Jump to content
BulForum.com

Какво правим,братя по народност?

greenboy12

Recommended Posts

Кои сме ние и за какво се борим в този живот,по дяволите?Не е ли за всеки един от нас фикс идея да бъде достоен БЪЛГАРИН,да се гордее с живота си,със страната си,да създаде поколение и да му осигури надежден живот във Великата ни Родина?А защо не правим нещото,зависещо от нас тогава?Вчера получихме най-срамният и звучен тур*ки шамар от сигурно 100 години насам,днеска пуснаха Валентин Топлофикацията,щото естествено немало доказателства да е извършил престъпление.При първите по-обилни валежи пак ни се еба майката от наводнения,а гражданска защита-София разполага с цифром и словом 1 (един) багер от хиляда деветстотин и п♛тка си майна...Гърмят Панчо и Данчо през 3 часа,мангалите изнасилват и убиват децата ни,за което получават 3 дни условна присъда,а футболните хулигани са най-големият "проблем" на държавата ни ! Тая пародия на държава си играе с нас,а ние си трайкаме и пропускаме всичко покрай ушите си...Аз съм сигурен,че в БЪЛГАРИЯ има десетки хиляди достойни мъже,които още утре са готови да направят така,че Европа да заговори със седмици за нас.Политиците убиха страната ни,нека сега ние "убием" тях! Има само едно нещо,което може да се направи...безредици до дупка! Ние това поне го можем !

"Турция си има Доган,но БЪЛГАРИЯ си няма ЛЕВСКИ !" Историята помни своите герои....БЪЛГАРИЯ няма да живее така !

Браво, моля за ръкопляскания!!!! Ти май не си схванал, общия проблем, България стигна до това положение посредством стачки и безредиците на разни недоволни групи от хора. В момента и без това всеки втори стачкува, ама какво то това, решиха ли си проблемите? НЕ! Това дето го предлагаш е пълна глупост.

До колкото разбирам ти искаш да започнат масови граждански неподчинения, бунтове, стачки. Ми тогава хайде всички на стачка пред парламента, шествие със знамена пред президентсвото и накрая горене на знамена пред туркото посолство. Така ли се става герой? ЕДВА ЛИ!!! Така няма да я докараме до никъде, може само да стигнем до гражданска война (освен ако това не е твоята цел, разбира се), ама до оправяне на страна малко ме съмнява ;) .

Да де, ще организираме масови безредици, а не можахме да организираме масово гласуване, за да се избегне по лесния начин въпросния проблем. Има хора дето си вярват даже.

революция :)

иди купи две бири, по - добре.

Ти ако си мислиш, че в другите държави не е така явно още си леко неосъзнат.Неочаквай държавата да ти оправи живота, така е било винаги и така ще бъде, а и така е правилно

Кои сме ние и за какво се борим в този живот,по дяволите?Не е ли за всеки един от нас фикс идея да бъде достоен БЪЛГАРИН,да се гордее с живота си,със страната си,да създаде поколение и да му осигури надежден живот във Великата ни Родина?Вчера получихме най-срамният и звучен тур*ки шамар от сигурно 100 години насам,днеска пуснаха Валентин Топлофикацията,щото естествено немало доказателства да е извършил престъпление.При първите по-обилни валежи пак ни се еба майката от наводнения,а гражданска защита-София разполага с цифром и словом 1 (един) багер от хиляда деветстотин и п♛тка си майна...Гърмят Панчо и Данчо през 3 часа,мангалите изнасилват и убиват децата ни,за което получават 3 дни условна присъда,а футболните хулигани са най-големият "проблем" на държавата ни ! Тая пародия на държава си играе с нас,а ние си трайкаме и пропускаме всичко покрай ушите си...Аз съм сигурен,че в БЪЛГАРИЯ има десетки хиляди достойни мъже,които още утре са готови да направят така,че Европа да заговори със седмици за нас.Политиците убиха страната ни,нека сега ние "убием" тях! Има само едно нещо,което може да се направи...безредици до дупка! Ние това поне го можем !

