Ne_Hrani_Maiko Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 da we znam ama tva vreme po-princip me kefi i za tva mi e kofti btw ti na kolko si 4e ima6 takuv jeteiski jivot(za runner stava vupros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 a we hora tva stana kato nqkoq sapunka,ne mislite li??? nia-mnogo utre da subirate pari za moderen kov4eg v moe ime...... ..........(maleeee ama kakuv sum OPTIMIST,a????) 10x and respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 ok nqma da se pridavam do posledno (no poznavam ba6ta mi -toi e super gaden i vuob6te nqma da mu migne okoto da me nakaje da ne pipam pc-to(toi nqma da spre net-a no az nqma da moga da mu se naslajdavam) tva e cqlata rabota Баси пича майна, баща му бил гаден, тоя компютър и нета кой ти ги плаща бе? Сигурно дедо Коледа, фондация "Демокрация" или може би Майкъл Чорни Забраната си я заслужаваш напълно - да беше се напънал малко за тая класна Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Иха, Godfather го нареди, ама е много, много прав. бтв колкото до оценките аз явно съм противоположността на всички вас. Аз например казвам лошите си оценки само, когато имам родителска, но при мен е малко по-различно, защото за мен лоша оценка е 4 и не ме мислете за някакъв зубър. 4-ки се вадят без да си чел урока, само от обща култура или от неслушане в часовете. Направо ми е трудно да повярвам как имаш 2 и то на класна. И да, наистина им кажи навреме. Хората и на мен ми казват да си казвам навреме, но последните 4 години само на родителски споменавам и оцелявам, но късмет п.с. не се разбра кой клас си само ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 ok nqma da se pridavam do posledno (no poznavam ba6ta mi -toi e super gaden i vuob6te nqma da mu migne okoto da me nakaje da ne pipam pc-to(toi nqma da spre net-a no az nqma da moga da mu se naslajdavam) tva e cqlata rabota Баси пича майна, баща му бил гаден, тоя компютър и нета кой ти ги плаща бе? Сигурно дедо Коледа, фондация "Демокрация" или може би Майкъл Чорни Забраната си я заслужаваш напълно - да беше се напънал малко за тая класна Точно така както някой тук вече каза - 4-ка от обща култура и т.н.Но все пак пича явно се е попритеснил малко така, че да не го съдим прекалено строго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 purvo na purvo u4a v OMG(obrazcova matemati4eska gimnaziq) i tam e izklu4itelno trudno.taka 4e ot ob6ta kultra se vadqt samo 2-ki. az bqh napisal super tema(napravo cvete)no daskalkata kaza 4e ne bila po temata i za tva. p.s. az sum v 10-i klas 10x and.. ....respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 purvo na purvo u4a v OMG(obrazcova matemati4eska gimnaziq) i tam e izklu4itelno trudno.taka 4e ot ob6ta kultra se vadqt samo 2-ki. az bqh napisal super tema(napravo cvete)no daskalkata kaza 4e ne bila po temata i za tva. p.s. az sum v 10-i klas 10x and.. ....respec.again Слушай сега, и аз учих в МГ-то и на мен литературата ми беше най-трудния предмет: направо ме избиваха пришки . Обаче за класната в 10-ти клас се напънах, събрах си акъла (квото ми беше останало ) и изкарах шестица Направо не можах да повярвам. Та просто е трябвало да се понапънеш малко, пич. И освен това родителите ти най-малко са виновни за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 abe nadrusai sa napii sa ..priberi sa v vas i im kaji za dvoikata.. nqma da i oburnat vnimanie povqrvai mi ...muhahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Ей аз бях супер зле по литература, всичките години в гимназията, оная ме мразеше и едвам минавах с 3-ки, накрая ме остави и на матура, обаче ме ядоса много кучката и се награбих с едни супер дебели тухли и не излязох 3 седмици от нас. Накрая на матурата я разбих със 17 листа яко писане и ми писа 6 гадината. Обаче си е верно - четене му е майката, до като изпушиш . Така че сядаш и четеш яко, щото ако не сега, то накрая на срока, може да ти остави 2 и бащати ще ти резне кабела със сигурност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Бре, аз уча в ЕГ-то, така че и ние се водим престижни и на нас не ни е лесно, но наистина човек като се спече и като мозъка му престане да функционира става наистина лошо. Все още си спомням 8 клас, когато гадината ми писа 2х3, ама оттогава и показах, че не съм толкоз зле по БГ и сега под 5 рядко падам. За съжаление това тя го разбра чак тази година , ама се справяме де. Иначе успех с ученето. Илиада не е толкова трудна, макар на класната да имах 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Така че сядаш и четеш яко, щото ако не сега, то накрая на срока, може да ти остави 2 и бащати ще ти резне кабела със сигурност... Моя сигурно ще ми резне и захранващия кабел, ако стане така. Ама под 4 за годината по БЕЛ съм нямал Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Моя сигурно ще ми резне и захранващия кабел, ако стане така. Ама под 4 за годината по БЕЛ съм нямал Ти го предупреди за опасностите ако го резне с метална ножица, па може и да ти се размине Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Ти го предупреди за опасностите ако го резне с метална ножица, па може и да ти се размине Той ако реши да ми го реже аз лично ще му подам