Batkolyd Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 TRiabva mi programa za download.Shte kajete ima mnogo.Obache iskam kogato naprimer mi e svalilo chast ot filma ili pesenta da vidia ili chuia tazi chast i da resha dali ima smisal da ia gi svaliam celite. Probvah s Download Accelerator i GetRight i ne stava. Da ne bi da se dalji na niakakvi nastroiki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 за да стане номера с филмите трябва да ги теглиш с една конекция (т.е. да изключиш Accelerated D-loading - за Гетрайт). И естествено ползваш или AVIPreview, или DivFIX. За мп3-ките както и да ги сваляш, все можеш да ги прослушваш, аз лично с колкото и конекции да свалям мп3, с уинампа вингаи си ги прослушвам идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batkolyd Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Blagodaria mnogo za informaciata, Tedy. Svarshi mi strahotna rabota.Vsichko e ok veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.