Jump to content
BulForum.com

Tomb Raider Anniversary

russsi

Recommended Posts

Нуждая се от малко помощ !!! Зациклил съм малко ето тук : http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ines/index4.php

Подскачам си значи по тия колчета, които след като потънат надолу /всички/ би трябвало да отворят една ръчка горе в нишата, която се намира над входа на пирамидата !!!! До тук добре, ама след като мина през всички тия колчета и те потънат, горе не ми се отваря тая ръчка !!!! Къде греша да му се не види ??? Някой ако може да помага, че направо издивявам :angry1 :angry1 :angry1

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Нуждая се от малко помощ !!! Зациклил съм малко ето тук : http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-ra...ines/index4.php

Подскачам си значи по тия колчета, които след като потънат надолу /всички/ би трябвало да отворят една ръчка горе в нишата, която се намира над входа на пирамидата !!!! До тук добре, ама след като мина през всички тия колчета и те потънат, горе не ми се отваря тая ръчка !!!! Къде греша да му се не види ??? Някой ако може да помага, че направо издивявам :angry1 :angry1 :angry1

Според мен си изпуснал някое крайно и по отдалечено колче, вероятно в дясната страна( предполагам). Няма бъг тук, че да не можеш да продължиш. Бъгове са на други места като се взимат артифакти и реликви. Ако си скачал на всички колчета, трябва като дръпнеш шалтера всичко да е 6.

Проверих за пропуснато колче, ама не намерих такова !!! По мои сметки трябва да са 6 !!! Други идеи ???

Отдавна я махнах играта, но мисля че бяха повече от 6. Пак казвам в дясно имаше едни по-отдалечени. опитай да поскачаш още малко. Това е, няма друго. Ако си стъпил на всички необходими колчета и те са потънали, ръчката трябва да ти отвори вратата към ада :) (образно казано).

Ei Nikoga ne sam igral Adventuri ama kato q gledam taq igra mai 6te si q svalq da pocakam :woot

някой знае ли как да си използвам дрехите след като си ги отключа ?или са само за красота така без да играеш с тях!? :(

Ei Nikoga ne sam igral Adventuri ama kato q gledam taq igra mai 6te si q svalq da pocakam :woot

Айде, какво чакаш. Има да цъкаш и още как :lol: .

някой знае ли как да си използвам дрехите след като си ги отключа ?или са само за красота така без да играеш с тях!? :(

Можеш да ги използваш в Croft Manor-a (другата игра). Поне аз лично друго приложение не намерих.

Аз зациклих ето тук и супер се изнервям вече. Поне чекпойнта да беше след харпиите. Не мога и не мога да го мина за толкова кратко време :angry1 Някой има ли сейф след това?

burning soul, повече от 6 са. Огледай хубаво, тези които трябва да бъдат натиснати са с някакви надписи по тях.

Аз зациклих ето тук и супер се изнервям вече. Поне чекпойнта да беше след харпиите. Не мога и не мога да го мина за толкова кратко време :angry1 Някой има ли сейф след това?

burning soul, повече от 6 са. Огледай хубаво, тези които трябва да бъдат натиснати са с някакви надписи по тях.

Дай ми повече щотове за да видя точно на кое от нивата за пътя нагоре си зацилила. Всички скокове за време се минават съвсем спокойно ако не от първия, то от 2-рия 3-тия път със сигурност. Харпиите ако имаш патрони в узитата ги трепи с тях и/или с помпата за да става по-бързо и да не бутат от платформите като те стрелят.

Айде, какво чакаш. Има да цъкаш и още как :lol: .

Можеш да ги използваш в Croft Manor-a (другата игра). Поне аз лично друго приложение не намерих.

добре в croft manora-а как да си ги активирам? :unsure:

В стаята на Лара има един дрешник и там може да се преоблича. Между другото при Replay level също може да се сменя костюма.

Дай ми повече щотове за да видя точно на кое от нивата за пътя нагоре си зацилила. Всички скокове за време се минават съвсем спокойно ако не от първия, то от 2-рия 3-тия път със сигурност. Харпиите ако имаш патрони в узитата ги трепи с тях и/или с помпата за да става по-бързо и да не бутат от платформите като те стрелят.

Абе то не, че е проблем убиването на харпиите, ама по 100 пъти като лоудвам и щеше да е по-удобно да не трябва и с тях да се занимавам :) Иначе съм на втория чекпойнт от нивата. ТукМинах първата мишена, това е втората.