"Турция си има Доган,но БЪЛГАРИЯ си няма ЛЕВСКИ !" Историята помни своите герои....БЪЛГАРИЯ няма да живее така !

Айде пак национализъм.Щом са гласували 20 процента от имащите право на глас,от кито половината са турци,сам си прави извода дали целта ни е да сме достойни българи.Колкото до "великата ни родина"- тя не е велика от поне малко повече от 600 години.В моментая тая велика родина представлява обикновенно пърче земя населено с идиоти,турци и цигани.Тея дет не са идиоти,турци или цигани саумяха да се махнат от тоя потъващ кораб анречен държава.Аз не съм чувал да убият някого и да му дадат 3 дена условна.Дай ми рпимер-може и да греша.В българия вярно има много достойни мъже и жени,ама за жалост не са българи.Те наистина накараха Европа да говори със седмици за нас - като гласуваха за ДПС.Вместо безредици до дупка можеше просто да пуснем по една бюлотина. ;)

Не виждам какъв ви е проблема с турците.Може да се сърдите само на себе си и на "великия български народ".

Щом турците ги е по-грижа кой ще ги управлява,не виждам защо да не оправляват те.По изборите се ни е през оная работа,пък след тях се сме недоволни.Е пък нямате угодия.Апатията ще погуби тоя народ,не турците.

И вземете най-накрая заебете тоя национализъм в 20 век.

Да де, ще организираме масови безредици, а не можахме да организираме масово гласуване, за да се избегне по лесния начин въпросния проблем. Има хора дето си вярват даже.

Има един проблем - няма за кого да се гласува!

Първото условие е да се появи един изцяло нов лидер, който поне малко от малко да е честен. Поне малко! Като краде да краде умерено!

Ал. Божков му викаха 10%, нали? Е, сегашните не вземат по-малко от 50%!!! Няма нещо дето да става без корупция. До такава степен е свикнал народът на корупция, че миналата седмица един се опита да ме подкупи с пари да изнесе едни железа от фирмата, в която баща ми има малък дял?!?!! И такива неща не ми се случват за пръв път!

Малоумие!

Айде пак национализъм.Щом са гласували 20 процента от имащите право на глас,от кито половината са турци,сам си прави извода дали целта ни е да сме достойни българи.Колкото до "великата ни родина"- тя не е велика от поне малко повече от 600 години.В моментая тая велика родина представлява обикновенно пърче земя населено с идиоти,турци и цигани.Тея дет не са идиоти,турци или цигани саумяха да се махнат от тоя потъващ кораб анречен държава.Аз не съм чувал да убият някого и да му дадат 3 дена условна.Дай ми рпимер-може и да греша.В българия вярно има много достойни мъже и жени,ама за жалост не са българи.Те наистина накараха Европа да говори със седмици за нас - като гласуваха за ДПС.Вместо безредици до дупка можеше просто да пуснем по една бюлотина. ;)

Не виждам какъв ви е проблема с турците.Може да се сърдите само на себе си и на "великия български народ".

Щом турците ги е по-грижа кой ще ги управлява,не виждам защо да не оправляват те.По изборите се ни е през оная работа,пък след тях се сме недоволни.Е пък нямате угодия.Апатията ще погуби тоя народ,не турците.

И вземете най-накрая заебете тоя национализъм в 20 век.

Сорри, майна, ама само глупости си писал! Мисли ли, преди да пишеш?

Точно така си е. Не ви мързи да ръсите псевдо-патриотични глупости по форумите, но ви домързя да пуснете бюлетина за която и да е партия различна от ДПС. Ама не... нямало за кой да се гласува: едните били мафиоти-комунисти а другите мафиоти-бивши комунисти.

:sick

Надробихме си попарата сега ще си я сърбаме и можем да си се сърдим само на себе си.

Точно така си е. Не ви мързи да ръсите псевдо-патриотични глупости по форумите, но ви домързя да пуснете бюлетина за която и да е партия различна от ДПС. Ама не... нямало за кой да се гласува: едните били мафиоти-комунисти а другите мафиоти-бивши комунисти.

