Jump to content
BulForum.com

Как да запиша филм на двд диск

elifffff

Recommended Posts

Изтеглил си бая филми и искам да ги запиша на диск за да не ми натоварват компа излишно.Зех си 7 двд диска и реших да ги запиша. Пробвах по нормалния на4ин копира хфилмите в паката на диска. И ми се появява 4е н еможе да се запиши.

Ako пдэе да ми помогнете с проблема

С коя програма записваш и какво по-точно ти казва?

сигурно с вина се мъчи да записва

за cd-та става

но за dvd-та не съм сигурен

свали си едно nero7

и с него записваи дискове

ми с неро 7 се опитвам да го запиша.

Нали записвам го тама са зарежда дъра бъра и ми вика 4е записването е успешно.

и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа :D :angry1 :angry1 :punk

тфа ве4е втори път ми прай така

ми с неро 7 се опитвам да го запиша.

Нали записвам го тама са зарежда дъра бъра и ми вика 4е записването е успешно.

и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа :D :angry1 :angry1 :punk

тфа ве4е втори път ми прай така

а на каква скорост записваш ?

я опитай на по бавна ;)

Едит: Стискаме :)

как да го нашрава на по бавна скорост

има една стрелка посредата в ляво

с която се отваря допълнително меню

там трябва да е :)

както се казва:

"Айде у лево" :)

еми излиза options,copy cd,erase disk,disk info.

Влизам в оптионс и има хиляда такова тама

добави това което ще записваш

next

и тогава

преди да дадеш

burn

Като дадеш на Make DVD disk и след това си прехвърлиш каквото искаш да се запише нали натискаш Burn.Като го натиснеш на прозорчето което ще ти се отвори има Write Speed, намали е :)

А като "запишеш" папките на диска, после отчита ли ти, че диска е пълен и не може да се запише или е празен и може да се записва ?

не знам другите как те разбират, но за 7 поста в тая тема такова обяснение праскаш за проблема си, че просто ... първо - "ми се появява 4е н еможе да се запиши", след това - "и отварям аз диска да вида кфо се е записало и нищо няаа", а това просто ме разби - "Влизам в оптионс и има хиляда такова тама"

.... и все пак - не си казал какви дискове използваш

... нещо тея дискове не ми вдъхват доверие. като гледам как дава файловете/папките като "временни" ... определено не са записани на диска, но "чакат"

също така ми прави впечатление, че горе на прозореца пише dvd/cd-rw, което обикновенно е "маркировка" за combo cd-rom .... да не се опитваш да запишеш dvd диск на такова?

na tazi kartinka deto si q pusnal davash dqsnoto kopche vytre v prozoreca i trqbva da ti izlezne write disk ili neshto podobno i ot tam shte se orientirash ako nqmash takava opciq dai properties na ustroistvoto s koeto zapisvash i naiposlednoto recording tam davash enable cd recording on this drive i trqbva da stane

100 поста и пак не си обяснил добре проблема

Според тва което виждам дисковете са фалшиви

Записваи на наи-ниската въжможна скорост и може и да стане,ако не купи си други дискове и пробваи

а бе, я направи една снимка на оптичното устройство - пусни nero burnin rom (само дето не съм сигурен дали в nero7 присъства)

доре как да запиша на диска а не на имаге фаил

отваряш nero burning rom и избираш - recorder -> choose recorder и ако е маркирано Image Recorder го преместваш на виртуалното устройство:

imgrecordertm7.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...