Светлия Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Липсва ми една тема за играта/спорта наречен покер. Въпросът за вредата или ползата, има връзка главно с употребата или злоупотребата му. Както и почти всичко де. Аз самия от няколко месеца поиграйвам, къде повече /3-4 часа/, къде по-малко, и въпреки нервите които вкарвам периодично - съм на мнение, че има какво да научи човек играейки покер. Ще е интересно, който има наблюдения да сподели стратегии или съвети някакви - особено ако е играл повече. Или пък мнение дали е нещо което трябва да се избягва на всяка цена, или пък е нещо забавно. Отделно знам, че маса прогеймъри се занимават и с пропокер, което също е интересен факт, повече ги бива ли, или просто са по-пристрастени по някаква причина ? П.П. Чудех се дали е за "Игри" или за "Спорт", но пък винаги може да се премести. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Колеги, я споделете, освен в Риц, другаде където има кеш гейм покер маси, който не са електронни...в будата май бяха електронни...и с какви блиндове и лимити са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.