YzyrpatoR Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 единственото ми изискване е да се взимат над 4 лева на ден и да мога да я изпълнявам след 30 юни мога да работя без почивен ден до 30 юни мога да работя само сутринта около 4 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PBPeTkO1936 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 хаха пич аз съм на 17 и пак не мога си намера работа не се надявай много да си намериш но все пак успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 хаха пич аз съм на 17 и пак не мога си намера работа не се надявай много да си намериш но все пак успех ами аз съм на 15 и си намерих. успех и на теб наборе, пробвай в някоя автомивка, или ако имат вашите приятел собственик на фирма да говорят с него. продаване на вестници също е идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YzyrpatoR Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 Добре ама къде да търся ? jobs.bg u zaplata.bg нищо не се намира освен да пробвам с обяви във вестниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Потърси в бюрото по заетостта,ама там може и да ти искат да си изкараш разни документи,тъй като нямаш 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Добре ама къде да търся ?jobs.bg u zaplata.bg нищо не се намира освен да пробвам с обяви във вестниците не бе човек. прочети ми поста. Потърси в бюрото по заетостта,ама там може и да ти искат да си изкараш разни документи,тъй като нямаш 18. там пък ако отидеш най-много да ти се изсмеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 abe "Raging Fire" ot kade si nameri rabota we 4e i az se interesyvam???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceto_pr Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 awe 4ovek po princip za da po4ne6 rabota na 15 trqbva da ima6 nqkoi poznat s firma.Mnogo trudno moje6 da si nameri6 sam iz4akai o6te 1 godina i 6te moje6 da si namer6 po lesno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 abe "Raging Fire" ot kade si nameri rabota we 4e i az se interesyvam???? В една автомивка 'we' Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Където и да те вземат почти сигурно е,че ще е нелегално.Най-добре потърси работа при някой познат/роднина.А за 4 лв. на ден си е жива експлоатация,освен ако не е много лека работата и за няколко часа на ден. Иначе евала за желанието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 edin frend (nqmashe godini) si beshe nameril rabota kato raznosvach na takiva reklamni listcheta..slagat se po poshtenskite kutii.. firmata e ima ofis nqkade v panaira.. inache e hubavo da si vzemesh edin vestnik marica..vytre ima dosta obqvi.. moje da si namerish neshto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Понеже и аз се интересувам от работа за лятото, дали може да се намери работа в Jobs.bg за непълнолетен (на 16 съм) или там всичко е само с договори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 То и на 16 може с договор, но има ограничения в типа работа и работното време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 единственото ми изискване е да се взимат над 4 лева на ден и да мога да я изпълнявам след 30 юни мога да работя без почивен ден до 30 юни мога да работя само сутринта около 4 часа Лол .. 4 лв. на ден ?!?!?!?! То само за пътни и цигари като дам и намя кяр никъф Иначе в някоя автомивка може да те земат без проблем (без договор естествено) (малко е нелегално ама няма да се плашиш ) и ще искарваш по нормални пари ... мани я тая далавера за 4 лв. не виждам слисъл да се бачка , освен ако не е нещо за 1-2 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ako iska6 moga da ti dam da mi izmiesh kolata za 4lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Трябва да имаш познати със собствен бизнес... Иначе не става работата... Аз съм на 16 и се уредих много добре... Сега подвързвам албуми за 0.50 стотинки на бройка... Нямало е ден, в който да си тръгна с по-малко от 10 лв... Един ден си тръгнах с 23 лева... Доволен съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 hah az sym na 17g i s vryzki se uredix v edin aftosalon za 300 lv i sled nqkolko dena uredih o6te 3ma pi4a taka 4e uSpex vi jelaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 hah az sym na 17g i s vryzki se uredix v edin aftosalon za 300 lv i sled nqkolko dena uredih o6te 3ma pi4a taka 4e uSpex vi jelaq uredi i men Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.