VooDooMaN Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 5 са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Накой да се е замислял защо ситуацията е такава? Дали българската политическа класа наистина е някакво изключение, или нещата са по-свързани? Тези хора не са марсианци. Политическата класа е "представителна извадка" на цялото българско общество. Ако там нещата са червиви, то болеста очевидно е повсеместна и е обхванала около 7 милиона жертви. Колко от вас биха отказали, ако в момента ви се предложи да заемете едно евродепутатско място? Или колко от вас са съгласни да си платят глобата за превишена скорост, вместо да бутнат банкнота в ръцете на униформения? Как очаквате да се промени нещо, след като никой в тази държава не е готов за промяна, камо ли пък да се нагърби да я извърши? Все реторични въпроси май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Накой да се е замислял защо ситуацията е такава? Дали българската политическа класа наистина е някакво изключение, или нещата са по-свързани? Тези хора не са марсианци. Политическата класа е "представителна извадка" на цялото българско общество. Ако там нещата са червиви, то болеста очевидно е повсеместна и е обхванала около 7 милиона жертви. Колко от вас биха отказали, ако в момента ви се предложи да заемете едно евродепутатско място? Или колко от вас са съгласни да си платят глобата за превишена скорост, вместо да бутнат банкнота в ръцете на униформения? Как очаквате да се промени нещо, след като никой в тази държава не е готов за промяна, камо ли пък да се нагърби да я извърши? Все реторични въпроси май... Кръстник, ако "политическата класа" е "представителна извадка", то аз съм най-великия цигулар. Много рядко стойностни и съвестни българи имат достъп до властта. 7 милиона жертви има, прав си. Обезверени, обезкуражени, разочаровани - както щете им викайте. 8000 евра заплата не са малко - верно си е. Въпроса е колко си готов да дадеш за тях - чест, достойнство, анус? Нито един от цялата пасмина не застана на страната на България като държава през всичките тия години. Тези, които се опитаха бяха брутално унищожени и дискедитирани. Те и без това бяха една шепа. Зарад бройки - забележете - бройки - допуснахме едни маскари като ДПС да са регулатор в държавата. Като курви от Централна Гара се дупят на който им изнася и си оплетоха кошницата с годините - ха ся иди ги спри. Който и както и да гласува те са винаги придърпани от политическите мастии, жадни за хегемония в нашто политическо пространство. Затова си сърбат турско кафенце и се подсмиват под мустак - защото при тях празно няма. Още през 93-та стана ясно на разумните хора, че не съществуват червени, сини, зелени, а по-късно и жълти. Всички са един дол дренки. И всички като примерни ибрикчии добавиха в актива турския вот, когато и както им изнасяше. Резултатите са налице във филма, който пуснах като линк, пуснат веднага след изборите от момците от АРЕНА на стартовата им страница. Тези избори не решават нищо, те са производна на бозата, която все повече се вкисва що се отнася до наглостта на ДПС, която боза бе збъркана преди повече от 10 години. Тия деца дето скачат тука не знаят и половината от истината. Не мога да си позволя да цитирам неща, които съм видял и чул и виждам и чувам и до днес от хора, намесени пряко в цялата управленска структура, тъй като (за радост) този форум е прекалено популярен и утре някой ще веземе да ме цитира дето не трябва. Goja - на теб ще ти кажа, че онези български царства нямат нищо общо с партиите сега. Те бяха удавени в кръв, а сега разни "организации" и "коалиции" доброволно заголват гъз заради финансови интереси и сами се надяват на к*ра. Накратко - ибрикчии. Скоро ще дойде времето, когато пак ще поискат "автономна република Кърджали", а може би и повече и тогава ще видите какъв панаир ще настане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Никой не казва че атака заслужават вот.Но кой друг ? Мутри? Комунисти и шайка мафиоти ? корумпираните фесове ? Маври ? Бая бързо отговори на въпроса защо много хора не гласуваха Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Аз пък гласувах! И то не защото съм твърд привърженик на някоя от политическите сили, а защото съм българин и съкращението "дпс" не ми се нрави. За съжаление ние излязохме не много повече от циганчетата с кебапчетата и 10-толевките в джоба след изборите (сещате се за какво говоря). Тъпото в тая история е, че много малко хора гласуваха. Било нормално на такива избори да е ниска активността, но все пак не мога да го разбера.. Като не гласувахте, оставихте "дпс" (нарочно НЯМА да я напиша с главни букви!) да заеме толкова висока позиция. Като че ли 5 века управление им е малко, та сега искат още.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 28.9% мисля е активноста,което според мен се дължи на това,че хората смятат за безмислено гласуването.Те като са си в България немогат да е оправят,като отидат в европарламента ли ще е оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.