Jump to content
BulForum.com

Боксов чувал и дъмбели 2 броя

Recommended Posts

Боксовият чувал е ползван доста рядко, да не кажа изобщо. Дъмбелите също са си чисто нови. Боксовият чувал е купуван от магазина на главната преди отбивката за Опълченска. Купил съм го за 150 лева празен. Натъпкан е с изрезки от дънки, перфектно се получи, достатъчно тежък и елестичен за удари. Най-важното за чувала е че кожата не е някви изскуствени боклуци дето продават в Метро, а е от телешки бокс. Тая кожа и след 10 години блъскане ще е пак на същото положение:-))). Дъмбелите са купувани от Метро. Причина за продажбата е че така или, иначе не се ползват само седят...

1. Цена на дъмбела с двата хромирани диска - 35 лева.

2. Цена на дъмбела с различните дискове - 30 лева.

3. Цена на боксовият чувал - 100 лева.

Блиц цени:

1. - 40 лева

2. - 35 лева.

3. - 110 лева.

Край на търга 30.05.2007г.

Снимков материал:

Дембели: s3010003ty1.th.jpg

Боксов чувал: s3010001ba4.th.jpg

Значи всеки дъмбел има по 2 х 2.5кг дискове и 2 х 1.25кг. Забравил съм само лоста колко тежи. Написано е - този дъмбел, който има изцяло хромирани дискове е 35 лева, другият е 30 лева понеже нехромираните дискове са по-евтини.

Еми да ти кажа не съм го мерил, но мисля към 15-20 кила така на "око", а може и повече... Мога да го дам и празен стига да има желаещи...

На дъмбелите цените падат:

Дъмбела с изцяло хромираните дискове - 30 лева.

Дъмбела със смесените дискове - 25 лева.

• 2 years later...

Извинявам се много, станала е грешка. Темата е много стара и нещата са продадени отдавна. Човека е вдигнал темата и не е забелязал датата на последния ми пост. Пак се извинявам. Моля модераторите да затворят темата, съвсем бях забравил за нея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...