peja Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Този доставчик сме го изпуснали. Чувам само хубави неща, но за съжеление нямат покритие в моя квартал. Има ли абонати на кабелната както и на интернета да си кажат мнението? http://www.cabletel.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 допреди 2 месеца им бях абонат на кабелната, но и те се оляха с месечните такси (мисля, че 2 пъти ги вдигнаха в рамките на 2-3 месеца) и минах на булсат. като качество също не бяха добре и това отчасти ме подтикна да ги сменя. някой канали бяха с много тих звук, увеличавах почти до средата звука на телевизора, за да се чува. за нета нищо не мога да кажа, но наскоро увеличиха скоростите и офертите им са доста примамливи, но ако е като кабелната им Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Аз мога да кажа само лоши неща. В края на февруари, след 3 години зарязах Евроком и понеже съм свикнал да плащам на едно място кабелна и интернет, на 01.03 минах към Кейбълтел. Освен това имам добре разгърната домашна кабелна мрежа във всяка стая Интеренет, такъв какъвто го разбирам имах първите две седмици. След това започнаха мъките. Следобед от 14.00 до късно вечерта скоростта е в пъти по ниска от тази по договор - 512 kbs. В края на април се обадих на телефоните, които са ми посочени в договора. Съпорт няма, препращаха ме 3 пъти на различни телефони. Накрая говорих с една жена, която се отнесе доста добре с мен и ми каза, че проблема в машината, която може да поеме макс. 500 абоната, а в момента те имат 850, които продължават да се увеличават /говорим за Тракия/. Каза че работят по въпроса и че чакат нова машина от София. Новата машина обаче още я няма и мъката продължава. Така че аз мисля, че бях дотук с Кайбълтел. В края на този месец ще си прекъсна договора, ще си платя неустойката и засега нямам идея на кой доставчик да мина Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGF Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 visio e nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 CableTel - нито телефона им е телефон, нито кабелната хубава, пък интернета..... ужас! Кабелната на телевизии е добре - има си диеми, дискавъри и другите - абе нормално - ама качеството е по-лошо и наи-лошото е , че много често се губи по някои канал или се разваля сигнала... Телефонът - все едно говоря от на баба ми телефона от другия край на света - супер заглушен Интернета - скоростта е малко по-малка от на ЕК(18лв) но е непостоянен - имам чувството, че е на час пик - през деня абсурд да си отвориш пощата в абв! Първите 1-2 седмици беша страшно бавен, но поне го имаше. Тази седмица тъкмо взех да му свиквам на бавния интернет и той взе, че прекъсна за по 1-2 часа на ден. А вчера цял ден от 16:00 до днес - 14:00! 3 в 1 - страхотия голяма - съпорт няма също - бащата вчера им звъня - ама седя на телефона поне 10 минути... Препоръчвам на всеки който мисли да се пуска на CableTel да не го прави! Нека пита и други хора, но наистина е пълен боклук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 и аз да си кажа мнениете КабълТел изобщо ги няма , сега съм на тях , но за щастие само на кабелната, на нета съм си на Евроком(ГГбит) които взеха че се оправиха та съм доволен засега, а ако и нета им е като кабелната на КабълТел нямам думи , няколко пъти ми звъняха на тела да ме питат дали искам да мина към 3 в 1 , но твърдо НЕ, даже и от БТК ми звъняха да ме питат за ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Абе някой знае ли дали тия лешпери ограничават по физически адрес? Щото снощи си зимам компа от ремонт, ръгам жицата в ланката, ама дава винаги "limited or no connectivity". Даже са 2 ланките на компа, и на 2те така. А пък на лаптопа си имаше нет, и ся също си има. ПС: Сам си отговорих на въпроса, можете да закриете форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.