Jump to content
BulForum.com

[merged] Oт .wav, .mp3 към формати за GSM

CMexyBka

Recommended Posts

може би имаш предвид Ringtone Converter - не съм чувал добри отзиви за нея.

но конвертор wav->midi :wacko: ???? изобщо не съм чувал за токава животно, понеже става дума за съвсем различни неща, обратното обаче е възможно.

може би имаш предвид  Ringtone Converter - не съм чувал добри отзиви за нея.

но конвертор wav->midi  :wacko:  ???? изобщо не съм чувал за токава животно, понеже става дума за съвсем различни неща, обратното обаче е възможно.

Чети по-внимателно! :angry: Говоря за буквени означения, къде видя да пише wav? & Да, май за "Ringtone Converter" става дума.

• 2 weeks later...

Triabva mi converter ot wav, mp3 v midi!

Ae niakoi ako znae takava bezplatna ili s crack da mi kaje plzz

P.S. Namerih dosta: "mobile music polyphonic", "midi converter"..., no vsichki sa shareware i zapisvat 15 sec. ot wav-a (mp3-to) :(, a crack za tiah taka i ne namerih :cry

Mdaa .. zanimavah se po edno vreme s takiva rabo - za GSM ti trqa perdpolagam, a ? I naish li kvo shti kaja: che VSE OSHTE NQMA DOBYR MP3 TO MID CONVERTOR. Sled tva mid failovete na nishto ne prilichat. I az mnoo tyrsih takava programa freeware i nakraq si namerih ama za linux. Btw v tiq 15 sec deto gi imash spokoino mojesh da precenish, che e po-dobre da si svalish samiqt .mid fail, zashtoto convertiraniqt e lom! Ima mnogo pesni na .mid failove iz neta, samo se raztyrsi malko.

Triabva mi converter ot wav, mp3 v midi!

Ae niakoi ako znae takava bezplatna ili s crack da mi kaje plzz

P.S. Namerih dosta: "mobile music polyphonic", "midi converter"..., no vsichki sa shareware i zapisvat 15 sec. ot wav-a (mp3-to) :(, a crack za tiah taka i ne namerih :cry

Pich,programata shte se nameri,no ti trqbva i elementarna notna gramotnost,zashtoto preobrazuvaltelqt wav,mp3-->midi ti vadi samo edin kanal i ako vidish petoliniqta kakvi noti ti vadi(ako izobshto vidish petoliniqta,zaradi hilqdite noti :woot ) shti se zavie svqt.Obshto vzeto nqma hubava programa za celta a i nqma kak da ima wav i midi sa korenno razlichni formati i nqma kak da se sravnqvat ili preobrazuvat edin v drug.

Mobile Music Polyphonic е програмата за целта.

Преди 2-3 дена пробвах да конвертирам, но резултатите са много незадоволителни. Исках да направя мидита на български песни, ако искаш други има колкото си щеш в нета.

10x all

tHiNkeR, biolander: sia sha gi probvam

Shiro: Da za GSM mi triabva; a za tova che ima mnogo iz net-a nameri mi ti resident evil main theme by marilyn manson na midi :woot

matrix84: az notnata gramotnost si ia imam ama problema e che pri convert-a ne moga da izbiram instrument za izpulnenieta na midi-to --> izkarva go samo na piano i zatova kakto kazaha drugite rezultatite sa nezadovolitelni; oshte neshto midi ne vadi samo edin kanal, ili po-tochno zavisi ot midi-to, nali zatova GSM-ite s polyphonic melodies prosvirvat midi: zashtoto puskat niakolko kanala na vednuj :P

oshte neshto midi ne vadi samo edin kanal

май не разбра точно кво ти казаха - не че миди формата не може да има повече канали, а конвертора от wav или mp3 не може да извади повече канали, просто той няма как да разграничи отделните инструменти за да ти ги извади на отделни канали. това е като да конвертираш растерна картинка във векторна, но още по-друдно.

разберете го вече и се примирете бе, не може да получите задоволителни резултати !

може би може да стане, ако вземеш един wav и извадиш от него на отделни wav-чета всеки инструмент и после по отделно ги конвертираш ама ти ако имаш знанията и възможностите да го направиш това, тогава ще можеш да си напишеш миди-то по слух на нотен лист и няма да ти е нужен конвертор :P

Kicko,da ne sme kolegi muzikanti we :woot

не, нищо подобно, аз съм музикален инвалид който не прави разлика между звука на SBLive 5.1! и този на вградена на дъното звукова карта :woot

ма така ми е добре де, не се оплаквам - докато "разбирачите" чуват разни шумове и изкривявания в звука на евтините карти, аз не ги забелязвам и съответно те не ми пречат да се насладя на музиката :punk

• 3 weeks later...

Аве,пичове,чувал съм за няква програмка дето обръщала mp3-ки в полифонични мелодии.Някой знае ли как се казва програмата и откъде мога да си я дръпна? :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...