:sick

Надробихме си попарата сега ще си я сърбаме и можем да си се сърдим само на себе си.

Да гласуваш за БСП, НДСВ, че дори и ГЕРБ, не е ли все едно и също??? Нима тия не са в коалиция? Нима ББ не беше секретар точно назначен от предното правителство, в което пак беше ДПС-то?

Всички тия са деца на ДС! Няма измъкване! Трябва изцяло напълно нова алтернатива! Абсолютно нови хора! Дори мошенници, но да нямат нищо общо с ДС!

На другите избори се надявам попарта, която ще сърбаме да е тази , а не като тази, която надробиха всички, които не гласуваха, защото старата сестенция "Глас народен-глас божи" важи и на избори. Изборите за евродепутати oбщо взето бяха за отбиване на номера, но следват избори за местна власт и нека там поне да гласуват повечко хора :excl:

Сорри, майна, ама само глупости си писал! Мисли ли, преди да пишеш?

Мислил съм много пъти.Това е моето мнение,мкоето съм си изградил за 18 години, и което съвсем не е безпочвено.Доказателства много.Просто имам по-критичен поглед върху нещата и отдавна съм загърбил идеи като шувенизъм,национализъм и всякакви ограничени виждания.Не отричам,че изказването ми е леко песимистично и пресилено,но държа на мнението си.

И защо пък това което аз съм написал да са глупости,а това което другите пишат не са?От кога мнението е точна наука,че да има вярно и грешно?

bartmito, забравяш едно фактченце.

Една голяма част от турците им е през обрязания кой ще ги управлява. Повечето се трудят кой бере тютюн, кой зида тухли и т.н Амет Дуган обаче държи здраво юздите. Има хиляди начини по които ги кара да гласуват за ДПС...бой, 10-50 лв, неизкупуване на тютюн и най различни манипулации. Отделно от край време се донатъкмяват резултатите. Цял ден няма да ми стигне да ти описвам инвентара му от техники.

Мислиш че турците ходят да гласуват защото били загрижени кой ще ги управлява...

Е той зингам затва ти каза да мислиш :)

Да гласуваш за БСП, НДСВ, че дори и ГЕРБ, не е ли все едно и също???

Ами така е. В случая просто избираме по-малкото зло. Иначе на мене ми е ясно че ни трябват съвсем нови хора.. :(

Направи нещо за отечеството - емигрирай!
сръбска поговорка

Това е моят начин на протест и го направих. 8 г. се опитвах да правя всичко както си му е реда, гласувах, спазвах закона, работих, плащах си данъците.....и видях, че смисъл няма. Вече съм на 28 г. и не мога да чакам да стана на 50 за да видя, аджиба, дали ще се оправим някога? 8 г. безвъзвратно загубени, повече не можах да си позваля......и сега след няма и 1 г. на вън съм много доволен от избора си!

Успех на всички!

Ами така е. В случая просто избираме по-малкото зло. Иначе на мене ми е ясно че ни трябват съвсем нови хора.. :(

а може би по-вярния избор е да се доверим на по-богатия измамник ;) кат има пари вероятността да мисли понякога как може да свърши нещо различно от пълнене на гушата май е по-голяма :inqn

Няма такова нещо, колкото по-богат е един човек, толкова повече пари ще краде. За толкова години как не се появи един свестен човек. Положението си е плачевно, както и да се погледне. Да не би съседите да са ни по-кадърни, че качеството на живот да е в пъти по-голямо от нашето... Докато има 1 милион готованци, които живеят на другите на гърба, докато имаме такива управници и най-вече, докато на хората не им пука или са се примирили със сегашното положение, еми няма нищо да се промени. Няма такова нещо, като "няма за кой да гласувам". Отиваш и използваш правото си на глас. Някой ме беше писал за какво съм гласувал за Атака. Еми хората действат, може и за лошо да е, но малко, отмалко не седят и да чакат само от избори до избори да се появят и да почнат да дават празни обещания. После след изборите да излязат с мазни усмивчици тип "Пак шъ има лапане".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...