XMD Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Спрял съм се на тези 2 коли, но все още се чудя коя да си купя. Има ли някой от форума който кара такава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 И аз от доста време съм си харесал Mazda MX-3, но все изникват странични неща и трудно се събират парите. Иначе е здрава, бърза, красива... Погледни също малко по-скъпите Hyundai Coupe и Fiat Coupe - за втората съм чул, че в Италия ги карат като за последно тъй че повечето били сдухани вече. Виж тук : http://www.mx-3.com/ Моделът 24V 1.8 e лудница - 0-100 за 8.5 сек Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Тези Мазди ако не се лъжа не бяха ли с Ванкелов мотор,тоест Роторен двигател ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Не са. RX са ванкеловите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 И аз от доста време съм си харесал Mazda MX-3, но все изникват странични неща и трудно се събират парите. Иначе е здрава, бърза, красива... Погледни също малко по-скъпите Hyundai Coupe и Fiat Coupe - за втората съм чул, че в Италия ги карат като за последно тъй че повечето били сдухани вече.Виж тук : http://www.mx-3.com/ Моделът 24V 1.8 e лудница - 0-100 за 8.5 сек Щом пича се е спрял на ЦРХ начи иска да му бяга колата. Зависи колко пари си приготвил и от къде искаш да я зимаш. От БГ или изън БГ. Аз видях едно ФИАТ КУПЕ 220 коня за 3150 евро. 2.0 литра 20 V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Ами по принцип не държа да е няква бегачка, но искам да е купе. От България ще си я взимам, нямам познати, които да ми вкарат от вънка кола, а и не мога да се наема да ходя в чужбина. Отделил съм към 5000 хиляди, а купетата на Фиат и Хюндай като ги гледам почват от 7000 нагоре. Щях да взимам едно Порше 924, но ме разубедиха. Затова се спрях на Mx3 и CRX, но незнам кое от двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10576 прочети я цялата има и линк във втория пост към снимките на колата според мен си заслужава ... успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Щом пича се е спрял на ЦРХ начи иска да му бяга колата. Зависи колко пари си приготвил и от къде искаш да я зимаш. От БГ или изън БГ. Аз видях едно ФИАТ КУПЕ 220 коня за 3150 евро. 2.0 литра 20 V. 3150 за фиат? много бе,пък и като сложиш към още 2500 евро акциз.... в този диапазон бих си внесъл един 200sx,читавите са по около 2000 евро,акциза и той е толкова,а колата е изключително рядка,а освен това е и със задно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 3150 за фиат?много бе,пък и като сложиш към още 2500 евро акциз.... в този диапазон бих си внесъл един 200sx,читавите са по около 2000 евро,акциза и той е толкова,а колата е изключително рядка,а освен това е и със задно Става дума за топ версията на Купето с турбина е все пак и е лимитид едишън ако не се лъжа. ИИИИ беше най евтиния в сайта :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Пич, ако успееш да зи земеш CRX като тоя от 98 май беше.Няма да имаш грижи.7.6 на 100 гори...бегачка голяма е ама е само с 2 места Казвам 2 защото отзад е много тясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Пич, тоя разход 7,6 къде го видя? Целият ти пост е една огромна глупост Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 тоя дел сол е 95г. модела е до 96-та ... двуместна е и е тарга... на сичкото отгоре е малкия VTEC 125коня и тая цена е не просто безумна ми не знам.... в тоя й вид ако е запазена повече от 9000 ЛЕВА й са много... и казвам такава сума заради електрическия таван 17" джанти и оптиката... НО естествено тва е при условие че всичко под капака и по окачването е сток... ако има шукариики може и още да се вдигне цената ... а пича ако иска току що вкаран рекс от стария модел да погледне линка в горния ми пост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 тоя дел сол е 95г. модела е до 96-та ... двуместна е и е тарга... на сичкото отгоре е малкия VTEC 125коня и тая цена е не просто безумна ми не знам.... в тоя й вид ако е запазена повече от 9000 ЛЕВА й са много... и казвам такава сума заради електрическия таван 17" джанти и оптиката... НО естествено тва е при условие че всичко под капака и по окачването е сток... ако има шукариики може и още да се вдигне цената ... а пича ако иска току що вкаран рекс от стария модел да погледне линка в горния ми пост... Ako ще зимаш такава се продава една черна и сега не знам кой е големия витек но е 190 коня - леко е щипвана. Има оптика и по красияа от тая . Има и 17-ки БАРАКУДА ли бяха. За мисля 14 бона но и за по малко ще се прададе ако вече не е продадена . Беше Тарга марга и т.н Иначе за питането - спред мен маздата . Просто отиваш и сравняваш и което ти грабне окото............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Тая Хонда в горния линк изглежда много добре,но 20000 лева при положение,че човека каза,че има 5000 ли бяха 6000 хиляди му е доста над бюджета.На мен лично повече ми харесва CRX-а.Тая Мазда не ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.