samkijot Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 (ne znam dali tuk da post-na ili v hardware) peshak sum v tazi oblast i reshih da pitam "bash majstorite" v tazi sektzia.vuprosut mi e malko smeshen i sus sigurnost nyakoi shte se izhilyat ta taka.... da rechem sum si haresal dadena pc configuration na firmata "z".ne znam kak vurvyat tzenite nito na novite(ne samo configurations,no i components),nito na second hand.kakva e garantziata,che tova koeto mi go predlagat za new nyama da se okaje izpolzvano?s dve dumi - kak da go razlichavam?tzenata sus sigurnost e opredelashta, no vse pak .... optziyata s pryatel, kojto gi chatka tezi raboti otpada. blagodarya predvaritelno i ne mi se karajte mnogo, ako sum zburkal temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 само ако си ги поискаш с кутиите и да си ги сглобиш... или да поискаш също и да ти ги сглобят ... иначе ако ти връчат напраоо компютъра ... нищо не им пречи да са турили нещо старо ... ама се пак си има фирми с традиции и не мисля че биха го напраили Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 ami to i ne vijdam kakvo tolkova moje da ti puka dali sa novi ili upotrebqvani, shtom ti davat garanciq edna godina za tqh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 нема начин батка! Квото ти дадат, туй! просто си избирай 'добра' (реномирана) фирма, ако въобще има такива още. Преди можеше да се познае по останалия прах между изводите на чиповете, на трудните места по платката, ама и на туй има чалъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Ako si izberesh novi komponenti (iamam predvid novi modeli, koito sa v prodazba da rechem ot mesec-dva), to veroiatnostta da sa upotrebiavani e nishtozna. Tova obache oznachava, che komponentite, koito si si izbral sa dostatuchno skupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacy Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Проблема не е в това дали частите са нови или втора употреба, а дали тази фирма ще ти направи оптималния компютър за парите които си приготвил или ще изсере едно миризливо ... За това е по-добре да се посъветваш тук там за кои модели части си заслужават парите и кои не. А частите навсякъде са с гаранция дори да ти пробутат втора ръка това не проблем. Успех!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Kupi si gi otdelno i proveri dali sa zape4atani dobre t.e. dali lepenkite sa zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 P4 1.8MHz / 40GB 7200 2MB Cache ATA133 / MB Intel 845 USB 2.0 / 256MB DDR 333 / GeForce 4 MX-440 64MB TV / CD-RW Liteon / Sound 6 Chanel / Monitor 17' LG EZ 710B ako resha da pravya upgrade za v budeshte, shte mi se naloji li da kupuvam poveche ot edin component t.e. suvmestimi li sa? primerno iskam da smenya vcard s radeon ili cpu-to, no dunoto ne e suvmestimo. blagodarya za izkazanite dotuk mennia.vkluchitelno i na sarkastichnite Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 видео картата се тая ще стане но дъното и процесора вече тряа да се съобразява дуното като ти е за АМD тряа и процесора да ти е на AMD аналогично и за Intel просто се гледа какъв е сокет-а на дъното и се зима такъв процесор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.