Jump to content
BulForum.com

Help help help

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
ok

nqma da se pridavam do posledno

(no poznavam ba6ta mi -toi e super gaden i vuob6te nqma da mu migne okoto da me nakaje da ne pipam pc-to(toi nqma da spre net-a no az nqma da moga da mu se naslajdavam)

tva e cqlata rabota

Баси пича майна, баща му бил гаден, тоя компютър и нета кой ти ги плаща бе? Сигурно дедо Коледа, фондация "Демокрация" или може би Майкъл Чорни :angry:

Забраната си я заслужаваш напълно - да беше се напънал малко за тая класна :angry:

Иха, Godfather го нареди, ама е много, много прав. бтв колкото до оценките аз явно съм противоположността на всички вас. Аз например казвам лошите си оценки само, когато имам родителска, но при мен е малко по-различно, защото за мен лоша оценка е 4 :) и не ме мислете за някакъв зубър. 4-ки се вадят без да си чел урока, само от обща култура или от неслушане в часовете. Направо ми е трудно да повярвам как имаш 2 и то на класна. И да, наистина им кажи навреме. Хората и на мен ми казват да си казвам навреме, но последните 4 години само на родителски споменавам и оцелявам, но късмет :))

п.с. не се разбра кой клас си само ?

ok

nqma da se pridavam do posledno

(no poznavam ba6ta mi -toi e super gaden i vuob6te nqma da mu migne okoto da me nakaje da ne pipam pc-to(toi nqma da spre net-a no az nqma da moga da mu se naslajdavam)

tva e cqlata rabota

Баси пича майна, баща му бил гаден, тоя компютър и нета кой ти ги плаща бе? Сигурно дедо Коледа, фондация "Демокрация" или може би Майкъл Чорни :angry:

Забраната си я заслужаваш напълно - да беше се напънал малко за тая класна :angry:

Точно така както някой тук вече каза - 4-ка от обща култура и т.н.Но все пак пича явно се е попритеснил малко така, че да не го съдим прекалено строго

purvo na purvo u4a v OMG(obrazcova matemati4eska gimnaziq) i tam e izklu4itelno trudno.taka 4e ot ob6ta kultra se vadqt samo 2-ki.

az bqh napisal super tema(napravo cvete)no daskalkata kaza 4e ne bila po temata i za tva.

p.s. az sum v 10-i klas

10x and.. ....respec.again :punk

purvo na purvo u4a v OMG(obrazcova matemati4eska gimnaziq) i tam e izklu4itelno trudno.taka 4e ot ob6ta kultra se vadqt samo 2-ki.

az bqh napisal super tema(napravo cvete)no daskalkata kaza 4e ne bila po temata i za tva.

p.s. az sum v 10-i klas

10x and..                        ....respec.again :punk

Слушай сега, и аз учих в МГ-то и на мен литературата ми беше най-трудния предмет: направо ме избиваха пришки :wir. Обаче за класната в 10-ти клас се напънах, събрах си акъла (квото ми беше останало :woot ) и изкарах шестица :) Направо не можах да повярвам.

Та просто е трябвало да се понапънеш малко, пич. И освен това родителите ти най-малко са виновни за това.

Ей аз бях супер зле по литература, всичките години в гимназията, оная ме мразеше и едвам минавах с 3-ки, накрая ме остави и на матура, обаче ме ядоса много кучката buzzsaw.gif и се награбих с едни супер дебели тухли и не излязох 3 седмици от нас. Накрая на матурата я разбих smashfreak.gif със 17 листа яко писане и ми писа 6 гадината. Обаче си е верно - четене му е майката, до като изпушиш cobra.gif. Така че сядаш и четеш яко, щото ако не сега, то накрая на срока, може да ти остави 2 и бащати ще ти резне кабела със сигурност...

Бре, аз уча в ЕГ-то, така че и ние се водим престижни :) и на нас не ни е лесно, но наистина човек като се спече и като мозъка му престане да функционира става наистина лошо. Все още си спомням 8 клас, когато гадината ми писа 2х3, ама оттогава и показах, че не съм толкоз зле по БГ и сега под 5 рядко падам. За съжаление това тя го разбра чак тази година :) , ама се справяме де. Иначе успех с ученето. Илиада не е толкова трудна, макар на класната да имах 4 :)

Така че сядаш и четеш яко, щото ако не сега, то накрая на срока, може да ти остави 2 и бащати ще ти резне кабела със сигурност...

