w00x Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Започнах да играя в един сървър (пиратски някакъв) с едни приятели. Всичките тепърва почваме. Не ме бийте, не играя в оригинален, защото не съм чак толкова зарибен (още). Въпроса ми е, можем ли да си направим партия и да си вдигаме експириънс заедно, защото едно от момчетата каза, че са пробвали и не вдигали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Започнах да играя в един сървър (пиратски някакъв) с едни приятели. Всичките тепърва почваме. Не ме бийте, не играя в оригинален, защото не съм чак толкова зарибен (още). Въпроса ми е, можем ли да си направим партия и да си вдигаме експириънс заедно, защото едно от момчетата каза, че са пробвали и не вдигали. Ами виж сега , цъкаш с показалеца върху някой от твоите приятели , една икона с главата му се показва горе на екрана , right click там и ти излиза едно падащо меню с няколко неща за избор , даваш му парти и ставате вече партия.По същия начин става и със следващите , които искате да играят със вас , а това дали ще вдигате по-бързо си е от настройките на партито , мисля , че имаше как да се разпределя експириънса и айтъмите , дано съм помогнал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 От настройките на партито казваш.. хм. Добре. Мерси. Ще разгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Няма опция за разпределяне на експириънса. Той си се разпределя автомтично и никаква настройка не може да го разпредели. Друга бира е ако не бачка тая работа в пиратския сървър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Вместо се мъчиш с пиратски сървари си пусни 10 дена free trial на оригинала. В сайта на близард я имаше някъде тая опция. Ако не се оправиш пусни 1 п.м. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Е за какво тоя Free Trial? После пак пари ще ми искат. Не мога да отделям толкова средства само за една игра, при положение, че нямам възможност да я играя и виждайки колко е зарибяваща, ще трябва да си създавам възможности да я играя, което пък е лошо И аз ис го мислех тоя вариант с експириънса за пиратския сървър, но реших, че може и да е проблем при левелите. Едното момче беше 10, другото беше 6, аз бях 1. Аз ги трепех, но не вдигнах нито една точка. Други 2 въпроса. 1. Ако сложа версия 2.4.2, ще имам ли проблеми да влизам на сървъри с 2.3.3? 2. Някой може ли да препоръча пиратски сървър с добра популация, на който можеби е играл преди да иде на оригиналния Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 (edited) Е за какво тоя Free Trial? После пак пари ще ми искат. Не мога да отделям толкова средства само за една игра, при положение, че нямам възможност да я играя и виждайки колко е зарибяваща, ще трябва да си създавам възможности да я играя, което пък е лошо И аз ис го мислех тоя вариант с експириънса за пиратския сървър, но реших, че може и да е проблем при левелите. Едното момче беше 10, другото беше 6, аз бях 1. Аз ги трепех, но не вдигнах нито една точка. Други 2 въпроса. 1. Ако сложа версия 2.4.2, ще имам ли проблеми да влизам на сървъри с 2.3.3? 2. Някой може ли да препоръча пиратски сървър с добра популация, на който можеби е играл преди да иде на оригиналния 1. Би трябвало да не работи 2. Преди да играя в близард (играх 1 година) играех в Нефелин. За мен той беше и си остава най-доброто попадение за български пиратски сървър. П.С. Имам доста часове опит в пиратски и оригинален сървър - това са 2 различни игри. Външно си приличат - да, но нямат друго нищо общо, освен графиката П.С.С. В парти пробвайте двама левел 1 да видите дали ще има разлика, ако няма значи партито не работи, а то в едно парти не е само ХП-а, те са груп лоот, разпределяне на голда и какво ли не Edited May 2, 2008 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 2. Някой може ли да препоръча пиратски сървър с добра популация, на който можеби е играл преди да иде на оригиналния http://www.wowscape.net/ най-населеният private server... доближава се максимално близо до оригинала... ако решиш да играеш там си направи герой в WowCrack... имам 70-ка там и ще ти помогна с каквото мога... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 П.С.С. В парти пробвайте двама левел 1 да видите дали ще има разлика, ако няма значи партито не работи, а то в едно парти не е само ХП-а, те са груп лоот, разпределяне на голда и какво ли не И аз си го мислех това за левел 1. Ще го пробваме. Мерси. Колкото до другите работи, докато едно от момчетата биеше и аз получавах парички, а седях настрани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 моля кажете как се правят по лесно пари в играта, че много сам я закъсал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 моля кажете как се правят по лесно пари в играта, че много сам я закъсал Професии ,пич . Иначе аз осъзнах,че имам вродена омраза към роуговете !!! :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Професии ,пич . Иначе аз осъзнах,че имам вродена омраза към роуговете !!! :ph34r: rogue rlz ambush супер як демидж вкарват тея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 rogue rlz ambush супер як демидж вкарват тея именно,виждат ме на 2600ХП , амбуш > умирам и после ми танцуват на корпса...а за арени кви гадове са... няам думи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Професии ,пич . Иначе аз осъзнах,че имам вродена омраза към роуговете !!! :ph34r: Професиите са далавера само в близардските сървъри предполагам? Мога ли да продавам работи на NPC-тата? Щото в пиратските сървъри, където няма много народ, няма на кой да продавам (риба, растения и т.