Legop4o Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 (edited) а да не говорим в STV колко беше приятно - old outdoor PvP-то бе отново на ниво. това пък ми е най-омразната зона х.х не знам, може би е само в нашия реалм, но на всеки 100 метра седи по някой хорд 70ти левел и те чака за да те поздрави с 20875628374 крит. нямат ли си друга работа... Иначе и аз с шамана в момента играя повече, 49 дингнах вчера. Рейдовете не ме кефят толкова. Сляхме се с една гилдия от рейд алайънса и в момента имаме около 50 активни играчи, вече редовно ходим в ТК, грулчо и каразан са на фарм одавна... Едни панталони ми трябват до фул епик. Само че взе да ми омръзва играта, не мислех че е възможно, ама :/ И си прав, старото си е златно. Преди няколко дни отидохме за кеф 32 човека в AQ40, стигнахме до близнаците с един уайп (на тъпите буболечки, които решиха да дойдат всичките наведнъж) и спряхме дотам. Е, луута беше за гъзария, но пък толкова забавно не ми беше било от първите дни на TBC.. Edited January 28, 2008 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Legop4o не е само въвъ Вашия реалм приятелю. Навсякъде STV и Tarren Mill са PvP зони, хората като си левълват малките туинкчета и си карат и големите левъли герои там, за да може да раздават правосъдие. Ние с Кийлъра като ходихме до хънтърс кампа там да отчитаме куестовете - всичко, което светеше червено го убивахме (наш лвл разбира се). На връщане ни погваха 2 - 3 броя 70-ки, които си ни трепеха (но това е без значение, на PvP сървърите си е така, пък е и весело да гледаш бесни 70-ки да те гонят) Рано или късно те се релогват, ние не кампваме - но като отиваме да отчитаме другата поредица куестове нали се сещаш какво става и така... докато не направихме куестовете там. Сега ще се местим в Танарис Старите инстанси 40 човека са най-хубавото от тази игра, не заради луута или заради старите ми спомени. Просто истансите са направени много добре, бос файтовете са уникални - историите са невероятни - направено си е с любов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedroks Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Ако пък искаш да се рекламираш - мога да ти дам инфо към кой да се обърнеш. Прати ми ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Дизайн за тениска за подарък за рождения ден на един приятел, прот уориър. Кажете колко съм велик! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Горкичкия Трябвало е да стане танкадин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Горкичкия Трябвало е да стане танкадин Ми то не всички са като теб да не са танкове и да излизат червени от low lvl instance-и Хората със щит и нещо-си в едната ръка левълват, не като нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 За мен ли4но Друид на ферал е по-добър Танк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Зависи от боса. Ако прави много и основно меджик демидж друидите ядем дръвцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Не е само това което Legop4o казва AC_Milan, знам че сега ги направиха доста overpowered друидите и че с добър гиър може да изтанкват всичко, що е в инстанса - стига хийлърите да са в час, но мен все ми се струва, че от warrior-a по-добър танк няма. Клас - който е създаден за това. Цяло дърво имат, да не говорим и за паладините, че и тяхното прот дърво си е доста добро. Parry си е важно нещо в танкването, а друидите и на къртици да станат - няма да го имат. Да - много армър имат ще ми кажеш, добре обаче хората си имат формули за тая работа и изчисленията показват грозни цифри. Leather vs. plate пък да не говорим изобщо. Нямам нищо против танкващите друиди и самите друиди като цяло. Това е класът - с който започнах играта, така че друидите са ми познати, а и не съм си го зарязал на ниски нива - доста си играх с него преди да открия красотата на прийста, така че не искам да се възприеме този пост като нападка - просто си давам личното мнение. Останете със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Да - много армър имат ще ми кажеш, добре обаче хората си имат формули за тая работа и изчисленията показват грозни цифри. Leather vs. plate пък да не говорим изобщо. Много армор в случая означава, че докато стигнат до SSC/TK вече са на максимума възможен демидж редъкшън от армор - 75%. Брой и едно 40-45% додж и поне 20к хелт с пълни бъфове. Така че ледъра и плейта са си равностойни в случая (даже ледър > плейт, repair costs ftw xD) Проблемът е не пари, защото доджа го замества доста прилично, а блок. Груул например от друид може да се танква само ако той (друидът) е поне в т5, защото след 14+ растежа и без блок crushing blows стават толкова големи, че не могат да се преживеят с дрехи на ниво т4. От друга страна за ОфТанк пак на груул друид > уориър, защото има повече хелт, а тия специалните удари дето Грулчо ги прави на втория по агро не могат да се блокнат. Малко преди това друидът пак е по-добър за танкване например на шамана при Малгар - имюн ту полиморф фътъвъ :Д Колкото до паладин танка, ще спомена само първия път когато правих хероик shattered halls с протадин. Мобовете в първия коридор. Паладинът се засилва и пулва всички наведнъж. Мисля си "край, уайп". Ма не беше. И минахме целия инстанс за по-малко от час. Вече няма най-добър танк в тази игра. Има най-добър танк за съответната ситуация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 То вече нищо най-добро няма в тая игра. Положението е същото и с хийлинга и с правенето на демидж и т.