Моя сигурно ще ми резне и захранващия кабел, ако стане така. :woot Ама под 4 за годината по БЕЛ съм нямал :)

Моя сигурно ще ми резне и захранващия кабел, ако стане така. :woot Ама под 4 за годината по БЕЛ съм нямал :)

Ти го предупреди за опасностите ако го резне с метална ножица, па може и да ти се размине :evil

Ти го предупреди за опасностите ако го резне с метална ножица, па може и да ти се размине  :evil

Той ако реши да ми го реже аз лично ще му подам металната ножица :rolleyes:

Бре, аз уча в ЕГ-то, така че и ние се водим престижни :) и на нас не ни е лесно, но наистина човек като се спече и като мозъка му престане да функционира става наистина лошо. Все още си спомням 8 клас, когато гадината ми писа 2х3, ама оттогава и показах, че не съм толкоз зле по БГ и сега под 5 рядко падам. За съжаление това тя го разбра чак тази година :) , ама се справяме де. Иначе успех с ученето. Илиада не е толкова трудна, макар на класната да имах 4 :)

Vie pri koq ste po BEL nie sme pri nikolova i taq napravo ni e vzela straha v neiniq 4as nikoi ne gykva :woot

Бакалова, тя не е толкова тъпа колкото изглежда. Нищо, че я назначиха преди 4 години, защого мъжа и беше станал някъв главен на образованието тук в Пловдив. Бре, пич е :)

Abe vie ne znaete kvo da ste pri gen4eva v MG-to taka 4e po dobre ne kazvaite kvo e losha i gadna u4itelka koqto ni e vzela straha..

Tq taq ne 4e ni e vzela straha ama ot cql klas 1 4ovek da ima 6 za kraq na godinata kvo mislite..

Pri polojenie 4e spolovinata klas sa zubyri...

ti kvo shte kaje6 po vyprosa Ne_Hrani_Maiko

(ako moje6 da si sqda6 na PC-to de.....)

Abe vie ne znaete kvo da ste pri gen4eva v MG-to taka 4e po dobre ne kazvaite kvo e losha i gadna u4itelka koqto ni e vzela straha..

Tq taq ne 4e ni e vzela straha ama ot cql klas 1 4ovek da ima 6 za kraq na godinata kvo mislite..

Pri polojenie 4e spolovinata klas sa zubyri...

ti kvo shte kaje6 po vyprosa Ne_Hrani_Maiko

(ako moje6 da si sqda6 na PC-to de.....)

Кофти работа фен :( Аз не съм от МГ-то, отдавна завърших ама сестра ми преди около 2 години завърши там. Само като споменах името Генчева, без да уточнявам за какво става въпрос и познай к'во стана :wacko: И тяхния клас имаха мноого големи проблеми с нея, изобщо май всички имат големи проблеми с нея :sick Хмммм.... Та сестрами ми каза че 2-ка при нея се оправяла мноого трудно, буквално трябва да си от матрицата :blink: Или пък да и вземеш страха по някякъв начин :ghost

Ха, на мен в основното у-ще ми беше също Генчева. Тя ми писа първата двойка, така се бях здухал. Да не се е преместила в МГ-то? Хахах, беше пълен дзвер...

Абе пичове, бъдете комбинативни бе, на всичко се намира цаката.

Навремето в МГ-то една даскалица по руски (хехе, тогава се учеше руски, при това задължително, ама кво знаете вие :woot ) толкова ме мразеше, че не искам да ви разправям какво усещах, като влизах в час. Обаче изпратиха някакви стажантки от ПУ-то (едни мноооого симпатични каки :)) и освен това онази кобра изчезна за известно време не знам по какви причини. Тогава с каката, дето дойде да я замести станахме яка комбина - тя ме вдигаше почти всеки час и си развивахме разни философски теми (на руски естествено) и се появиха 3-4 шестици в дневника (разбира се и на нея и писаха шестици инспектори ли не знам кви бяха) и така до деня в който се появи онази усойница. Като видя дневника с оценките срещу моето име направо и се смени цвета на кожата :woot и така ми се закани, че ми омекнаха колената. Обаче пичове и аз ходех тогава на разни олимпиади :) и точно тази седмица трябваше да заминавам на разни дъъълги подготовки и Кирчо Атанасов (Бог да го поживи дълги години) издаде една заповед да ми се приключи годината на базата на получените оценки :P

Няма да ви описвам какво изпитвах в този момент и как злобееше онази :woot :D

Затова се напънете малко, бъдете комбинативни и ще му намерите цаката.

Брей къв роман стана мааму стара :lol:, ама е самата истина ;)

Да чукам на дърво, но аз нямам такива проблеми (поне по български де ;) ) . На мен ми е Пенчо Раянов - супер як даскал и от горе на всичкото се познава с мама :D . Ако не беше така едва ли щях да изкарам 5 на класната :punk

P.S. Godfather какво ще кажеш? И аз съм му намерил цаката на хубавите оценки по български в МГ-то :lol:

Кирчо Атанасов (Бог да го поживи дълги години)

Киро Атанасов ми е съсед и един от най-точните даскали който някога съм виждал ;)

HORA OTURVAH SE JIV I ZDRAV BEZ NIKAKVI NAKAZANIq i pro4ie

Видя ли че няма нищо страшно. Другият път внимавай повече ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...