eskada_ Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 някой може ли да ми каже + и - за ford Ka тъй като мойта приятелка иска да си взима и се интересувам от вашите мнения... Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Технически впечатления от тази кола нямам,но мога да кажа,че е най-грозния модел на Форд за мен.За тези пари по-добре да си вземе една Корсичка(не от най-новите ами втория модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Мен пък Форд Ка много ми харесва. Верно е малку странен но в тва му е чара. Плюс е ниския център на тежеста, по - стабилна е колата поради широката база, в друго техническо отношение невиждам разлики с други модели от тоя клас сичко си е до конкретната кола дали сичко си е наред. За - може да се счете външния вид защото не всички го одобровят, но определено е едно различно возило което прави впечатление. А и доколкото знам Уейн Руни си е купил такава кола с първата си заплата, ама от челси ли беше каде непомна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 можеш да погледнеш във форума www.clubford.org/forum има доста хора ,които задават въпроси и получават отговори там.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Като се е спряла на Форд по-добре да си вземе Фиеста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Ето ти малко инфо за модела, като плюсове и минуси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.