н. Аз съм против друидите за танкване, не заради друго, ами щото досега когато и да е танквал друид, все се омазваше положението. Пък не са една и две инстансите дето съм ходил с друид за танк. Ся може да има някви имби дето го могат, но ще са малко. Както имахме един паладин на стария сървър, дето преди да излезне експанжъна, танкваше всичко заедно с Нефариан. Тва говорим за старите таланти. Ама колко ги имаше като него. Сигурно ми се броят на пръстите на едната ръка. Самите играчи не им вярват на друидите, че могат да са танкове. Аз самия не им вярвам. Ако се уцеля на някой добър друид танк, веднага ще споделя. Дотогава предпочитам уориър или танкадин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Еденствено може би Нешва и Мадмакс, за други аз не се сещам. Гандур ставаше - ама за някакви 5 мен инстанси, за друго не. Абе всичко си е до човека Кийлър - аз мислех, че няма да мога да го доживея това, но примерно Хонорлес е станал хийлър, а го кикнахме от Арайс точно, защото не искаше да респеква и само на някакви мечки в райдовете се моткаше. За Снейк ти казах вече А колкото до това кожа>плейт - не можеш да ме убедиш в това. Както писах - има си формули - разликите са огромни! А пък ти наврял ли си се в на боса дупето, за да танкваш - рипеъра изобщо не го мислиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Нищо не стваше от Гандур. Не беше лошо момче ама нито за танк го биваше нито за хийлър. Средна ръка играч. Нешва ставаше, Мадмакс има какво да научи за танкването още. Плейта за танкване даже няма смисъл да се спори. То е ясно че повечето армор е важен. За щита да не говорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 някой може ли да каже от къде да си купя наземен маунт за след 60 левел, ама да е нещо по различно от кон, козел, слон или тигъри разни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Е ти какво по-различно искаш ? Някой глиган може би Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 някой може ли да каже от къде да си купя наземен маунт за след 60 левел, ама да е нещо по различно от кон, козел, слон или тигъри разни. Ми имаше някаква птица нещо което прилича на щраус.Не говоря за онези които са само за оутланд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Тъй като си алиансче, оная птица няма как да я вземеш. Тя си е за хордата само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 има и друга птичка, която е и за алианс и за хорд, само ти трябва друид, който си е минал куеста за епик флайт форм в групата, хероик сетек халс и мноооооого късмет за да дропне и после ооооооще повече за да я вземеш :Д ако искаш нещо по-интересно вземи натрупай репутация с халаа, дават едни сърнички... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Продавам ацц в DragonFire BG с 70-сqтка ,доста добре обле4ен ,които се интересува или иска пове4е информациq да пи6е на skype aleks18194 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 4, 2008 Share Posted March 4, 2008 Дай линк към арморито да го видим де. Какво значи добре облечен. 3-ти сезон гладиаторски сет ли е добре облечен или рандъм епици от хероици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Кийлър, къде си тръгнал и ти за хънтард да се интересуваш (съдейки по аватарчето, разбира се) Пък и ще трябва трансфери, чудо. А ако е и лигав найт елф или представи си - ДЖУДЖЕ!!!! О Боже!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 Аз никъде не съм тръгнал. Просто ми беше интересно да разбера какво е добре облечен герой А и аватара беше друг вчера. Както и да е. Оказа се че човека продава акаунт на пиратски сървър, което е много смешно, като се има предвид, че не е дал и една стотинка за него. Но аз съм претръпнал вече от такива извращения. Обаче на тоя пич скрипта не опреснява всичко. За подписа става дума. Или ако опреснява, ги опреснява след много време. Аре бе нема ли мераклии за паладини да си правят на нашия сървър, че нямаме хийлър. Тоя дето преди трябваше да ни е хийлър излезна фейк. Даже аз не предполагах че може да е толкова фейк. Ще помагаме на всеки сериозен играч, който реши да вдигне паладин, друид или прийст на нашия сървър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firstblood Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Кога излиза Wrath Of Lich King ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Кога излиза Wrath Of Lich King ??? Когато е готова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Има 1 птица ама тя само за гномите е идеална :Д Не е баш птица ама някфа машинка там :Д. Някой които цъка в близард дайте линк в арморите да ви видим сета аз станах преди 1 месец 70 и ся горе долу го облеках гладиатор остана няколко 4асти Виндикатор Dwarf Hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts