Jump to content
BulForum.com

[merged] Oт .wav, .mp3 към формати за GSM

CMexyBka

Recommended Posts

Знам, че конвертирането е почти абсурдно, знам, че алгоритъм за mp3 to mid е супер сложно да се напише, знам че след конвертирането почти не можеш да си познаеш песента. Също така знам, че имаше такава тема, но не можах да я намеря. Трябват ми само имена на програми за конвертиране на mp3-ойки в мидита. Или wav в мидита. То от mp3 в wav не е сложно ...

Ето една програма ама не съм я пробвал! и не знам дали ще ти свърши работа LINK

Абе или ПЦ-то дето съм на него не е в ред или тая програма, всичко си права както трябва, програмата прави mp3-то или wav-a на миди save-вам си midi-то но когато го стартирам не излиза никъкъв звук, някакви идеи?

Абе или ПЦ-то дето съм на него не е в ред или тая програма, всичко си права както трябва, програмата прави mp3-то или wav-a на миди save-вам си midi-то но когато го стартирам не излиза никъкъв звук, някакви идеи?

S kakav razmer e midi-to - da ne e prosto prazno i zatova da ne sviri.

Shte vzema da ja izteglja tazi programka da ja testvam kak gi preobrazuva i da vidja vsichko li pravish kakto trjabva.

Edit: Пробвах програмката от линка дето го бяха дали (от моите линкове - не) - работи си съвсем коректно и запазва мидито както трябва. Друг е въпросът, че на полифоничен звук дава резултат, който е на километри от това, което ти желаеш (и на светлинни години от това дето го искам аз :D ), но самата технология е такава - няма как да разграничи различните тембри, самите честоти - да, но тембрите дето са на една и съща честота....хармониците към тях и т.н. Поне до 10 години не виждам да измислят нещо свястно :wacko: . А за мидито дето не ти свирило, ако проблемът ти не е някъде из комютъра и windowsa...да не си мърдал онези плъзгачи горе вдясно, щото ако си дал на някои крайни положения като нищо може да запише само тишина. :ph34r:

Един приятел си прави с MusicMatch мидита за телефона, от мп3-ки и казва, че ставало перфектно, но не съм го пробвал, скоро ще го направя. Освен това в диска към Нокиа-та на баща му имало всякакви много хубави конвертори, трябва да го питам какви са.

• 4 months later...

Ти пак поне го сейвваш, а аз и това не мога да направя, защото бутон4ето с дискетката долу не свети-т.е. не мога да го сейввна! Някакви идеи как да го оправя? :confused

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...