INCINERATOR Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Имам проблем с хард диска. Уиндоусът нещо не го намира както тряабва. Намира го като dynamic drive. Това се получи след преинсталация на уиндоуса. Ето една снимка да се види за какво става дума. Някакви предложения как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGF Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 pi4 ako iti e samo tva harda -40GB i tam ti q cqlata informaciq lo6o no ako ima6 D:\ ili E:\ to gava prosto mu dai Format i nov Windows P.S. uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Забравих да спомена, че уиндоусът не намира втория хард диск - демек този на който е важната информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 А динамичен ли е бил втория? Преди в каква конфигурация са били дисковете, RAID? Колко и какви дялове си имал на двата харда, с какво си ги цепил? Проблеми имал ли си с тях, драйвери за дисковете ползвал ли си? Както се казваше в един друг форум, боба е скъп и не ми се разпилява ей така . Ако дискът е бил Basic и му е наред партишън таблицата, няма логика сега изведнъж да го намира като динамичен. освен ако не си ..... и т.н. незнайно какво правил, което не знаем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Не, нищо не съм им правил. Нито съм ги разделял, нито нищо. Допреди да преинсталирам си работеше всичко наред, след като минах от professional на home се прецака работата. Не, преди не е бил dynamic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGF Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 pi4 mnogo e prosto prosto format C:\ nov windows i si gotov si4ko trqbva da e 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 Естествено този вариант не ме устройва, затова питам за друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.