predatora Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Ислушайте това демо на 3д аудио, нещо адски лудо е. Слушайте го само със слушаки. Един интересен коментар на който много се смях Показаха ми го наскоро. Тогава ми беше пратено като mp3 с единствената заръка да го пусна на слушалки.При щракането в началото го спрях, защото помислих, че някой ще влезе през прозореца вдясно от мен - издава съвсем същия звук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Уау, наистина е много впечатляващо. Признавам си, че в първия момент се обърнах надясно. Съвсем реалистично е!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Малее, Лудница!!! По едно време на края ми тупаше сърцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 a imam 4uvstvoto 4e sa postoqnno zad men, taka li e poprincip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 По принцип съществуват разни стерео-микрофончета, но има и някои други техники за стерео-запис: http://www.tape.com/cgi-bin/SoftCart.exe/B...a2923+995498793 Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Много добре се е получило и доста реалистично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Лелеее тва е мноо яко направено Постригаха ме набързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 много яко .. ама накрая като ми прошепна на лявото ухо и напълних гащите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 много яко .. ама накрая като ми прошепна на лявото ухо и напълних гащите.. а представяш ли си филм на ужасите с такова озвучение... ... не ми се мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Хах,добро е!!! Особено като почна да тропа с ножиците или пък с машинката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 а представяш ли си филм на ужасите с такова озвучение... ... не ми се мисли тряя да се хванем и да направим един такъв филм.. и да плашим младежта после! хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
EggManManU Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 Някога музиката дали ще е 3д....Тва е мн яко да Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 ai tva e super qko , samo kato shtrakne i podska4a6 , ne go slu6am na slu6alki i pak podsko4ix ama na stereo pak otlqvo i dqsno i go usilix qko , i kato 6trakna , zamalko da padna ot stola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Наистина е много реално. Най-много ме изкефи като ми прошепна в ухото, даже ми духна от слушалките. Ама след това ме притесни перверзния смях. Викам си ся какво следва. Ама нямаше инциденти след тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 a imam 4uvstvoto 4e sa postoqnno zad men, taka li e poprincip ? Като обърнах слушалките пак остава осещането,че са зад теб,от ляво и то дясно,но не и от пред. А има ли филми с 3Д звук?Ще ми е интересно да гледам някой такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 ХаХ, яко е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.