[mAd_cAt] Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 toq server s WoWEmu li e praven Iskate li da se saberem i da si napravim na6 za desetina 4oveka Da trenirame dokato izleze nqkoi po svqsten <{POST_SNAPBACK}> Аз съм съгласен ,но някой с по-бърз нет да го пусне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twista Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 BLACK HACKER ti mai ne si HACKER a nekav lyd GEIMAR 90 LEVA -NIKOGA NE BIX DAL TOLKOVA NE ZA6TOTO NEMAM A ZA6TOTO NE SI ZACLYGAVA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Аз съм съгласен ,но някой с по-бърз нет да го пусне <{POST_SNAPBACK}> Da.Za sajalenie az ne vlizam taq grafa na barziq net Dano nqkoi s takav se navie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) BLACK HACKER ti mai ne si HACKER a nekav lyd GEIMAR <{POST_SNAPBACK}> Хаха да аз никога не сам казал че съм хакер П.С: Тия грешки #132 и #0 ги има и в оригиналната! Доколкото разбрах правили кръпки за тях ако няма вече де с тия пачове 1.2.3 Edited February 20, 2005 by Black_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Imam vapros V originala dali pak moje se minava prez gadinite vse edno sa vazduh?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Imam vapros V originala dali pak moje se minava prez gadinite vse edno sa vazduh?? <{POST_SNAPBACK}> Mda moje.Pone v beta-ta beshe taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mda moje.Pone v beta-ta beshe taka <{POST_SNAPBACK}> To tva e leko tapo oba4e Plss nqkoi da se navie da napravi server i da pocakame malko plsss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Дам още може да минаваш през чудовищата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 toq server s WoWEmu li e praven Iskate li da se saberem i da si napravim na6 za desetina 4oveka Da trenirame dokato izleze nqkoi po svqsten <{POST_SNAPBACK}> Ти някога играл ли си WoW Знаеш ли за какво пространство става дума изобщо ? 10 човека... ахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ти някога играл ли си WoW Знаеш ли за какво пространство става дума изобщо ? 10 човека... ахаха <{POST_SNAPBACK}> И ако т'ва стане забрави да се намерите щото на ширатските сървъри няма цепелини и кораби и не може да се пътува между континентите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 И ако т'ва стане забрави да се намерите щото на ширатските сървъри няма цепелини и кораби и не може да се пътува между континентите <{POST_SNAPBACK}> точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twista Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Xora ne se pritesnqvaite sled vreme 6e ima piratcki serveri docy6 kato originalnia Prosto e nygno tarpenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Xora ne se pritesnqvaite sled vreme 6e ima piratcki serveri docy6 kato originalniaProsto e nygno tarpenia <{POST_SNAPBACK}> няма да има "досущ". Кой ще се занимава по цял ден да ъпдейтва куетове и то без пари и поддръжка.. абе луда работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) И ако т'ва стане забрави да се намерите щото на ширатските сървъри няма цепелини и кораби и не може да се пътува между континентите <{POST_SNAPBACK}> Mi mai ako se pusnem edna rasa 6te se namerim No vse pak naistina e tapo ama kat nqma kakvo drugo M/u drugoto nabarah edin blizzard repair 1.2.1 koito uj upravq #132 i moje bi 6te moje da se caka v posledno poso4eniq server. Sq 6te vidq Edited February 20, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ами дай линк да го видим този repair, защото аз пусках един от дата.бг ама нямаше ефект, пак си ме изхвърляше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mi mai ako se pusnem edna rasa 6te se namerim No vse pak naistina e tapo ama kat nqma kakvo drugo M/u drugoto nabarah edin blizzard repair 1.2.1 koito uj upravq #132 i moje bi 6te moje da se caka v posledno poso4eniq server. Sq 6te vidq <{POST_SNAPBACK}> Еми не го оправя аз много отдавна го имам оправя други грешки но не и 132! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Аз играх малко в тоя сървър последния. Ама още не мога да схвана играта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) Аз играх малко в тоя сървър последния. Ама още не мога да схвана играта... <{POST_SNAPBACK}> bez da te izhvarli li ??? M/u drugoto o6te ne znam kav e efekta ot repair faila 6toto se okaza 4e kato sam se ma4il da si naprava igrata da varvi sam q poprecakal malko ta sq reinstal Edited February 20, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ами то ме изхвъляше 2-3 пъти ама на 3тия или 4тия влезнах. Играх малко и след 10та минути ми каза Disconeccted from server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Ами то ме изхвъляше 2-3 пъти ама на 3тия или 4тия влезнах. Играх малко и след 10та минути ми каза Disconeccted from server. <{POST_SNAPBACK}> mene ne mi dava toq error ,no adski mi lagi v toq serer.. na d+ sym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) mene ne mi dava toq error ,no adski mi lagi v toq serer.. na d+ sym. <{POST_SNAPBACK}> Mi az dokato cakah mi lagva6e sravnitelno malko, da ne bi da ne pokriva6 iziskvaniqta na igrata nz A pak az imam drug problem.Naloji mi se da si reinstalna igrata i sega kat vleza v server dolu v lqvo kadeto izlizat natpisite (pri ca4vane na lvl, pi chataneto i dr.) ta tva cqloto mqsto e edin bql pravoagalnik i men mnogo me drazni sq Nqkoi imal li go e toq problem i kak se upravq Edited February 20, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 Mi az dokato cakah mi lagva6e sravnitelno malko, da ne bi da ne pokriva6 iziskvaniqta na igrata nz A pak az imam drug problem.Naloji mi se da si reinstalna igrata i sega kat vleza v server dolu v lqvo kadeto izlizat natpisite (pri ca4vane na lvl, pi chataneto i dr.) ta tva cqloto mqsto e edin bql pravoagalnik i men mnogo me drazni sq Nqkoi imal li go e toq problem i kak se upravq <{POST_SNAPBACK}> p4 ht 3ghz , 1024mb ddr400 ram ,200gb seagatesat ,350w fortron ,axle 5900xt pro - spored teb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) p4 ht 3ghz , 1024mb ddr400 ram ,200gb seagatesat ,350w fortron ,axle 5900xt pro - spored teb ? <{POST_SNAPBACK}> nemoga ni6to da kaja EDIT:Mnogo se umal4ahte da ne namerihte nqkoi server Edited February 20, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 (edited) В тоя НОХ още нищо не се казва - дано поработи повечко време, да не го затрият близзард много бързо ... Но дори и да го затрият ако има един от хеадофф - как ще го затрият някой ще разбере че случайно в БГ имало сървър дето цъкат 300-500 човека А тези илюзии дето си ги правите да пускате сървър за 10 човека да си играете - просто забравете - освен ако не сте от една раса всичките де, те куестовете немогат да се минават от един човек. Говоря за по големите куестове към 15 левел като станеш ... така че Edited February 20, 2005 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 20, 2005 Share Posted February 20, 2005 В тоя НОХ още нищо не се казва - дано поработи повечко време, да не го затрият близзард много бързо ... <{POST_SNAPBACK}> Ами NOX е софтуер ако не излезне няма как от хеадофф да го пуснат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts