Grosmaster Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Значи имам проблем със следния TV TUNER: AVER TV Go 007 Имам го от няколко месеца, но качеството ми е лошо. 1. Пробвах с настройки, но нямаше ефект. 2. Пробвах да излкюча всички теленизори за да видя дали ще има подобрение в картината, но ефекта си беше същия. 3. Смених сплитерите с нови, които са доста по-скъпи от евтините боклуци, но пак ефекта беше без промяна. 4. Така и така смених сплитера, смених и кабела с чисто нов, но пак без промяна. 5. Свалих си бушончето, което се слага против токови удари или смущения по кабеза, но пак без промяна. Вече не знам какво да правя, но качеството е ужастно, а интересното е че на всички телевизори качеството е супер. Ако някой има на идея от какво може да сподели. Прикачвам и снимка за да се види за какво говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Хм.. дали е възможно да го пробваш с някое друго дъно? тоест .. на друг компютър временно. Нищо чудно да има разни... радиосмущения. Просто предположение. btw - то City-то май беше на UHF.. те .. tvtuner-ите.. определено не изкарват uhf каналите добре.. поне аз така съм забелязал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Всичките канали така ги дава, не само CITY Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Всичките канали така ги дава, не само CITY Явно проблема е в тунера или Пс-то.Опитаи на др пс с този тунер или виж за по нови драйвъри... знам ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 да не отварям нова тема да питам и аз едно нещо ако може! Как да си изкарам менюто на видеокартата ,така че като цъкна с дясно копче върху десктопа? Мисля че се появява под или над "new"-менюто. Благодаря ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 момко така е, ако щеш и 100 филтъра да имаш Кабеларката като ти излъчва шитов сигнал нищо не можеш да направиш... и при мен е подобно... някои тунери ( Ати и Haupt..) струващи над 150 лв не вадят толкова лоша катрина. ако искаш хубав сигнал си намери Аналогов тунер (не като новите с чип дето са) на АСУС модела беше 7134 май за съжаление ги няма в производство за това само 2-ра ръка! http://www.ixbt.com/monitor/asus-7134.shtml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 момко така е, ако щеш и 100 филтъра да имаш Кабеларката като ти излъчва шитов сигнал нищо не можеш да направиш... и при мен е подобно... някои тунери ( Ати и Haupt..) струващи над 150 лв не вадят толкова лоша катрина. ако искаш хубав сигнал си намери Аналогов тунер (не като новите с чип дето са) на АСУС модела беше 7134 май за съжаление ги няма в производство за това само 2-ра ръка! http://www.ixbt.com/monitor/asus-7134.shtml На лаптопа си имам цифров външен турен, искам да ви кажа, че картината ми спи на всички канали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 да не отварям нова тема да питам и аз едно нещо ако може! Как да си изкарам менюто на видеокартата ,така че като цъкна с дясно копче върху десктопа? Мисля че се появява под или над "new"-менюто. Благодаря ви предварително. знам как става за систем трей-а но за десен и под или над ню не се сещам.Опитай с някои софтуер за един на вина. ( като TuneUP ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.