляват? На диаблото бяха ясни, но тук защо са толкова прецакани? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 baron DWARF FTW ! dnes poluchih i titlata Challenger xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Слагай 2.4.2 и идвай в WoWscape Тоя сървър с нормални XP и злато ли е? Аз не искам някакви с 10х, търся нещо максимално близо до оригиналните. Харесал съм си Ravencrest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Scape има няколко сървър-а има и blizzlike и е най-големия privete сървер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 (edited) Доколкото виждам WoWlegion e с нормални рейтове, така че ще се бодна там! Мерси за информацията! [Edit] Забравих да питам, пинга как е? Къде са сървърите? [/Edit] Edited July 3, 2008 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts