elifffff Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Изтеглил си бая филми и искам да ги запиша на диск за да не ми натоварват компа излишно.Зех си 7 двд диска и реших да ги запиша. Пробвах по нормалния на4ин копира хфилмите в паката на диска. И ми се появява 4е н еможе да се запиши. Ako пдэе да ми помогнете с проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 С коя програма записваш и какво по-точно ти казва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 С коя програма записваш и какво по-точно ти казва? сигурно с вина се мъчи да записва за cd-та става но за dvd-та не съм сигурен свали си едно nero7 и с него записваи дискове Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 ми с неро 7 се опитвам да го запиша. Нали записвам го тама са зарежда дъра бъра и ми вика 4е записването е успешно. и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа тфа ве4е втори път ми прай така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 ми с неро 7 се опитвам да го запиша.Нали записвам го тама са зарежда дъра бъра и ми вика 4е записването е успешно. и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа тфа ве4е втори път ми прай така а на каква скорост записваш ? я опитай на по бавна Едит: Стискаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 kak да го направа на по малка скорост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 как да го нашрава на по бавна скорост има една стрелка посредата в ляво с която се отваря допълнително меню там трябва да е както се казва: "Айде у лево" Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 еми излиза options,copy cd,erase disk,disk info. Влизам в оптионс и има хиляда такова тама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 еми излиза options,copy cd,erase disk,disk info.Влизам в оптионс и има хиляда такова тама добави това което ще записваш next и тогава преди да дадеш burn Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Като дадеш на Make DVD disk и след това си прехвърлиш каквото искаш да се запише нали натискаш Burn.Като го натиснеш на прозорчето което ще ти се отвори има Write Speed, намали е Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 еми да излиза ми скорост ама кат искам го натисна или кат искам да напиша скороста нищо не стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Не е точно за 7-ма версия, но пак става: линк П.П. И на български тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 нищо не стана пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 А като "запишеш" папките на диска, после отчита ли ти, че диска е пълен и не може да се запише или е празен и може да се записва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 еми не нищо не ми отчита :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 не знам другите как те разбират, но за 7 поста в тая тема такова обяснение праскаш за проблема си, че просто ... първо - "ми се появява 4е н еможе да се запиши", след това - "и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа", а това просто ме разби - "Влизам в оптионс и има хиляда такова тама" .... и все пак - не си казал какви дискове използваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 http://i2.tinypic.com/68a0f7n.jpg ето първо ми се появява тфа http://i9.tinypic.com/6ap4bcw.jpg а след като влезна в пакат ана диска имам еи тфа Иначе дисковете са ми MediaSys 4,7 GB/120 min 8x speed Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 ... нещо тея дискове не ми вдъхват доверие. като гледам как дава файловете/папките като "временни" ... определено не са записани на диска, но "чакат" също така ми прави впечатление, че горе на прозореца пише dvd/cd-rw, което обикновенно е "маркировка" за combo cd-rom .... да не се опитваш да запишеш dvd диск на такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HDT Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 na tazi kartinka deto si q pusnal davash dqsnoto kopche vytre v prozoreca i trqbva da ti izlezne write disk ili neshto podobno i ot tam shte se orientirash ako nqmash takava opciq dai properties na ustroistvoto s koeto zapisvash i naiposlednoto recording tam davash enable cd recording on this drive i trqbva da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 100 поста и пак не си обяснил добре проблема Според тва което виждам дисковете са фалшиви Записваи на наи-ниската въжможна скорост и може и да стане,ако не купи си други дискове и пробваи Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 14, 2007 Author Share Posted May 14, 2007 Да им таковам тутурутката на дисковете тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 а бе, я направи една снимка на оптичното устройство - пусни nero burnin rom (само дето не съм сигурен дали в nero7 присъства) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 Изобщо не е записвал на диск, а на Image файл Link to comment Share on other sites More sharing options...
elifffff Posted May 15, 2007 Author Share Posted May 15, 2007 доре как да запиша на диска а не на имаге фаил Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 доре как да запиша на диска а не на имаге фаил отваряш nero burning rom и избираш - recorder -> choose recorder и ако е маркирано Image Recorder го преместваш на виртуалното устройство: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.