beku Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Ми това е имам едно 3в1 в нас, ама не знам дали работи изобщо, няма даже и глави, но не ми се иска да си купя глави за него и да се окаже, че не бачка нещо. Както можете да се сетите няма диск с драйвери! Отивам на сайта на НР намирам си модела свалям си драйвера, който ми дава, пускам го да се инсталира и докато се разкомпресира в темпа ПЦ-то ми се ресва, това 2-3 пъти, викам чай да го разархивирам ръчно пак същата история. Из нета не можех да намеря други драйвери освен тея от сайта на НР. Та мисълта ми е, ако някой има драйверите от ЦД-то на това принтерче да помага, ако има някаква друга идея да казва, да знам да го мятам ли в казана или да се помъча да го подкарам все пак!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Имам диск за 1315. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Благодаря на колегата alchemy!!! Темата може да бъде затворена и изтрита! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.