Shiro Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Знам, че конвертирането е почти абсурдно, знам, че алгоритъм за mp3 to mid е супер сложно да се напише, знам че след конвертирането почти не можеш да си познаеш песента. Също така знам, че имаше такава тема, но не можах да я намеря. Трябват ми само имена на програми за конвертиране на mp3-ойки в мидита. Или wav в мидита. То от mp3 в wav не е сложно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
churchil Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ето една програма ама не съм я пробвал! и не знам дали ще ти свърши работа LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ami trjabva ti samo v google da napishesh 'wav2mid' ili 'wave2midi' i vednaga shte poluchish link i link. Razbira se te naj-verojatno shte badat za plateni utility-ta, no nali tarsish samo imena na programi - ot tam natatak lesno mojesh da si gi namerish cracknati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Ето една програма ама не съм я пробвал! и не знам дали ще ти свърши работа LINK <{POST_SNAPBACK}> Абе или ПЦ-то дето съм на него не е в ред или тая програма, всичко си права както трябва, програмата прави mp3-то или wav-a на миди save-вам си midi-то но когато го стартирам не излиза никъкъв звук, някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Абе или ПЦ-то дето съм на него не е в ред или тая програма, всичко си права както трябва, програмата прави mp3-то или wav-a на миди save-вам си midi-то но когато го стартирам не излиза никъкъв звук, някакви идеи? S kakav razmer e midi-to - da ne e prosto prazno i zatova da ne sviri. Shte vzema da ja izteglja tazi programka da ja testvam kak gi preobrazuva i da vidja vsichko li pravish kakto trjabva. Edit: Пробвах програмката от линка дето го бяха дали (от моите линкове - не) - работи си съвсем коректно и запазва мидито както трябва. Друг е въпросът, че на полифоничен звук дава резултат, който е на километри от това, което ти желаеш (и на светлинни години от това дето го искам аз ), но самата технология е такава - няма как да разграничи различните тембри, самите честоти - да, но тембрите дето са на една и съща честота....хармониците към тях и т.н. Поне до 10 години не виждам да измислят нещо свястно . А за мидито дето не ти свирило, ако проблемът ти не е някъде из комютъра и windowsa...да не си мърдал онези плъзгачи горе вдясно, щото ако си дал на някои крайни положения като нищо може да запише само тишина. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Един приятел си прави с MusicMatch мидита за телефона, от мп3-ки и казва, че ставало перфектно, но не съм го пробвал, скоро ще го направя. Освен това в диска към Нокиа-та на баща му имало всякакви много хубави конвертори, трябва да го питам какви са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Абе или ПЦ-то дето съм на него не е в ред или тая програма, всичко си права както трябва, програмата прави mp3-то или wav-a на миди save-вам си midi-то но когато го стартирам не излиза никъкъв звук, някакви идеи? <{POST_SNAPBACK}> Ти пак поне го сейвваш, а аз и това не мога да направя, защото бутон4ето с дискетката долу не свети-т.е. не мога да го сейввна! Някакви идеи как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Mojete li da mi kajete programa s koiqto mp3 ili wav da gi convertvam v amr ili mid.Celta mi e da si gi vkaram v telefona i da si gi slusham kato mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 nqkoi da znae programa ot wav,mp3->.amr Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 nqkoi da znae programa ot wav,mp3->.amr <{POST_SNAPBACK}> Mobile Phone Manager за Siemens... Има я в сайта на Siemens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.