Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft сървар

yoda7008

Recommended Posts

Някой може ли да ми даде някакъв надежден сървар за играта (само да не е нефелина)

знам че вече има тема за играта ама тя е 130 страници и да искам немога да я прочета цялата

Тъй като ТАЗ и Килеринчо се дразнят , когато някой пише за пиратски сървър в оная тема , защо не се направи 1 специално за пиратски сървъри?

btw пич , как няма да намериш като е няколко теми по-надолу?

Такова животно като надежден пиратски сървър няма. Казвам ти го от личен опит. Каквито и класации да гледаш няма никакъв смисъл. Колкото и банално да звучи, ако искаш качествена игра, играй в близардските сървъри. Всички, които познавам, направиха така.

хаха - тази тема ме развесели много - аз съм като едно страшилище тука ;)

Tomahawx аз не се дразня, че хората пишат за пиратските сървъри - дразня се на факта, че дори това да ги интересува наистина много - те не четат темата - защото както самият Йода каза - тя била 130 страници, кой ще се занимава да ти я чете.

Аз бях ъпдейтнал първия пост с инфо за такива пиратски сървъри, за да може като си отворят темата - и да четат, но това беше отдавна, а аз нямам идея какви са новите пирати, къде са и т.н. Никой не се наема да ми пише и да ми каже - напиши това и това, адд-ни този и този линк.

Всички отварят темата, отиват на последна страница - може и да прочетат последния пост, но това е наистина рядко, натискат add reply и се започва писане. Въпросите са едни и същи и точно това мен си ме дразни, защото на всяка една от тези 113 страници - която е темата World Of WarCraft - има поне два еднакви въпроса - като едни малки клонинги са със следния смисъл:

"Аwe daite me niakoi server piratski be 4i na Blizz pari niaa im dam az pak 100 stranici prostotia niaam vreme da im dam, 4i triaa da cakam i da digal lvli be"

Та това е нещото, което ме влудява Tomahawx. Благодаря на всички, които се намесиха в тази темичка ;) Psihara^^, karaman, The AnGeL, afx с неговия колоритен пост, дори SpI7_FiRe, който наказах ;)

yoda7008 - от доста време наблюдавам креативните ти мнения и теми, които пускаш, направил си ми впечатление с не дотам добрия си тон към останалите потребители. Сега наново показнаш неуважение към труда и мислите на хората, като отказваш да се поровиш и да прочетеш темата, отказваш да пишеш в нея и най-нагло отваряш нова такава. 113 страници са си много - наистина е така, но пък има и доста богата информация в тях, стига да имаш желание.

Тъй като при теб се наблюдава нежелание да четеш, без значение какво - явно си зает - реших да оправя този твой проблем и да ти помогна.

За нарушаване на Правилата и конкретно в нашия случай - точки 5 и 7, имаш честитка от мен - 20% + за да намериш време, да прочетеш Правилата, темите - които те интересуват и някой други неща - 10 дена Disable posting.

Благодаря за вниманието.

Останете със здраве!

Всички отварят темата, отиват на последна страница - може и да прочетат последния пост, но това е наистина рядко, натискат add reply и се започва писане.

Или натискат репорт бутона и получаваш някъв смислен пост на лично хаха. Че даже имаше един дето ми беше пратил след това лично да ме пита къде му е поста :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...