Jump to content
BulForum.com

Tomb Raider Anniversary

russsi

Recommended Posts

hi - bih iskal da popitam pak ako nqkoi e stignal posledniq boss v igrata i go e ubil - ako moze da mi kaze kak tocno stava tova - ty

Оная летящата ли?

Ако е за нея, става по следния начин:

1.Стреляш я по крилата.По едно време ще падне на земята и тогава се започват родилните мъки :)

2.Като е на земята я пуцаш, докато не изпълниш anger meter-a...Тогава тя започва да тича към теб и с bullet time преценяваш кога да отскочиш и да я уцелиш, когато двата сиви кръга станат 1 червен.Така няколко пъти, мисля че 3 или 4 и после тя се пльосва на земята за няколко секунди.В този момент най-добре е да я целиш с помпата...

Това се повтаря, докато не умре :P

Успех!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

За 1-ви път играя игра от поредицата и искам да попитам как става :wall running-a и как се минава това:

408_635.GIF

И от къде да взема:grappling hook?Благодаря ви,предварително :)

За 1-ви път играя игра от поредицата и искам да попитам как става :wall running-a. И от къде да взема:grappling hook?Благодаря ви,предварително :)

Croft manora си го остави за релакс, когато запецнеш някъде в другата "същинската баш" игра :) да си го играеш, иначе Wall running-a става като вземеш и използваш grappling hook :), а grappling hook-а се намира е една градина лабиринт, за който трябва да намериш една карта в една от стаите на втория етаж успех :).

ne - ne govorq za tozi boss, a za tozi koito se poqvqva malko kato pri6aleca ot nqkakva pa6kula - tova e nivoto kadeto dolo ima lava i se skaca i kateri postoqnno nagore - i tam gore se sre6ta6 sas dvoini4kata si i q pre4ukva6. i sled tova e tozi boss - i ne znam kak da go utrepq

Здравейте изкам да попитам как се минава това tuk.JPG

от ляво го отворих но от дясно все немога някакъв по особен начин ли има благодаря предварително

Зверски съм зациклил на The Lost Valley !!! Намерих 2 зъбни колелца, обаче 3-тото не мога да го открия !!! Обикалям около тоя шибан водопад и нищо не става !!! Който може да помага, че вече избеснявам и скоро ще натроша клавиатурата :angry1

ico manekena, минава се по същия начин и от другата страна !!!

Зверски съм зациклил на The Lost Valley !!! Намерих 2 зъбни колелца, обаче 3-тото не мога да го открия !!! Обикалям около тоя шибан водопад и нищо не става !!! Който може да помага, че вече избеснявам и скоро ще натроша клавиатурата :angry1

ico manekena, минава се по същия начин и от другата страна !!!

Качваш се там дето слагаш 2-то зъбно колело и по самата стена ще видиш че има места на които трябва да се хванеш. Рипаш си така докато стигнеш въжето от тавана скачаш внимателно на него и после същ така внимателно трябва да прецениш колко да се отпуснеш на него за да направиш по голяма засилка и да скочиш остреща, но не веднага на самата дървена платформа а на скалата дето има издадените истории за захващане. След като си на платформата вече се даваш напред навждаш се да минеш под едни скали или каквото беше там и това е пътя към третото колело. Вече ще си го намериш :) и сам надявам се безпроблемно, важен беше пътя да ти кажа за да продъжлиш напред.

10х, TRACKER !!! Направо ме спаси от нервна криза !!! :D

Ти чакай докато стигнеш до египетсктие нива, да видиш какво е нервна криза... Не че са кой знае колко трудно, но са АДСКИ дълги. И ся съм само с дясно копче на мишката :D. Tomb Raider rlz ^^, от много време не бях играл игра, която да не превъртя под 4-5-6 часа. За момента 9 часа и малко и съм на последното от египетсктие нива rock on ^^.

Аз искам да попитам за Крофт МАнър-а :D. Ъммм... заключих се в библиотеката :D. Все бъркам вратите и често става, намерих една карта за някакъв лабиринт, няква друга глупост и съм сам ос 2 пистолета, как да се измъкна :D?

Аз ли съм малоумен, или играта е бъгната !!! Нещо не се получава !!! Не мога да намеря зъбното колело и тва си е !!! Ако правилно разбирам обясненията ти tracker, влизам в една пещера, пречуквам една мечка, взимам 2 пълнителя и съм до там !!! :angry1

Зъбните колела са както следва:

#1 Пред водопада - няма как да се пропусне :)

#2 Като се качиш горе над водопада в лявата страна има проход. Там се отива при динозаврите. След като се победи боса динозавър взимаш още едно колело.

#3 Пак като се качиш горе над водопада си продължаваш направо и просто следваш пътя. Има малко скоци, ползване на куката и накрая се стига до една платформа, където е колелцето.

Аз ли съм малоумен, или играта е бъгната !!! Нещо не се получава !!! Не мога да намеря зъбното колело и тва си е !!! Ако правилно разбирам обясненията ти tracker, влизам в една пещера, пречуквам една мечка, взимам 2 пълнителя и съм до там !!! :angry1

Ако добре си спомням мисля че трябва да скачаш нависоко. Има платформа ще я видиш има и едни забити в земята стълбове, на които може да стъпваш с едно наум :). Идеята е рипай нагоре :). После сам ще откриеш накъде да ходиш. Поствай ми линкове със снимки че по-лесно да се ориентирвам къде точно си запецнал. Под линкове имам предвид, не да пълним тук форума с огромни снимки, а примерно в http://imageshack.us/.

Ти чакай докато стигнеш до египетсктие нива, да видиш какво е нервна криза... Не че са кой знае колко трудно, но са АДСКИ дълги. И ся съм само с дясно копче на мишката :D. Tomb Raider rlz ^^, от много време не бях играл игра, която да не превъртя под 4-5-6 часа. За момента 9 часа и малко и съм на последното от египетсктие нива rock on ^^.

Аз искам да попитам за Крофт МАнър-а :D. Ъммм... заключих се в библиотеката :D. Все бъркам вратите и често става, намерих една карта за някакъв лабиринт, няква друга глупост и съм сам ос 2 пистолета, как да се измъкна :D?

Ех, египетските нива ... :). Не го стряскай, минават се. Това че са доста дългички е вярно, но може би дерта там е как да минеш и скочиш без да паднеш, да бъдеш нарязан или смазан и всичко това едновременн. Хех, истинска касапница. Anyway, за Croft Manor-a мисля, че за да излезеш от библиотеката там дето си се заключил отиваш на втория етаж и там на едно място липсва парапет. Рипаш и се хващаш за картината и тя се плъзга надолу. Под картината има една мишена пуцаш я с пищовите и се отключва вратата (ако добре си спомням). За сега това ти стига разходи се и разгледай във всички врати какво има :).

Аз също съм там и се настройвам психически за битката. Ще ти цитирам едно 1-2 мнение, на хора които

са ги минали.

"Значи в началото идеята е да им избиеш щитовете...стреляш ги докат се ядосат избягваш им вкаменяващия взор и чакаш да се засилят -тогава им правиш dogde + headshot както при тиранозавъра и те се замайват за момент и си откриват дръжките на щитовете...тогава с grapple-a им ги издърпваш и на двамата...те след това спират да се засилват и само се опитват да те вкаменят...пак ги ядосваш докат почнат да те вкаменяват и точно в този момент отиваш до един от щитовете и го насочваш към единия - така той се вкаменява сам и можеш да го счупиш с пушката много яко е направено. това е - продължаваш така докат ги счупиш и двамата"

"Трябва да ги стреляш и като се ядосат и идват към теб, трябва да направиш bullet time и точно когато светне мерника да стрелнеш веднъж. Те после си прикриват главата със щита като по този начин излагат вътрешната част на щита към теб - докато се прикриват със щита, от вътре има по един пръстен и на двамата и ти трябва да им го вземеш със куката и така те после и двамата остават без щит.

После като им паднат щитовете, пак стреляй по тях та да може да пуснат онова зеленото и точно когато го пускат(мисля, че те хипнотизират) взимаш щита и техния удар се връща към тях и те се замразяват - точно тогава вадиш новите пистолети(на французина дето го стъпкаха) и го пуцаш яко докато е замръзнал и той накрая се пръсва. Същото е и със другия."

Тактиката е ясна...остава изпълнението :P :punk

ей това няколко часа го мъча, ама досега и на единия не съм му закачил щита :(

Вкаменяването много лесно може да избегне като извърнете поглед (действа както Медуза, нали се сещате).

Пробвали ли сте се да се качите на ръката на Мидас? ;)

Вкаменяването много лесно може да избегне като извърнете поглед (действа както Медуза, нали се сещате).

Да, става интересно- златна баня :P

Мдам... Златна Лара :D.

Mandirimuniak, засилват се към теб, пускат булет тайма, има 2 кръгчета, като се съберат и станат едно мигащо червено стреляш, оня тъпак се зашеметява, след това с grapple-а ( с Q ) му взимаш щита, изхвърля го някъде по средата, същото правиш с 2-рия, навъртай се около щитовете щом им ги свалиш, те се вкаменяват и като се вкаменят 10 изстрела с двойните пистолети им стигат. Ако имаш помпа сигурно и 2-3 ще те оправят. Трябва да си точно пред него за да хване щита, повярвай ми пробвах отдалеч, не се получи много успешно.

Да си кажа честно, сега оценявам колко е яка Legend-а, сега след като свърших с Египет най-после мога да се занимава с някви корпоративни престъпници и т.н. Иначе за мен най-якото TR ниво ever си остава японското в Legend :D.

Не :)

goldenlaratc7.th.jpg

Мнението ми за играта, след като я превъртях е положително.Един добър екшън-адвенчър.

Оценка:7.5/10

ей това няколко часа го мъча, ама досега и на единия не съм му закачил щита :(

Научи се да се справяш с bullet time и за няколко минутки всичко свършва :). Ако не направиш както трябва bullet time, няма как да вземеш щитовете. На T-rex беше много яка тренировка за това нещо, освен ако не си се крил в някой ъгъл и си го стрелял докато не умре, щото бая народ са го минали това симпатично тиранозавърче "по тънката лайсна" :).

Вкаменяването много лесно може да избегне като извърнете поглед.

Аз тука му измислих друга цака - просто като ги виждах, че ще се мъчат да ме вкаменяват - кляках. Бързо, лесно и ефективно. Без да се налага да се обръщам и така не ги изпусках от поглед и само яко пуцалка :)

Да си кажа и аз мнението на "млад" фен на TR.Изиграл съм до тук всичките поредици без 5-тата част на играта(заканил съм се и на нея).Новата част прилича доста на предната ( TR Legend ),като е добавен bullet time-a,и пазенето на равновесие.Интересно се е получило(само дето няма ниво в цирка).Нещото което ме дразни е това че играта загуби първоначалната си красота.Прекалено очевадни са направени местата от където трябва да се мине ( става дума че се подчертават в по светъл фон,същото се отнася и за предметите ).Може би това се дължи на по добрата графика,но пак е можело да ги направят (ключовите места за хващане) да се сливат с останалата част от стените за да стане малко поне по трудно.

Първите версии на играта бяха мн мн по трудни.много повече капани,добре скрити ръчки,врати за време,да неможе да се прави запис дето ти е кеф,и т.н.Просто в момента наблягат на красивата визия на играта,вместо на готини загадки и малко повече трудност,не да я превъртиш за 3 дена :)

Да си кажа и аз мнението на "млад" фен на TR.Изиграл съм до тук всичките поредици без 5-тата част на играта(заканил съм се и на нея).Новата част прилича доста на предната ( TR Legend ),като е добавен bullet time-a,и пазенето на равновесие.Интересно се е получило(само дето няма ниво в цирка).Нещото което ме дразни е това че играта загуби първоначалната си красота.Прекалено очевадни са направени местата от където трябва да се мине ( става дума че се подчертават в по светъл фон,същото се отнася и за предметите ).Може би това се дължи на по добрата графика,но пак е можело да ги направят (ключовите места за хващане) да се сливат с останалата част от стените за да стане малко поне по трудно.

Първите версии на играта бяха мн мн по трудни.много повече капани,добре скрити ръчки,врати за време,да неможе да се прави запис дето ти е кеф,и т.н.Просто в момента наблягат на красивата визия на играта,вместо на готини загадки и малко повече трудност,не да я превъртиш за 3 дена :)

Съгласен съм с това мнение.Моето е почти същото за играта, но в този TR си имаше пак доста забутани моменти, честно казано на няколко пъти играта ме озори :)

След като я врътнах, ми се отвориха cheats, но не мога да ги видя?При вас как е.И ако някой намери saves за 100% превъртяна игра с всички открити костюми и артефакти, да споделя :)

Научи се да се справяш с bullet time и за няколко минутки всичко свършва :). Ако не направиш както трябва bullet time, няма как да вземеш щитовете.

Явно точно това не мога да направя (нито един път :() Т-рекс си го минах точно така ама сега не става. Като натисна shift и клякам и не мога да скоча. Обяснете ми по-подробно каква е последователноста на клавишите за този булет тайм и кога точно започва да се прави - когато екрана посивее ли?

За bullet time и headshot трябва да се направи така:

Задържаш lock on-a. Стреляш, докато не видиш, че това, по което стреляш за момент остава на едно място, повдига си главата нагоре и след това се спуска към теб. Тогава трябва да се появят и едни стрелки в долния десен ъгъл. Изчакваш да те приближи малко. Точно когато екранът се замъгли трябва да натиснеш някоя от посоките и клякането (играя с gamepad и не знам кое е на клавиатурата), все едно ще се претъркулваш. Лара отксача в стил max payne и се появяват 2 сиви кръга, които като се засекат става един червен. Тогава трябва да натиснеш стрелбата. През цялото това време lock on трябва да е задържан, защото иначе май не се получава винаги.

И аз запънах на кентаврите и чесно казано ми писна да ги мъча. :angry1 Явно не го правя както трябва. Няма ли един добър човек да прати save след тях на velvet09@gmail.com ? Много ще съм брагодарна

искам до попитам как да си вкарам сеив в играта изпратен от някого ,защото ми дава че е повреден?? :( :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...