russsi Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Това е СЛУЧИ СЕ!!!Успяха да вкарат историята на един чаптър от мангата в ДВА епизода!!!!Наруто шипуден е може би най флегматичното аниме за сега И аз мисля така , затова чета мангата , която на мен ми се струва много по - интересна. Може и да е трудно да си преставиш някои неща , особено в екшън сцените , но поне е по - динамично. В анимето имаш чувството , че дори и след 100 серии , няма да стигнат до там докъдето е мангата в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Наруто е най-завладяващото аниме което съм гледал до момента. Верно е, че нещата е разиват бая бавно, но все пак трябва да искарат парички чичковците...И аз се замислям дали да не почна мангата? И кфо стана със 19 епизод??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Наруто е най-завладяващото аниме което съм гледал до момента. Верно е, че нещата е разиват бая бавно, но все пак трябва да искарат парички чичковците...И аз се замислям дали да не почна мангата? И кфо стана със 19 епизод??? Тази седмица ще има епизод и вероятността да е двоен е доста голяма. Миналата нямаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 И аз мисля така , затова чета мангата , която на мен ми се струва много по - интересна. Може и да е трудно да си преставиш някои неща , особено в екшън сцените , но поне е по - динамично. В анимето имаш чувството , че дори и след 100 серии , няма да стигнат до там докъдето е мангата в момента... Same here.Всъщност са 97 епизода напред с мангата в момента(Шипуден-18еп.=Манга-264).Бтв много тъпо направиха като не вкараха в анимето историята на младият Какаши и Обито,все пак тва допринася супер много към историята на Шарингана му (бтв върти ми се една теория,че Тоби всъщност е Обито,То+би обратно на Оби+то като махнеш едното "о" ).А и този сблъсък на Саске и Дейдара твърде много го удължават + тва въобще не е интересен,все пак е ясно кой ще победи ПС Вече почва да ми писва да не казват нищо за Лидера на Акатсуки ПС2 Пък и искам да знам повече за Учиха Мадара Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Same here.Всъщност са 97 епизода напред с мангата в момента(Шипуден-18еп.=Манга-264).Бтв много тъпо направиха като не вкараха в анимето историята на младият Какаши и Обито,все пак тва допринася супер много към историята на Шарингана му (бтв върти ми се една теория,че Тоби всъщност е Обито,То+би обратно на Оби+то като махнеш едното "о" ).А и този сблъсък на Саске и Дейдара твърде много го удължават + тва въобще не е интересен,все пак е ясно кой ще победи ПС Вече почва да ми писва да не казват нищо за Лидера на Акатсуки ПС2 Пък и искам да знам повече за Учиха Мадара Такива теории ги има колкото искаш. Имаше и теории кой всъщност е лидера на Акатсуки , но едва ли ще се окажат верни пък и мисля да спра вече със off topic-a защото все пак темата е за анимето а не за мангата Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Kато ви слушам коментарите имам чувството, че не сте гледали друго аниме. Гледайте bleach. Има и много други, но то е най-близко до жанра на Наруто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Same here.Всъщност са 97 епизода напред с мангата в момента(Шипуден-18еп.=Манга-264).Бтв много тъпо направиха като не вкараха в анимето историята на младият Какаши и Обито,все пак тва допринася супер много към историята на Шарингана му (бтв върти ми се една теория,че Тоби всъщност е Обито,То+би обратно на Оби+то като махнеш едното "о" ).А и този сблъсък на Саске и Дейдара твърде много го удължават + тва въобще не е интересен,все пак е ясно кой ще победи ПС Вече почва да ми писва да не казват нищо за Лидера на Акатсуки ПС2 Пък и искам да знам повече за Учиха Мадара И аз мисля че Тоби е Обито.Пък и нали маската на Тоби има отвор само за едното око.А както знаем Обито е дал едното на Какаши.Тази теория е доста по правдоподобна от онази дето се твърди че Лидера е Йондайме.Даже имаше една кадето се казваше че лидера е наруто който се е върнал назад в времето @EvilDemon-Гледам и Блийч.Но наруто някаски ми е по на сърце понеже ми е първото аниме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 и на мен наруто ми беше първото аниме но... Блиич>Наруто Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 В тоя ред на мисли One Piece>Naruto Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Офтоп. Пиша за мангата Е тва хора пригответе се за битката Пейн vs Джирая и Итачи vs Саске най-после ще видим силите на Пейн след като вече разбрахме,че е изнесъл всички от и свързани с Амакуре (ебаси,Сасори репи да яде с неговите 100 кукли ну джитсу) както и техният лидер когото дори и тримата санини заедно не могли да победят.Според мен очите на Пейн са му най-силното оръжие (като че ли вече сме го виждали това с очите - я Биякугани,я Шарингани) и едно от най-силните предположения е че с тях той може да забавя или направо да спира времето (едно е ясно - очите са му блуудлайн лимит). А що се отнася до битката м-у братята,за съжаление Итачи (който супер много ме кефи) ще трябва да умре (нали знаете - Main Characters only if it comes to living) а така се надявам в скоро време да размажат и убият тъпото емо Саске,но за съжаление няма да е скоро Place your bets everyone who do you think will die first Itachi or Jiraya (cause Jiraya must die too,after all Pain will probably have a fight with Naruto ). PS И все пак се оказа че Тоби има шаринган макар да не е Обито.Пък и на кой му е притрябвал Обито след като Тоби е Учиха Мадара :punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 трябват ми преведените серии на Наруто (на БГ имам предвид) някой да даде линк ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Анимето е много добро.То заедно с Блийч са най-добри за мене.Мангите и на 2-те също са страхотни Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Анимето е много добро.То заедно с Блийч са най-добри за мене.Мангите и на 2-те също са страхотни Еми Блийч не съм го гледал ама Аватар и Наруто са много добри . И много ме глозка какви афери ще се завъртят в последните епизоди ама няма да чета ами ще си гледам анимето . Ако следите внимателно развитието ... всеки харесва Сасуке , всеки харесва Сакура , никой не харесва Наруто освен Хината , а Киба си харесва Акамару и не му се лепят момичета както на момчето от Учиха , на края ще стават бахти и случките . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 трябват ми преведените серии на Наруто (на БГ имам предвид) някой да даде линк ? Заповядай превода Тук Просто напиши Naruto shippuudenи и ще ти излезнат всики преведени до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 http://download.animes-bg.com/anime/%5bDB%..._%5bOngoing%5d/ Трябва да гледате и други анимета, щом тези са ви харесали. Почнете с full metal panic например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.