evropata Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Така тъй като почнаха вече баловете нека всеки слага откачени снимки на компанията си на абитюриенти или на сякви други забавни ралти които е уловил с камерата или фотоапарата по време на таз годишните балове,които като гледам ще са доста мокри Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Айди аз ще се отсрамя СОУ " П.КР.Яворов" вчера аз и Катя (12е и 12в) тук аз и дамата ми Златка тук аз дамата и племенника прас За сега толкова като се пооправя повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Айди аз ще се отсрамя СОУ " П.КР.Яворов" вчера аз и Катя (12е и 12в) тук аз и дамата ми Златка тук аз дамата и племенника прас За сега толкова като се пооправя повече. Много сладка "дама" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Айди аз ще се отсрамя СОУ " П.КР.Яворов" вчера аз и Катя (12е и 12в) тук аз и дамата ми Златка тук аз дамата и племенника прас За сега толкова като се пооправя повече. И не дойде да се снимаш с мен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 тортата с радко със сашко на тепето пред новотел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз бях на 20ти голям дъжд, голямо нещо. Иначе стана голям купон Веднага щом се докопам до снимките ще ги цъкна (че ся повечето приятели са по морета насам натам)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Лични снимки няма да слагам, само две отвън пред хотела да се види каква лудница от сеирджии беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.