NeRoX Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Вчера си взех FX-62 за сега съм доволен, ама не се знае! Искам да задам няколко въпроса на хората, които го изплозват! 1-во не знам как да работя с програмката за конвертиране в диска! Права сичко и не става и HELP-а прочетох и направих както там пише и не става! Като дам convert now си остава така нищо не се зарейда нищо не се променя половин час чаках и нищо не е станло?! Ако с нея не може да се работи поне кажето със какво конвертирате, защото без конвертиране като слойа 5 клипа и паметта ще срърши! И др, което искам да попитам как става зареждането защото мисля 4е няма автоматично изключване при заредена батерия. В магазина ми казаха първите 2-3 пъти по 12 часа, аам след това по-колко не ми казаха! Затова питам! Айде предварително благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrProctor Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ми на мен прога за конверт ми работи без проблем само се дразня, защото дисплея е много светъл иначе го зареждам цяла нощ и на сутринта го спирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Това пък какво общо има със p2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrProctor Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 на скоро се научих как да му локвам копчетата - със бутона за изключване и паузата задържаш ги заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.