yoda7008 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Някой може ли да ми даде някакъв надежден сървар за играта (само да не е нефелина) знам че вече има тема за играта ама тя е 130 страници и да искам немога да я прочета цялата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Преди ТАЗ да се е намесил - Пробва ли бутона SEARCH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 да или нищо несъм намерил или няма нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Тъй като ТАЗ и Килеринчо се дразнят , когато някой пише за пиратски сървър в оная тема , защо не се направи 1 специално за пиратски сървъри? btw пич , как няма да намериш като е няколко теми по-надолу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Такова животно като надежден пиратски сървър няма. Казвам ти го от личен опит. Каквито и класации да гледаш няма никакъв смисъл. Колкото и банално да звучи, ако искаш качествена игра, играй в близардските сървъри. Всички, които познавам, направиха така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 http://forum.ragezone.com/f177/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 що не си питаш в темата за WoW ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 хаха - тази тема ме развесели много - аз съм като едно страшилище тука Tomahawx аз не се дразня, че хората пишат за пиратските сървъри - дразня се на факта, че дори това да ги интересува наистина много - те не четат темата - защото както самият Йода каза - тя била 130 страници, кой ще се занимава да ти я чете. Аз бях ъпдейтнал първия пост с инфо за такива пиратски сървъри, за да може като си отворят темата - и да четат, но това беше отдавна, а аз нямам идея какви са новите пирати, къде са и т.н. Никой не се наема да ми пише и да ми каже - напиши това и това, адд-ни този и този линк. Всички отварят темата, отиват на последна страница - може и да прочетат последния пост, но това е наистина рядко, натискат add reply и се започва писане. Въпросите са едни и същи и точно това мен си ме дразни, защото на всяка една от тези 113 страници - която е темата World Of WarCraft - има поне два еднакви въпроса - като едни малки клонинги са със следния смисъл: "Аwe daite me niakoi server piratski be 4i na Blizz pari niaa im dam az pak 100 stranici prostotia niaam vreme da im dam, 4i triaa da cakam i da digal lvli be" Та това е нещото, което ме влудява Tomahawx. Благодаря на всички, които се намесиха в тази темичка Psihara^^, karaman, The AnGeL, afx с неговия колоритен пост, дори SpI7_FiRe, който наказах yoda7008 - от доста време наблюдавам креативните ти мнения и теми, които пускаш, направил си ми впечатление с не дотам добрия си тон към останалите потребители. Сега наново показнаш неуважение към труда и мислите на хората, като отказваш да се поровиш и да прочетеш темата, отказваш да пишеш в нея и най-нагло отваряш нова такава. 113 страници са си много - наистина е така, но пък има и доста богата информация в тях, стига да имаш желание. Тъй като при теб се наблюдава нежелание да четеш, без значение какво - явно си зает - реших да оправя този твой проблем и да ти помогна. За нарушаване на Правилата и конкретно в нашия случай - точки 5 и 7, имаш честитка от мен - 20% + за да намериш време, да прочетеш Правилата, темите - които те интересуват и някой други неща - 10 дена Disable posting. Благодаря за вниманието. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Всички отварят темата, отиват на последна страница - може и да прочетат последния пост, но това е наистина рядко, натискат add reply и се започва писане. Или натискат репорт бутона и получаваш някъв смислен пост на лично хаха. Че даже имаше един дето ми беше пратил след това лично да ме пита къде му е поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.