Абе то не, че е проблем убиването на харпиите, ама по 100 пъти като лоудвам и щеше да е по-удобно да не трябва и с тях да се занимавам :) Иначе съм на втория чекпойнт от нивата. ТукМинах първата мишена, това е втората.

Ами какво да ти кажа - търпението му е майката. Не трябва да губиш никакво време. Сега си там дето излизат 2-та лоста от стената и дето на втория трябва да се обърнеш обратно за се хванеш за един зъбер. После помпиш клавиша "Е" за да можеш да стигнеш по-бързо така, че да можеш да хвърлиш въжето към пръстена и изчакваш Лара да се засили максимално за да може да стигне там където трябва.

Ако си спомням правилно rewards - outfit и избираш златната Лара, спортната или тая дето си е по принцип и то ги сменя. Нещо такова беше по спомен.

разбрах как значи като играеш там на croft manor и там трябва да откриеш стаята с гардероба кадето да се преоблече :) мерси все пак ;)

tracker, търпение викаш, ама вече ми се изчерпа. Просто не мога да го мина, а ме е яд, защото остава малко до края на играта :angry1

Та, молбата ми е ако някой го е минал и има сейф да ми даде или пък аз съм сложила моя сейф тук (цък с дясно копче) и ако може някой да ми го мине :(....

някой да е инсталирал въпросния release на HATRED :huh:

дръпнах го от замундата, но в края на инсталацията ми излиза следния прозорец:

securomak4.png

уж го mount-вам с daemon-a, като за емулация е чекнато securom ....

::edit::

оправих се. extract-нах съдържание от image-а и инсталирах от харда.

Един малък коментар :) Все още несъм я врътнал,ама неси давам зор, че и без това няма какво да се играе :)

Доста често скачам на места където по принцип неби трябвало да може.С де думи "Влизам" в графиката.От една страна меке кефи заради носталгията към старите версий на играта където доста често това ми се случваше :) Нещото което най-много ме дразни е че няма бутон за едновременно търкаляне и обръщане в противоположната посока.Ако не се лъжа това го имаше още в 1цата.Няма и fast run което не е кой знае каква липса,но все пак има доста места където обикалям като идиот и би било доста по добре ако го имаше.Другото, е това че местата от където трябва да се минеш ( да се хванеш за стената) се виждат от прекалено голямо разтояние.Просто са направени да се набиват на очи,което улеснява страшно много играта.Виждаш въже: ахааа тука трябва да се хвана ама от къде?Ааа там ми показва синьо кръгче значи мога да се копна :) Ама от къде?Ахааа там има ръб (или процеп) на стената където мога да се хвана.Принципно би било доста по добре от гледна точка на реалност и малко затруднение поне малко да се приливаха местата за хващане на (в) стената и да няма този индигатор за куката :)

В първите версий тъй като графиката беше доста по зле ( всичко на квадратчета ) като че ли беше доста по трудно да намериш верния път.

Дам играта е доста бъгава. Още съм на първите нива, динозавъра който трябва да убиеш просто след като ме уби 2-3 пъти, то е ясно, че трябва да използваш тия нескопосано поставени уреди с шипове по тях, за да го убиеш, но от много зор най-накрая той просто се заклещи в стената откъдето му избягах със скок и просто си го претрепах с малко повече нерви за 2-3 минути помпене на Mouse1 ;)

Абе, никой ли не може да ми го мине тва проклето ниво:cry

несъм стигнал до там,ама ще се пусна от твоя запис да го мина :) стига да не ме домързи утре сутрин.

несъм стигнал до там,ама ще се пусна от твоя запис да го мина :) стига да не ме домързи утре сутрин.

E-e-e, айде активизирай се малко, че то вече забравих за какво ставаше въпрос в играта ;)

E-e-e, айде активизирай се малко, че то вече забравих за какво ставаше въпрос в играта ;)

Минах ги тия скоци,найстина доста ме узориха :) Утре по обяд ще ми пуснат пак интернет-а и ще ти ъплоадна някъде, запис точно след скоците ( спец. за теб записъх там :) )

Минах ги тия скоци,найстина доста ме узориха :) Утре по обяд ще ми пуснат пак интернет-а и ще ти ъплоадна някъде, запис точно след скоците ( спец. за теб записъх там :) )

:ohmy: Супер си! Ще чакам с нетърпение :)

:ohmy: Супер си! Ще чакам с нетърпение :)

Значи записа който ти трябва се казва: long jumps

Иначе съм записвал след края на всяко ниво.Записите са тук

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...