Jump to content
BulForum.com

Да ми препоръчате добри ужаси

Recommended Posts

Да де - точно за добрия тон през цялото време ти говореше и Never_mind... Много се радвам, че се сети най-накрая за него. Добрия тон изисква като изказваш собственото си мнение за филм (или каквото и да е) да започнеш със "Според мен..." или "На мен лично не ми хареса....", а не да налагаш на Света мнението си в стил съдията Дред- "АЗ КАЗАХ и значи ТАКА Е!" и после да се учудваш защо някой се е засегнал. А за обиди не ми говори - просто си прочети постовете отначало... Както казват - "Каквото повикало - такова почукало" - и обратното бих добавил аз специално за хора, които имат проблем със словореда...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Явно си специялист в дисциплината '100 поста спринт' нещо като Never_mind дето пише оп 300 удми в мниута. Сега мога да пусна поредния хаплив отговор но, викам да спрем. Нямам мерак нещо да се препирам до следващата коледа. Току виж излязьл още един 'шедьовьр' на японския психотрилър и тогава... не мерси.

Повиквай си други да ти почукват и обратно, за мен има по-смислени теми за обсъждане от тази поредната, превърната в междуличностна кавга. Айде със здраве...

"Искам да ми намериш ужаси ама да не са само кървища ами да те държат в напрежение......" и такива подобни работи.

"13-th Spirit" :evil - ne e suvsem now, no ako ne go e gledala :punk

• 1 year later...

Grudge,Saw(не точно хорър,по скоро трилър но несъмнено много добър),Tale of two sisters,Texas chainsaw massacre(малоумно тинейджирско хорърче но на много хора им харeсва)

И в темата за игрите и тук ще ти предложа прочети преди да пишеш!!! :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

ne mu se karai tva mu e 1-q post !!

i vse pak pro4eti pravilat ;)

za drugia put da znaesh

Qk hooror ? hmmmm na men mi haresvat final destenation [sory ako ne go na@isah pravilno] i "the ring" a ako iskash anime s elementi na horror "lady death"

ne e za teb prosto se obarkah :)

ne mu se karai tva mu e 1-q post !!

i vse pak pro4eti pravilat  ;)

za drugia put da znaesh

Qk hooror ? hmmmm na men mi haresvat final destenation [sory ako ne go napisah pravilno] i "the ring" a ako iskash anime s elementi na horror "lady death"

За мен ли се отнася това със игри ,филми :confused А ами как да не му се карам като в игрите направи почти същата тема :angry1

ЕДИТ:гледай Spawn,Resident evil i Resident evil:apocalypse :)

Ми хорър хубав скоро не сам гледал.

Но Final Destination и 2-те части, They също не е лошо, и Cube и 3-те части както казаха :D

Аз ти препоръчвам тези:

Darkness falls,Dog Soldiers,SAW,The Grudge и ако се сетя за някое друго филмче ще допълня.

^WickeD^ ти този филм ли имаше в предвид Darkness falls :confused

Аз ти препоръчвам тези:

Darkness falls,Dog Soldiers,SAW,The Grudge и ако се сетя за някое друго филмче ще допълня.

хахах не написал е това Тук:).

Само един едит: Saw не е Horror а по скоро Thriller:P

Аз ти препоръчвам тези:

Ne samo Darkness-stava duma za edno edna kashta postroena kato hram i ideata e da se nameriat 7 deca i da i prerejat graklianite...poveche niama da razpraviam da vi e interesno... :allien :sayjin

Ne samo Darkness-stava duma za edno edna kashta postroena kato hram i ideata e da se nameriat 7 deca i da i prerejat graklianite...poveche niama da razpraviam da vi e interesno... :allien  :sayjin

Аха ясно мислех си да не си се объркал.А т`ва филмче,за което пишеш яко ли е?Че така като чета за какво става ъпрос ми се струва интересен.Коя година е филма?

само още един Edit относно поста на Воro:не съм написал,че SAW е Horror.Пича иска филми,който да го държат в напрежение,а SAW е един от тези филми.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...