металната ножица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Бре, аз уча в ЕГ-то, така че и ние се водим престижни и на нас не ни е лесно, но наистина човек като се спече и като мозъка му престане да функционира става наистина лошо. Все още си спомням 8 клас, когато гадината ми писа 2х3, ама оттогава и показах, че не съм толкоз зле по БГ и сега под 5 рядко падам. За съжаление това тя го разбра чак тази година , ама се справяме де. Иначе успех с ученето. Илиада не е толкова трудна, макар на класната да имах 4 Vie pri koq ste po BEL nie sme pri nikolova i taq napravo ni e vzela straha v neiniq 4as nikoi ne gykva Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Бакалова, тя не е толкова тъпа колкото изглежда. Нищо, че я назначиха преди 4 години, защого мъжа и беше станал някъв главен на образованието тук в Пловдив. Бре, пич е Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Abe vie ne znaete kvo da ste pri gen4eva v MG-to taka 4e po dobre ne kazvaite kvo e losha i gadna u4itelka koqto ni e vzela straha.. Tq taq ne 4e ni e vzela straha ama ot cql klas 1 4ovek da ima 6 za kraq na godinata kvo mislite.. Pri polojenie 4e spolovinata klas sa zubyri... ti kvo shte kaje6 po vyprosa Ne_Hrani_Maiko (ako moje6 da si sqda6 na PC-to de.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 knopix e napulno prav.taq e basi izroda maina.pri neq trqbva da si 4el cqlata svetovna literatura za da ima6 5.50 10x all and ... respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Abe vie ne znaete kvo da ste pri gen4eva v MG-to taka 4e po dobre ne kazvaite kvo e losha i gadna u4itelka koqto ni e vzela straha..Tq taq ne 4e ni e vzela straha ama ot cql klas 1 4ovek da ima 6 za kraq na godinata kvo mislite.. Pri polojenie 4e spolovinata klas sa zubyri... ti kvo shte kaje6 po vyprosa Ne_Hrani_Maiko (ako moje6 da si sqda6 na PC-to de.....) Кофти работа фен Аз не съм от МГ-то, отдавна завърших ама сестра ми преди около 2 години завърши там. Само като споменах името Генчева, без да уточнявам за какво става въпрос и познай к'во стана И тяхния клас имаха мноого големи проблеми с нея, изобщо май всички имат големи проблеми с нея Хмммм.... Та сестрами ми каза че 2-ка при нея се оправяла мноого трудно, буквално трябва да си от матрицата Или пък да и вземеш страха по някякъв начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Ха, на мен в основното у-ще ми беше също Генчева. Тя ми писа първата двойка, така се бях здухал. Да не се е преместила в МГ-то? Хахах, беше пълен дзвер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Абе пичове, бъдете комбинативни бе, на всичко се намира цаката. Навремето в МГ-то една даскалица по руски (хехе, тогава се учеше руски, при това задължително, ама кво знаете вие ) толкова ме мразеше, че не искам да ви разправям какво усещах, като влизах в час. Обаче изпратиха някакви стажантки от ПУ-то (едни мноооого симпатични каки и освен това онази кобра изчезна за известно време не знам по какви причини. Тогава с каката, дето дойде да я замести станахме яка комбина - тя ме вдигаше почти всеки час и си развивахме разни философски теми (на руски естествено) и се появиха 3-4 шестици в дневника (разбира се и на нея и писаха шестици инспектори ли не знам кви бяха) и така до деня в който се появи онази усойница. Като видя дневника с оценките срещу моето име направо и се смени цвета на кожата и така ми се закани, че ми омекнаха колената. Обаче пичове и аз ходех тогава на разни олимпиади и точно тази седмица трябваше да заминавам на разни дъъълги подготовки и Кирчо Атанасов (Бог да го поживи дълги години) издаде една заповед да ми се приключи годината на базата на получените оценки Няма да ви описвам какво изпитвах в този момент и как злобееше онази Затова се напънете малко, бъдете комбинативни и ще му намерите цаката. Брей къв роман стана мааму стара , ама е самата истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Да чукам на дърво, но аз нямам такива проблеми (поне по български де ) . На мен ми е Пенчо Раянов - супер як даскал и от горе на всичкото се познава с мама . Ако не беше така едва ли щях да изкарам 5 на класната P.S. Godfather какво ще кажеш? И аз съм му намерил цаката на хубавите оценки по български в МГ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 HORA OTURVAH SE JIV I ZDRAV BEZ NIKAKVI NAKAZANIq i pro4ie mnogo vi 10x za savetite. 10x all and respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 HORA OTURVAH SE JIV I ZDRAV BEZ NIKAKVI NAKAZANIq i pro4ie mnogo vi 10x za savetite. 10x all and respec.again Kaji pone kakvo napravi de... Da znaem i nie ako ni se naloji (dano ne se nalaga de ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne_Hrani_Maiko Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 kazah na ba6ta si bez da uvartam i toi mi kaza samo da se stegna i da u4a pove4e 10x alll and respec.again Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Кирчо Атанасов (Бог да го поживи дълги години) Киро Атанасов ми е съсед и един от най-точните даскали който някога съм виждал HORA OTURVAH SE JIV I ZDRAV BEZ NIKAKVI NAKAZANIq i pro4ie Видя ли че няма нищо страшно. Другият път внимавай повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.