kAYsh Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Taq igri4ka nqkoi igral li q?Izglejda qka!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Taq igri4ka nqkoi igral li q?Izglejda qka!! Пич не се залъгваи, не ми трябваха повече от 20тина мин. за да разбера че за нищо не става. Само горе-долу откъм графика го докарва. Класиката Готик си остава най-добрия вариант за сингъл РПГ за момента По добре провай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 По добре провай. Най-добре пробвай наистина. Навсякъде където съм чел я хвалят, че е добра, но има някои бъгове и недомислици. Ако играеш ползвай задължително 1.3 пача и като излезе по-нов - него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Като я пуснах изобщо не ми хареса, но поиграх малко и ми се промени мнението. Игричката не е никак лоша, много ми напомня на готик Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Сякаш си нямах друга работа днес та и това инсталирах... Играта изглежда интересна и е сравнително красива. Може да се свали от ТУК и от ТУК. Препоръчвам линка от Арена с ъпдейт до 1.5, понеже съм го пуснал и работи без проблеми. Официален сайт - ТУК 8-мата игра дето знам че нямам време да играя и въпреки това инсталирам - пусто любопитство... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Интерфейса е под всякаква критика. Бях я свалил още като излезе... Една от многото игри напоследък, която я играя по-малко време, отколкото я свалям... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.