Ghetto_Freak Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Та запитването ми е каде се продава в Пловдив зелена бира ( Шотланска мисля ,че беше ) . Та търся такава звелена на цвят бира . Ако има някаде в Пловдив или в околоята да се продава , ще съм Ви много благодарен да ми кажете . Моля без излишни спамове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Ако в заведение има такава бира, то това трябва да е ВОЙВОДИТЕ - на кръстовището м'у Гладстон и Шилер. Там имаше над 50 вида бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 отиди и в метро,като бачках там имаше един колега бираджия вземаше няква специална,може и да е тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
goja Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Със сигурност в метро няма , аз като любител на бирата и метро гарантирам на 100% - там такава бира няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Та запитването ми е каде се продава в Пловдив зелена бира ( Шотланска мисля ,че беше ) . Та търся такава звелена на цвят бира . Ако има някаде в Пловдив или в околоята да се продава , ще съм Ви много благодарен да ми кажете . Моля без излишни спамове . Съмнява ме но може да има в Розенхоф. Има доста видове бира но бирарията е белгийска и ме съмнява да я има тази. Но аз бих я опитал с удоволствие "beer fan" Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Няма в Розенохоф. Плюс това точно там има много малко видове бира , което е много жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 А защо ли си мисля, че понятието "зелена бира" няма нищо общо с цвета и? И въобще ме съмнява да намерите някъде по магазините такава бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 И да и не май е отговора... Краткия преглед, който направих показва следното: Т.нар. зелена бира се свързва с Ирландски празник ТУК, даже някакъв унивеситет го празнува редовно ТУК. В крайна сметка виждам че т.нар "зелена бира" не е нищо друго освен нормална бира, оцветена в зелено. Рецепти за зелена бира: ТУК и ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 16, 2007 Author Share Posted May 16, 2007 Ами аз сам няма да мога да си е направя , но благодаря за рецептите де . В Росенхоф няма . Там се продава само Белгийска бира . Имам познат барман . А иначе намерите ли каде се продава кажете моля . Иначе аз от празника им се сетих за тази бира . Свети Патрик и ми хареса вида и и викам да питам дали знае някой каде се продава това нещо . Пък ако някой от тук хората е любител на бирата може да се почерпим с такава бира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Купи си боя за яйца и я сипи в каменица, загорка, не е трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 16, 2007 Author Share Posted July 16, 2007 Епа ти се изказа ... Стига с простотия .!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 ahahahah тва с боята за яйца трябва да се види. а относно темата: 60% съм сигурна че ткава бира в Пловдив няма.София да ама не и тук виж потърси в интернет може да излезе нещо успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 що се смеете боято за яйца е безвредна мисля че ще е напълно възможно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galina Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 щом казваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Боя за сладки ще свърши чудесна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziggie Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 До колкото можах да науча зелена бира НЕ се продава никъде освен на някои места в Ирландия така че шанса ти да намериш точно в Пловдив е има няма около 0%. Също така до колкото разбрах дори в самата Ирландия си я правят със сладкарска боя но препоръчват да се използва по- светла бира и да не се прекалява с боята която в големи количества оцветява зъбите. Моят съвет е да си купиш боя за яйца на която е обозначено "подходяща за сладки", препоръчвам да е течна за да можеш да сложиш само няколко капки. А препоръката ми за самта бира е "Загорка Gold" понеже според мен тя е най- светлата на цвчт бира за която се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.