aJ|eKc Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 keke .. verno ima igri deto se igraqt tolkova. Oba4e koito igrae Starcraft 5 godini .. ili Diablo 2 ... zna4i ne go slusha glavata .. vij za WoW .. moje po nqkaf na4in ... no ne mislq 4e shte go igraq pove4e ot godina (MAX) ... vij UO e drugo neshto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) Ето ви много сървъри - изберете си и влизайте. Не съм ги тествал, но докато чакаме нох може да се зарибявате за 1.2.х http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=257831 а тези са за 1.2.3 http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=258096 Налазвайте ! От тук може да гледате кой сървър е он-лин и направо да влизате http://wowstatus.prv.pl/ Edited February 21, 2005 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Sorry no chetoh mnogo nachini za podkarvane na igrata ta shte pomolq nqkoi da mi kaje setira tochno kak stava PLS za da si napravq nick, pass, geroi i tam kakvoto drugo moje da se pravi i 1.2.3 patch-a li e nai dobar drapnal sam e igarata no oshte ne sam e instalnal che nqmam mqsto pitam che kato e instalna da znam kakvo da promenqm i da sam sigoren che shte tragne 10x predvaritelno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Sorry no chetoh mnogo nachini za podkarvane na igrata ta shte pomolq nqkoi da mi kaje setira tochno kak stava PLS za da si napravq nick, pass, geroi i tam kakvoto drugo moje da se pravi i 1.2.3 patch-a li e nai dobar drapnal sam e igarata no oshte ne sam e instalnal che nqmam mqsto pitam che kato e instalna da znam kakvo da promenqm i da sam sigoren che shte tragne 10x predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> mnogo silno kazano ,4e 6te moje6 da igrae6. ako ne si v originalniq server ne e izob6to interesno i mnogo crashva. za acc zavisi ot koi server.. a ot tova ti zavisi i koi pa4 trqbva da sloji6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) Ето ви много сървъри - изберете си и влизайте. Не съм ги тествал, но докато чакаме нох може да се зарибявате за 1.2.х http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=257831 а тези са за 1.2.3 http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=258096 Налазвайте ! От тук може да гледате кой сървър е он-лин и направо да влизате http://wowstatus.prv.pl/ <{POST_SNAPBACK}> И кой от тия сървъри е най-пълен ,ти в кой играеш Пробвах няколко ,всичките дават 132 още при свързване Edited February 21, 2005 by [mAd_cAt] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) WOW server Nenam oste dali ba4ka, ama izglezhda mnoo jako Ima kym 1300 useri wow://wowserver.stoleyour.cc - Realmlist za WOW launcher Ili "set realmlist wowserver.stoleyour.cc" Edited February 21, 2005 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) някой знае ли кога свършва Open Beta теста за европа??? Edited February 21, 2005 by erick_johnson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Mi toi mai svar6i. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 WOW serverNenam oste dali ba4ka, ama izglezhda mnoo jako Ima kym 1300 useri wow://wowserver.stoleyour.cc - Realmlist za WOW launcher Ili "set realmlist wowserver.stoleyour.cc" <{POST_SNAPBACK}> Бачка си ама как ги видя тези 1300 юзери не ми станана ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) ,Feb 21 2005, 13:11 PM]И кой от тия сървъри е най-пълен ,ти в кой играеш Пробвах няколко ,всичките дават 132 още при свързване <{POST_SNAPBACK}> Сложи ли си патча има един фикс ? сега ще изровя линк. Той е за 1.2.1 версията на мен ми крашва доста рядко ... http://ftp.blizzard.com/pub/WoW/other/Repair.zip слагак това ... може да ти оправи част от проблемите Аз колкото играх в серверите никаде не видях магиите за шамана да се дават от трайнер ? да не се дават на някой по голям левел или просто не са направени още да работят ... дано НОХ има всичко работещо готово стискам палци - до тогава може да си цъкате и разглеждате в някой от сървърите горе П.С. Опен бетата свърши мноооогоо одавна (жалко) Edited February 21, 2005 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkasdar Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Awe pi4ove 6to mi dava na toq survar det e po gore na4i copnah go sled toi go peistnah deto mu e mqstoto a sled tva startirah igrata i mi dava unable to conect da we iiii kvo sq de e problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Видя ли дали сървъра е Online че има вариант и да не е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkasdar Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Ami nz 6toto dori ne mojah da vlezna awe ne 6toto nz de pi6e dali e online ama az si napravih akaunt i vsi4ko e nared ina4e eto tui peistanah moje bi tva e gre6kata wow://wowserver.stoleyour.cc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 (edited) Хора даите един работещ сървър поне плссс Edited February 21, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Бачка си ама как ги видя тези 1300 юзери не ми станана ясно <{POST_SNAPBACK}> Mi vyv foruma pi6e che tolkova accaunti ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Mi vyv foruma pi6e che tolkova accaunti ima <{POST_SNAPBACK}> Toq server e postoqnno out Vleznah za nqkolko sec i malko sled tva disconnect i ot togava hi4 go nqma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 pove4eto serveri prosto me izhvurlqt sled 4-5 min igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 pove4eto serveri prosto me izhvurlqt sled 4-5 min igra <{POST_SNAPBACK}> Koi sa tezi pove4eto daite nasam plss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Koi sa tezi pove4eto daite nasam plss <{POST_SNAPBACK}> ami malko po nagore gi ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 ami malko po nagore gi ima <{POST_SNAPBACK}> A tam error #132 4esto sre6tan li e?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruglinski Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Iskam da si napravq T-shirt i 6apka s logata na World of Warcraft, a i s drugi igri na Blizzard. Molq pomognete i kajete kade v Plovdiv izvur6vat takiva uslugi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkasdar Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 awe kvo tolkova we maina bati eee prosto pitam a ako nqkoi iska da mi kaje sq kvo are imali jelae6ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Iskam da si napravq T-shirt i 6apka s logata na World of Warcraft, a i s drugi igri na Blizzard. Molq pomognete i kajete kade v Plovdiv izvur6vat takiva uslugi!!! <{POST_SNAPBACK}> Mislq 4e to4no do lucky cinema ima ne6to takova ama ne sum siguren. Imat vsqkva print tehnika mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R O N I N Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 iskam da pitam (moje nqkoi ve4e da e pital) kakva vruzka mi trqbva za da igraq igrata ako si q kupq ? ? 6toto v piratskite serveri lagva mnogo po 2000 i nagore daje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 ами то това е от сървъра... 5-10 к са достатъчни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts