russsi Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 НЕ знам защо реших да направя нова тема за играта , но мисля че ще се играе и ще има въпроси , защото този вид игри са често престрастяващи и доста труднички. Ето я и поредната част от поредицата Tomb Rider. Tomb Raider: Anniversary takes you back to the core of adventure gaming,allowing players to experience the game that defined it all in an entirely new way. Completely rebuilt from the ground-up, Tomb Raider: Anniversary features massive environments with multi-path exploration as well as large-scale physics based puzzles – all while still staying true to the essence of what made the original a classic. Find out what made Lara Croft the icon she is today as you travel with her across the world as she embarks on a quest to retrieve the mysterious Scion. Доколкото разбрах се използва същя енджин като в Legends, но нивата са нови или не дотам нови. Мисля че някъде четох че и най - добрите нива от старите части са включени. Така че определено ще си заслужава. Изискванията не са кой знае колко ниски , но минималните в сравнение с други игри са прилични. Minimum Specification OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows 2000, XP, Vista CPU: Pentium 3 1.4Ghz or Athlon XP 1500+ RAM: 256MB (for Windows 2000/XP) 512MB (for Windows Vista) GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series) SOUND: Microsoft Windows 2000/XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible) DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive HARD DRIVE: 3GB free disk space Recommended Specification OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP, Vista CPU: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon 64 3000+ RAM: 1GB RAM GRAPHICS: 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with Pixel Shader 2.0 (GeForce 6000 series / Radeon X series) SOUND: Microsoft Windows XP/Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible Download Arenabg Download zamunda Мисля , че в момента има повече seed в замундата Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 аз мисля да изчакам proper release - с инсталацийка, кракче и т.нат. не си падам много по поредицата, но последата - legend, ми хареса доста, а тази като я гледам ще е нещо подобно (може би и по-добра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Яко яко яко една от любимите ми игри още си спомням с какъв зор превъртях тройката а 1 и 2 така и не успях да ги завърша веднага започвам да смуча Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Яко яко яко една от любимите ми игри още си спомням с какъв зор превъртях тройката а 1 и 2 така и не успях да ги завърша веднага започвам да смуча Точно това ми направи вчипитление в последната игра от поредицата за TR, а именно улесненият геймплей.Предишните като че ли бяха по трудни Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 21, 2007 Author Share Posted May 21, 2007 Ми на мен лично трудността не ми пречи. Пък и мисля , че който иска може да си пусне по висока трудност и пак да му е трудна. Забелязах , че няма достатъчно голяма промяна в играта, просто нови нива. Играх 1 час и мога да кажа , че съм доволен от играта и gameplay-a е останал все така увлекателен. Хубавото е , че играта не е тежка и може да тръгне и на машини под минималните изисквания ако намалите драстично резолючията и махнете ефектите. Но все пак е оптимизирана и за по - слаби машини а като се включат всички ефекти мога да кажа че играта направо ви зашеметява и всичко това + невероятните пейзажи и природата в TR ви потапят в атмосферата на играта и не ви остават да изплувате до самия край. Пробвайте я Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 Ето го и моето допитване. Някой да знае как се минава първия Boss. Става въпрос за големия динозавър. Дали има някакъв начин да го забия в големите шипове отстрани или те са само за декорация и как да избягвам атакито му когато напълня втория метър ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ето го и моето допитване. Някой да знае как се минава първия Boss. Става въпрос за големия динозавър. Дали има някакъв начин да Ето го и моето допитване. Някой да знае как се минава първия Boss. Става въпрос за големия динозавър. Дали има някакъв начин да го забия в големите шипове отстрани или те са само за декорация и как да избягвам атакито му когато напълня втория метър ??? Стреляш го докато не се запълни anger meter-а.После го изчакваш да се затича към теб, натискаш shift за bullet time, отскачаш настани и по време на time-a се появяват два кръга, които, когато станат червени, стреляш.И така няколко пъти докато не умре то T-Rex... Аз зациклих на нивото с цар Мидас (дано не съм го бъгнал).Намирам се в такова положение, че вратата зад Мидас и тази отдясно са отворени.Събрал съм 2 lead bara, но не ми дава да ги сложа на ония празни места на първия ред на статуята на Мидас.И ся кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Стреляш го докато не се запълни anger meter-а.После го изчакваш да се затича към теб, натискаш shift за bullet time, отскачаш настани и по време на time-a се появяват два кръга, които, когато станат червени, стреляш.