AmX Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Здравейте, реших да седна и да напиша тази тема, защото е време да споделя част от знаниятаси от едно време за IRC с вас. Преди доста време когато и Аз бях зарибен чатар в IRC много обичах да си права без платна рекламка и затова си написах собствен срипт и ето принципа му на действеи [CENZORED] Ем това е в общи линии.....приятен SPAM :} ---mod note: При следващото ти изпълнение в тая посока, ще има персонални наказания - за сега само премахвам спамерските бълвочи от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 /оффтопик weird..И все пак..Ай ер си залезе..дреме ми че мога да спамя Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 /оффтопик weird..И все пак..Ай ер си залезе..дреме ми че мога да спамя Пич, наш как ми дреми за IRC, ако ми дремеше според теб бих ли дал този скирпт Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Пф.. добре че не съм модератор... особено ги "обичам" спамерите... Edit: Е ти лично не.. но подтикваш лапетата да се правят на хакери.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Пф.. добре че не съм модератор... особено ги "обичам" спамерите... Много добре те разбирам, но аз тук никъв спам неправа Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Die, spammers, Die! Ако още веднъж видя този топик - няма да изтрия само него... Вярно, че това е информация, която всеки може да си набави от къде ли не, ако има желание - но поне докато зависи донякъде от мен - няма да я намери тук. AmX - на ръбчето си... ходиш по tin ice - чуваш ли го как пука?! Не ме пробвай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.