Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

On 9/3/2024 at 10:51 AM, TAZ said:

Аз не правя почивки, но не можах и на 23-ти да се логна и да почна новият експанжън, защото точно тогава бях в отпуска, но вече съм лвл 80. Много интересна история, Ксалатат е уникално, но и аз като прийст съм предубоден все пак. Има доста какво да се прави, много куестове, много неща, които и сам можеш да ги правиш, ако няма с кой да играеш и най-доброто е, че Близ този път ни дадоха 3 седмици спокойно да се облечем, да си вдигнем професиите, алтове - на който му харесва това и т.н.

Определено за алтове - това е най-добрият експанжън до сега.

3 седмици, ако им кихнеш повече пари, аз се облякох за 1 седмица и съм 601 ilvl. Чакам си утре да видя ще падне ли нещо адекватно. Надявам се да успея да прогресирам Heroic, че в колкото рейда влезнах, беше трагедия на втория бос. 

• 2 weeks later...
  • Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Тази седмица нашите бутнаха Кралицата на Хероик и 2 митик боса, другият ресет е мой ред, че ние сме 6 хилъри и се въртим. Вече съм 614 айтем левъл и снощи успях с пугове да стигна 2001 рейтинг, но имаше и няколко доста трагични инстанси.

Някой хора нямат акъл за 5 стотинки, но бях спокоен и не им се изнервях много. Ходих на LFR, за да видя дали там нещо се е променило - вторият бос е ултра зле. Но като цяло ми е приятно да играя и това с професиите си е доста добре направено, вече не са чак толкова ненужни.

@kotora Ако ти се райдва с българи - имам едни приятели, които си направиха гилдия и май веднъж в седмицата се събират за нормал и някой хероик, та ако решиш - може да те свържа с тях. Аз ще ходя да им помагам като спрем да правим нормали с моята гилдия.

@TAZ аз влезнах в една гилдия Британска и за сега е добре, но изпаднах във втория отбор хахах. Последните 2 рейса хийлинга ми е под всякаква критика... Аз съм 605ilvl ама мисля да си дигна DH и да ставам танк, че да пушна над 2к.