TQ_ Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 em normalno e bre - tiq 70 wata ne sa samo za cpu-to, tva cpu trqbva da gylta okolo 20 wata na full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 V 7-mi klas imah domashna po fizika: Izchislete kolko pari davate za tok za edi koi si ured. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted January 9, 2004 Share Posted January 9, 2004 Значи и аз съм замервал със елекромер към който е включен компютъра,кабелния модем,монитора и тонколонките и за 8 часа средния разход беше 130 Watts .AMD 1100/15 Inch Mon/250 Wt case/.По мои груби изчисления защото и аз не изключвам pc to на месец идва към 11-12 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 vishte tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Ето тук има подробно изследване на консумацята на 4 различни РС-та. Пък и не го мисли толкова, колкото и да черпи РС-то то си работи като печка.... Mmmm tva na toq sait kak go razbrah samo. Vqrno 4e ezika e na bratu6kite ama hi4 ne go 4atkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 На мен Aida32 ми казва мощността на процесора в idle и 100% лоуд Не гледайте всички тези сравнителни замервания ако искате да видите точно, истината е електромер или ватметър или ~ амперметър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Ami TARIKATKO ako beshe obiasnil po-podrobno koe, kakvo, zashto i kak, niamashe da poluchish takyv otgovor ot men Moga samo da ti dam edin primer.Router-a koito polzvam e sys 200W zahranvane P1 166/128Mb EDO/170Mb HDD/512 CGA/CD/FDD mi uvelichi smetkata za tok sys 11 leva.Raboti 24h 30-31 dena. Bez monitor e i niama nishto drugo vkliucheno po nego. Sega sym slojil din malyk " B/W kontrolen monitor no se okaza, che sys nego razlikata na kraia na meseca e ponosima zashtoto sumata se uvelichi sys 3 Leva poneje ne go dyrja vkliuchen postoianno. Shte popitash kak sym razbral che e tochno tolkova.Ami prosto sa na otdelen elektromer Za tarifite Ne misli, che ako minesh na dostypna+ "az sym sys takava" shte vidish trafik ot 30k , no pyk polojenieto sys download-a shte ti se oblekchi v pyti "za WAREZ-A".Pri tazi tarifa edin film se svalia za 7-8 chasa. Az vyv momenta svaliam film i skorostta e 17k pri polojenie, che na modema sym samo AZ skapi batko32 - ami samo ne prochetosh tozi tvoj elektromer na kakva tarifa e Bitov or Promishlen ?? a kato si pochnal za elektromera kaji neshto i za vodomera A kato pochnesh za vodomera moje i da kajesh i za toplomera aide pak moje da se vidim nqkoj den i da izmerim gradusa na rakiyata s spirtomera Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 skapi batko32 - ami samo ne prochetosh tozi tvoj elektromer na kakva tarifa e Bitov or Promishlen ?? a kato si pochnal za elektromera kaji neshto i za vodomera A kato pochnesh za vodomera moje i da kajesh i za toplomera aide pak moje da se vidim nqkoj den i da izmerim gradusa na rakiyata s spirtomera Xe xe xeeee.Abe vie sys nassko samo za rakii i spirtomeri da vi tyrsi chovek Ne sym go otchital na elektromera na Flavia vse pak Syvsem seroizno sega. Razhoda naistina e tolkova.Sega probvam da pusna sleep na HDD i da vidia shte ima li razlika.Ama....mislia , che niama da ima koi-znae kakva A pyk dali shte se dade 1lev poveche ili po-malko......na 35-40leva vse e taia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.