KnoppiX Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Zna4i koga izliza ako o6te ne e izleznala i ako nqkoi moje da dade link kym neq ili da q svali i da q upload-ne v warez.ru.... I ima li fenove na poredicata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 KnoPPix за да провериш дали нещо е излезнало гледай в http://www.izonews.com или http://www.nforce.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Мдаааа не стига само да ми благодариш за информацията, а и не е лошо да я осмислиш Та не е излязла и не е дадена дата за излизане .. аз сега си прецъквам 4-ката Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Ave tia ne e li samo za playstation 2 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Hubavo de samo pitam sq kvo se qdosvate v kraina smetka ima o6te edin vypros ima li fenove i moga da postavq tuka o6te edin: Koq 4ast na Tony Hawk's Pro Skater vi haresva nai-mnogo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elemental^ Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 ami men mi haresvat 2/3 a i ni6to lo6o ne vijdam v 4 mnogo hora vikat 4e e super typa ama men mi haresva,no vinagi sym imal tyrpenie kato kajat 4e 6a izliza ne6to novo ot poredicata ne sym prosto tolkova vyrl fen ina4e me kefi playkam si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 По неофициална информация играта няма да излиза за PC. не че ме зарибява де, ама все пак sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Tva 4e ne te zaribqva e shtoto si typ.. Predi mnogo vreme ti dadoh troikata ama ti vyo6te ne si q pusna daje.. Ako be6e poigral malko shteshe da se zaribi6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.