н.). Също така.. избрах си като професия Enchant обаче даже не знам какво да правя. Миньорството, риболова и тия другите за събиране са ми ясни, но какво да го правя тоя Enchant? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 (edited) Професиите са далавера само в близардските сървъри предполагам? Мога ли да продавам работи на NPC-тата? Щото в пиратските сървъри, където няма много народ, няма на кой да продавам (риба, растения и т.н.). Също така.. избрах си като професия Enchant обаче даже не знам какво да правя. Миньорството, риболова и тия другите за събиране са ми ясни, но какво да го правя тоя Enchant? Еми правиш си един макрос в които пишеш че праиш ен4анти,ти4аш из Стормуинд/Оргримар и спамиш кат ненормален.Има 2 варианта :или много хора ще те игноре , или ще напраиш доволно кинти(говорим за хубавите енцахтни на 70 лвл- >350 скил)Аз имах късмет и си напълних гушата по тоq начин. да кажем на 70 лвл зимам доста,особено ако материалите са от мен така че всичко си е до подход Ти може6 да продава6 на НПЦ-тата,ама няма да земеш толкова ,колкото ще одрусаш някои Edited May 4, 2008 by bluedog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Daily quests - taka se vadqt pari imam mount ot 5k i sqka sedmica davam 1k gold za neshto tyi che moje da si siguren (ako si 70 lv) ako ne skinnig i mining drugoto alchemy herbalism jewelcraft ;-) Sory che nqmam kirilica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Относно риболова , готварството и първа помощ... тва са второстепенни професии , с които не можете да изкарате кой знае колко пари , но могат доста да помогнат.. първия ми роуг имаше бая развит скил за първа помощ.. ем помагаше си и то добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Относно риболова , готварството и първа помощ... тва са второстепенни професии , с които не можете да изкарате кой знае колко пари , но могат доста да помогнат.. първия ми роуг имаше бая развит скил за първа помощ.. ем помагаше си и то добре /agree а и яденето си е 23 +демидж все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Daily quests - taka se vadqt pari imam mount ot 5k i sqka sedmica davam 1k gold za neshto tyi che moje da si siguren (ako si 70 lv) ako ne skinnig i mining drugoto alchemy herbalism jewelcraft ;-) Sory che nqmam kirilica аз съм малко новобранец в играта, но имам един герой 70лв /с много помощ от приятели/ и затова питам от къде се взимат тия Daily quests Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 w00x, в лолскейп ли играете, аз там имам 20 ниво герой, ама ми е много самотно, нищо че има по много хиляди онлайн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 w00x, в лолскейп ли играете, аз там имам 20 ниво герой, ама ми е много самотно, нищо че има по много хиляди онлайн аз имам 70-ка в WowCrack... ако си там драсни един ред на Dezdigado... ще те вкарам в гилда (все българи сме там) и ще помогна с каквото мога... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 w00x, в лолскейп ли играете, аз там имам 20 ниво герой, ама ми е много самотно, нищо че има по много хиляди онлайн Да. WoWLegion. Героя ми е Isogai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Кажете за тоq уоускеип как е. Знам само,че има четири риалма,ина4е тия Близлаик как са? Лаг,крашва ли? XP rate как е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 аз съм малко новобранец в играта, но имам един герой 70лв /с много помощ от приятели/ и затова питам от къде се взимат тия Daily quests те са много и са най-различни. Като за начало ще почна с най-новите, които могат да се вземат от 3 NPC-та в Shattrath City и са за репутация със Shattered Sun Offensive, 2 куеста имаш в Hellfire Peninsulа - Throne of Kil'jaeden, които пак са свързани и дават репутация със Shattered Sun Offensive. Като свършиш в Outland, чрез портала отиваш в Isle of Quel'Danas - там се загубваш от дейли куестове, които се правят бързо и лесно + взимаш доста добра сума пари накрая. Ако искаш още куестове отиваш в Skettis, там правиш 2, оттам летиш до Dragonmaw Base Camp в Shadowmoon Valley, правиш няколко куеста за репутация с Netherwing. Ако това не ти е достатъчно и разбира се не си подминал 25-те куеста, които Близз ни отпусна да правим на ден - отиваш да изпълниш PvP дейли куестовете в Hellfire Peninsula и Nagrand + дейли PvP куеста от всеки един (в моя случай) Warbringer - не помня как беше Алли колегата, доста отдавна ми беше френдли, но ще го намериш във всеки един голям град, до всички онези NPC-та, чрез които се записваш за Battleground-ове. Дано съм ти отговорил на въпроса, ако не - wowhead Ще го направи още по-добре, въпросът е да търсиш. А да, също така можеш да попиташ някой от приятелите ти, с които сте вдигнали героя до това ниво, те може да те насачат към куестчетата със синя удивителна! Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 heya Търсих из "License agreement-a" на близард за тази дилема, но така и не намерих отговор затова ще пит тук ако някой знае нещо по вапроса. Та въпросът е искам да си преместя 1 герой но нямам кредитна карта и един приятел ми предложи неговата ама той си плашта и неговият акаунт с нея, та знаете ли дали близард ще имат нещо против ако се плаштат 2 акаунта с 1 и съща кредитна карта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts