RaZoR Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Zna4i imam edno malko vapros4e . Zna4i re6il sam da smenq procesora si .....no,nz do kolko Mhz CPU mi potdyrja dynoto nqkoi ako e vyzmojno da mi kaje ei taka orientirova4no....MB Chaintech I440BX (a CPU-to mi v momenta e Celeron na 600Mhz) Ta gore dolu do kolko golqm procesor moga da sloja (Socket370(PGA370 Socket)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 тва не е точноя модел ... я виж ... пусни една СиСофтСандра .. и кажи ама тоя Celeron e FCPGA ... тай че маи можи и 1GHz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Ако това е вярно - че може на 1GHz с 440BX/LX/ZX дъно направо ще изтряскам от кеф щото имам един такъв компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 samo ne znam otde shte namerite procesorite Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Почти всяко BX дъно с подходящ преходник може да му се сложи FCPGA процесор, при малко повечко късмет даже и Tualatin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Mersi 4e mi pomognahte sega ve4e znam kade da investiram moite skatani lev4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.