И така няколко пъти докато не умре то T-Rex...Аз зациклих на нивото с цар Мидас (дано не съм го бъгнал).Намирам се в такова положение, че вратата зад Мидас и тази отдясно са отворени.Събрал съм 2 lead bara, но не ми дава да ги сложа на ония празни места на първия ред на статуята на Мидас.И ся кво? Изчакай малко, аз също съм там, но за сега имам само 1 lead bar, който не ми разрешава и на мен да го сложа никъде. На път съм за втория (точно сега се звера в залата с огньовете дето има едно симпатично крокодилче дето дебне долу в тъмната вода . Обаче leаd bars сa общо 3 за събиране. Може би първо трябва да се съберат всичките и тогава ще стане работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Изчакай малко, аз също съм там, но за сега имам само 1 lead bar, който не ми разрешава и на мен да го сложа никъде. На път съм за втория (точно сега се звера в залата с огньовете дето има едно симпатично крокодилче дето дебне долу в тъмната вода . Обаче leаd bars сa общо 3 за събиране. Може би първо трябва да се съберат всичките и тогава ще стане работата. Аз се оправих.След като събереш 3те ги поставяш 1 по 1 в лявата ръка на статуята и те от каменни стават златни и после ги слагаш на ония 3те празни места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз се оправих.След като събереш 3те ги поставяш 1 по 1 в лявата ръка на статуята и те от каменни стават златни и после ги слагаш на ония 3те празни места. А взе ли ей това нещо (снимка по-надолу)? Там дето дърпаш една ръчка в подножието на една каменна цилиндрична колона с каквито е пълно в залата с огньовете, колоната става още по-висока и реликвата се появява, обаче е за време че лоста после сам се изключва след няколко секунди, скалата се прибира и нещото изчезва. Как се качваш толкова бързо за да вземеш артефакта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Надявам се тази част да не е като Legend, която дръпнах за 6 часа и половина ( Ек :] ) и я врътнах за 6 xD. Сега свалям, надявам се да не остана разочарован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз кво да правя тук че сигурно 3-4 часа се върта и незнам кво да направя http://www.picvalley.net/v.php?p=u/18/4372_749.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 А взе ли ей това нещо (снимка по-надолу)? Там дето дърпаш една ръчка в подножието на една каменна цилиндрична колона с каквито е пълно в залата с огньовете, колоната става още по-висока и реликвата се появява, обаче е за време че лоста после сам се изключва след няколко секунди, скалата се прибира и нещото изчезва. Как се качваш толкова бързо за да вземеш артефакта? Този артефакт не е задължителен, но се взима по следния начин.След като дръпнеш ръчката скачаш във водата, потапяш се и плуваш към десния бряг.Качваш се и след това без да губиш време (дори и огънят да те изгаря скачаш на 1вия кръг с огън по средата, след това на колоната вдясно (високата), от там се прехвърляш на 2рия кръг с огън, от него на втората висока колона.Като увиснеш на колоната, помпиш "Е" и наляво докато не отидеш на края на колоната (правиш почти цял оборот).После се катериш нагоре до върха на 2рата голяма колона, скачаш на отсрещната - 3тата висока колона и там малко наляво е предмета.На мен няколко пъти ми се бъгна играта, защото явно малко съм се забавил и като взема този артефакт дава кратко филмче и точно там ми зацепваше... така че не се отчайвай и пробвай няколко пъти.При мен стана от 3тия.Важното е да не губиш никакво излишно време! Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз кво да правя тук че сигурно 3-4 часа се върта и незнам кво да направя http://www.picvalley.net/v.php?p=u/18/4372_749.JPG До колкото виждам си успял да стигнеш и да запалиш кристалите, но не трябва всички. 2 са комбинациите. Първата може да видиш като застанеш пред статуята със светещите кристали и завиеш наляво. Стигаш до коридор "уж" без изход. Там пак има същата статуя, но кристалите ги няма. Има само два (не могат да се запалят). Връщаш се обратно и палиш само тези двата и от там нататък опитай да се справиш и да продължиш с 2-та комбинация, принципът е същия. Ако не успееш ще пиша пак. Нали знаеш, че се гасят кристалите като настъпиш квадратната плочка пред статуята със "светещите" кристали. Този артефакт не е задължителен, но се взема Добре де това не е ли нещо като Scion of Qualopec? Дори и да не е задължителен ми е интересно как се взима. Въпросът е как да се стигне до там за толкова кратко време тъй като както казах има ограничение само няколко секунди и трябва да има някакъв пряк път. А и кака Лара мисля че би му се зарадвала и а да получи(отключи) някой бонус П.С.: Ако някой има затруднения нека да качи някъде скрийншот ако мога да помогна (не че съм минал кой знае колко няма и 40% ама имам чувството, че играя от миналата година, забравям се в тия пейзажи и красоти) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 tracker мерси много .. ...... ся с тия врати Poseidon atlas и другата стана много замесена раотата :П Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 tracker мерси много .. ...... ся с тия врати Poseidon atlas и другата стана много замесена раотата :П С тия врати направо си е еб*** мам*** с извинение, бая игра и зацикляне може да падне там , но пък за сметка на това е много интересно. Ако имаш дертове - знаеш рецептата, слагаш някъде шотчето и ако мога да хелпвам. Колкото повече вървиш нататък все по-интересно и завъртяно става. Вратът ми се изви да се оглеждам къде да рипна за какво да се хвана къде стрелна, то и зверовете стават една напаст . Има едни симпатични горилки по-нататък ама ще гио видиш. Всичко с времето си. Ако не те отгажат сега толкова много врати на едно място че мани ами си и на високо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Как да отворя вратата за 3-тият lead bar, защото ръчката е високо и не я достигам? edit: Намерих си го пътят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Как да отворя вратата за 3-тият lead bar, защото ръчката е високо и не я достигам? Рипаш там до чешмичката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ок, дойде време и аз да питам. 2-рите босове, става дума за ония статуи на конете, които ме гонят и могат да ме превърнат в камък. Ъъ... Пробвах тактиката с динозавъра, ама не стана, предполагам друго... сега се сетих че има вода, ще видя дал итези лъчи дето могат да те превърнат в камък не се отразяват от водата. Междувременно ако някой го е минал да каже :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Ок, дойде време и аз да питам. 2-рите босове, става дума за ония статуи на конете, които ме гонят и могат да ме превърнат в камък. Ъъ... Пробвах тактиката с динозавъра, ама не стана, предполагам друго... сега се сетих че има вода, ще видя дал итези лъчи дето могат да те превърнат в камък не се отразяват от водата. Междувременно ако някой го е минал да каже :]. Аз също съм там и се настройвам психически за битката. Ще ти цитирам едно 1-2 мнение, на хора които са ги минали. "Значи в началото идеята е да им избиеш щитовете...стреляш ги докат се ядосат избягваш им вкаменяващия взор и чакаш да се засилят -тогава им правиш dogde + headshot както при тиранозавъра и те се замайват за момент и си откриват дръжките на щитовете...тогава с grapple-a им ги издърпваш и на двамата...те след това спират да се засилват и само се опитват да те вкаменят...пак ги ядосваш докат почнат да те вкаменяват и точно в този момент отиваш до един от щитовете и го насочваш към единия - така той се вкаменява сам и можеш да го счупиш с пушката много яко е направено. това е - продължаваш така докат ги счупиш и двамата" "Трябва да ги стреляш и като се ядосат и идват към теб, трябва да направиш bullet time и точно когато светне мерника да стрелнеш веднъж. Те после си прикриват главата със щита като по този начин излагат вътрешната част на щита към теб - докато се прикриват със щита, от вътре има по един пръстен и на двамата и ти трябва да им го вземеш със куката и така те после и двамата остават без щит. После като им паднат щитовете, пак стреляй по тях та да може да пуснат онова зеленото и точно когато го пускат(мисля, че те хипнотизират) взимаш щита и техния удар се връща към тях и те се замразяват - точно тогава вадиш новите пистолети(на французина дето го стъпкаха) и го пуцаш яко докато е замръзнал и той накрая се пръсва. Същото е и със другия." Тактиката е ясна...остава изпълнението Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnyb Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 kak se minava posledniq boss - imam predvid kakvo se pravi za da se ubie che ne moga da shvana kak da mu vzema krav Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipelota Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 С тия врати направо си е еб*** мам*** с извинение, бая игра и зацикляне може да падне там , но пък за сметка на това е много интересно. Аз съм стигнала до тези врати. Значи отворих ги и четирите, но после вътре има по една ръчка, дърпам я и се опитвам да влезна и не става - премазват ме Освен това нямам никакви ключове за светещите в различни цветове ключалки долу, които отварят друга врата. Скачах на всякъде и нищо не измислих. Кажете как се минава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Аз съм стигнала до тези врати. Значи отворих ги и четирите, но после вътре има по една ръчка, дърпам я и се опитвам да влезна и не става - премазват ме Освен това нямам никакви ключове за светещите в различни цветове ключалки долу, които отварят друга врата. Скачах на всякъде и нищо не измислих. Кажете как се минава? Дърпаш ръчката. скачаш и се хвашащ за решетката на вратата и пак скачаш много бързо още веднъж нагоре преди да е паднала пак решетката и Лара се хваща там отгоре където трбва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipelota Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Мерси, влезнах Сега се мъча в стаята на Атлас Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnyb Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 hi - bih iskal da popitam pak ako nqkoi e stignal posledniq boss v igrata i go e ubil - ako moze da mi kaze kak tocno stava tova - ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.