tango Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 казаха ми че имало такива програми все едно говориш по Скаип,а всъщност компа те пуска като игра във виртуална среда и ти се оправяш с говоримият английски,който си научил на всеки 10-тина урока те пуска в нещо като виртуална игра някой знае ли нещо за такива програми или някакви,с който се учи говорим английски Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Learn To Speak English Tell me More - ENGLISH Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Learn To Speak EnglishTell me More - ENGLISH искам да попитам тези версий на български ли са понеже разбираш че ако е на English-Spanish няма да ми върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 искам да попитам тези версий на български ли са..... Първата е само на английски, а втората е многоезикова, но българския не се поддържа. Ако искаш обаче да научиш само разговорен език с електронен самоучител - няма да стане. Най напред трябва да си минеш курс по граматика в група или индивидуално, но задължително с учител. Всичките програми от този тип са за практикуване на вече наученото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.