Kavalino Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Imam problem- instalirah tazi igra,no kato q pusna mi dava "greshka pri syzdavaneto na render" ,mojete li da pomognete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavalino Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 Are be hora nikoi li nqma ideq kak da si q podkaram tazi igra???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. Една малка част от Правилата на Форума. А пък изказвания от рода: Are be ... изобщо не искам и да ги коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.